oyy şu siteye girip doya doyaa uzun uzun konuşmayı özledim yaa...
geçmişe bakamıyorum kızlar sanırım rahatsız minikler var geçmiş olsun hepsine
Ecenaz çok yoruyo beni uyku yok,sürekli bi huzursuzluk,mıkırdanma...vs.
bide 5 gündür kaka yapamadı off
Ayy canım kıyamam.. Dr a haber verseydin Gülşahçım. Kabız falan olmasın
ya bu arada kanamalarınız ne durumda ben bitti diye seviniyodum arada kahverengimsi akıntı geliyo
İyi akşamlar nasılsınız bakalım...
ya bu arada kanamalarınız ne durumda ben bitti diye seviniyodum arada kahverengimsi akıntı geliyo
İyi akşamlar Selmacım...Nasılsın... Çocuklar nasıl...
Benim hala devam ediyo üç gün sonra kırkımız çıkacak ama aralıksız gidiyo bakalım nereye kadar gidecek...
offf çok yoruldum hira yine çok ağladı hem meme istiyor hemde memeyi çekiştirip ağlıyor sütüümde var akıyor hatta nesi var bilmiyorum ama hep akşam yapıyor gece uyuyor bişeyei yok sabahta gülücükler atıyor ama akşamdan sonra hep böyle. şimdi banyo yaptırdım uyudu çok şükür.ya kızlar ne kadar daha devam eder huzursuzlukları çok üzülüyorum ya
ayşecim çok geçmiş olsun.iki çocuk gerçekten çok zormuş .valla zeynoyla nekadarrahatmışım meger.neyse ha gayret.bitti arkıt.seneye rahaklarız..
Kızlar ya yazsam mı diye çok düşündüm ama birileriyle paylaşmazsam fena olacağım.
Görümcem ben 19 yaşında anne oldum iki sene emzirdim o bu yaşta emziremiyo demiş. Tesadüfen duydum. Öyle zoruma gitti ki saatlece ağladım dün akşam. Hala moralim çok bozuk. Takma diyorum kendi kendime ama elimde değil. Düşündükçe moralim öyle bozuluyo ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?