merhaba arkadaşlar benim bebeğim 48 günlük 4-5 günde bir kakasısı ancak fitille yapıyor ama yumuşak yapıyor....sizce neler yapmalıyım
fitille zaten yumuşak çıkar...zetinyagı içir bir çay kaşıgı..
kulak pamugunu zeytinyagına batırıp poposuna sür hatta biraz için esok yani delik yumuşasın
sıcak suyun içine girdir.biraz öyle bekler yumuşama oluyormuş doktor dedi.
karın masaji yap.
yediklerine dikkat et.hatta bi kuru fasuyle yeekaydirigubbakcemile3..emzir.ya o gün yada ertesi günü bak nasıl yapıyokaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim ... evet fitilede alıştırmak istemiyorum zeytinyağını sürdüm ama faydası olmadı..k.fasülye gaz yapmazmı
merhaba arkadaşlar benim bebeğim 48 günlük 4-5 günde bir kakasısı ancak fitille yapıyor ama yumuşak yapıyor....sizce neler yapmalıyım
valla bizde yapmıyo.gaz problemimiz yok..çokmu küçük beben..
Merhaba canım. papatya yazmış zaten.. Aynı sorun bizde de var. Papatya nın dedikelrini yapıyorum ben. Sıcak suya oturtmak dışında işe yarıyo. İki gündür biraaz biraz azaldı. En azından makatına çubuk sokmadan yuapıyo. Bu gün zeytinyağı da vermedim. Yaptı kakasını ama ağladı kakası geldiğinde. Yavaş yavaş düzeliyo yani..
zeytinyağı içirmekmi işe yarıyor
bende deniycem
kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemlerinizi yazsanız ya allahaşkına yaa deli oluyorum uyutana kadar belim kopuyo yatırıyorum 5 dakkaya hoopp uyanıyo fıttıriciğimmmmmmmm
kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemlerinizi yazsanız ya allahaşkına yaa deli oluyorum uyutana kadar belim kopuyo yatırıyorum 5 dakkaya hoopp uyanıyo fıttıriciğimmmmmmmm
anladım canım sordum kız doktora uyuyo uyandıramıyorum bana diyonuz dedim 3 saatte besle ee çocuk kalkmıyo dedim sarsıyorum çocuğu uyanmıyo dedim kilo akmasında problem yok bırak yatsın düzenini kuruyodur dedi..peki ayşegül kaç saat aralıklarla besliyon...ya benimki teki anca emiyo.oda max 5 dak emiyo..normalmı bilmiyorum.il ayında doktora demiştim çok kısa emiyo diye.ama 1.200 kilo amıştı o ay.kısada olsa sütün yaglı demekki yaramış.zorlama demişti.ama hala aynı çok kısa emiyobdinlendirip tekara deniyorum emsi diye bu sefer midesi bulanmış gibi ögürüyo.bende memeyi çekiyorum..
canım fatolina evine geçti neti yok bilgenle msnede yazışmıştık mantar olmuş oda hastaydıSağol Pınarcım... İnşallah çabucak iyileşir Yağızımız...
Kızlar Bilgen, Fatolina ne zamandır yok. Haberi olan var mı
saol canım tekrardan geçmiş olsun yağızımıza en kısa zamanda atlatır inşallah.sormacanım hemde ne tehlike hala aklımdan çıkmıyo aklımçıktı zati...oğlum göğsümde emiyor şuan.
keşke vakit bulabilsem de bol bol girip eskisi gibi sohbetler edebilsek.
geçmişe biraz göz gezdirdim konular ne çok.
eşlerle ilişki durumundan bahsedilmiş henüz bizde çalışmalar başlamadı vakit buldum mu anca uyuyorum.yakında sokaktan toplamaya başlamayayım da naniknanik
oğlum antibiyotik ve ishalden dolayı pişik saf zeytinyağını ocakta ısıttım duman ve koku çıkana kadar soğuyunca sürüyorum poposunda bi sitede okudum çok işe yarıyormuş kremlerinide kullanıyorum ama ilacını bırakmadan geçmeyecek anlaşılan temizlerken içim yanıyo akannehir
ayşegülcüm zeynoya geçmiş olsun.fatoşcum arasda büyük tehlike atlatmış çok geçmiş olsun onada.
havvacım kafana takma ağzı olan konuşuyo işte.
valla canım belli biyöntemmiz yok bazen beşiğinde sallanarak bazen kucağımda bazen memede ki genelde memede uyuyo..kızlar bebeklerinizi uyutma yöntemlerinizi yazsanız ya allahaşkına yaa deli oluyorum uyutana kadar belim kopuyo yatırıyorum 5 dakkaya hoopp uyanıyo fıttıriciğimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?