2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi yandan toz alıyom biyandan size laf yetiştiriyom bana laf yok elim işte gözüm başka yerdekaydirigubbakcemile3

ben bi yandan toz alıyom biyandan size laf yetiştiriyom bana laf yok elim işte gözüm başka yerdekaydirigubbakcemile3
anam masallah kız kaydirigubbakcemile3
geldim kızlar maşaallah ne muhabbet allah artırsın kocişlerede kızmayın cnm onlarda ne zamandır sabır gösteriyolar olcak o kadar:)
bencede walla haklısın kaydirigubbakcemile5

kızlar hem ticker denemesi yapayım hemde sizlere birşe sorayım.
ben uzun zamandır girmiyorum nete bunları konuştunuz mu bilemiyorum.
doğumdan sonra korunma yöntemleri hakkında ne düşünüyorsunuz.
kusura bakmayın biraz özel oldu.

yok anam o temizlikten bişey bekleme bak görüyom orası tozlu kalmışsempatiksalakcinni hadi sen yırttın...

geldim kızlar maşaallah ne muhabbet allah artırsın kocişlerede kızmayın cnm onlarda ne zamandır sabır gösteriyolar olcak o kadar:)

yok anam ben kızarım.kızarımda.sevirimdeŞeniz

benim oğlan uyumuyorki totosuna şamarı yicek şimdi:emir_bebek: bugün coştum daha yazacamda fırsat olmuyor olsa kafanızı şişirirdim iyiceaklinialirimsmile

yaa kızlar bu bebe bisküvisi un kurabiyesi pasta filan gerçekten sütmü yapıyomuş bol bol sıvı al dediler bana bende öle yapıyon valla

ya ben günlük un kurabiyesi yiyorum.hem gündüz yiyom.bide yatmadan önce yiyom.hem gece çok dolu oluyo hemde dolgun bi vaziyette kalkıyom.açıkcası ben çok su içmiyorum ama nasıl oluyosa sütüm var.

şuan bebe bisküvisi yiyom.yanında ıhlamur içiyom.hadi bakem dolacakmıyerimseniben

biz şimdilik dogal korunuyoruz.bakalım ilerde neye karar verecegim.igne olacak gibi..

benim oğlan uyumuyorki totosuna şamarı yicek şimdi:emir_bebek: bugün coştum daha yazacamda fırsat olmuyor olsa kafanızı şişirirdim iyiceaklinialirimsmile

tuba demiştin ikik çocuk diye.
iki çocuk çok güzel ya ..evet çok zor ama çok memnunum.çocukları zaten çok seven birisiydim.iyi anlaşırım.bir yaşındakiyle bir yaşında olurum.atmış yaşındakiyle atmış yaşında olurum.
keşke maddi gücüm el verseydide bi tane daha yapsaydım.hatta bi tane daha....

ee hem çocuklu hem çeneci olursan temizlik anca o kaa olur canımcım...opuyorumnanaktan

hee diyene bak sen.benimkileride pok götürüyo.10-15 gün sonra birini çagırsam iyi olacak.

dolcak ayşegül dolcak merak etme...psikoloji önemli biliyosun..

öylemi.dur adapte olam.hımmmmm hımmmm dolacak..dolacak.taşacaaaaaakkkk:sm_cool:

walla benım toktor 2.adetınden sonra spıral dedı o zamana dek esın kondom kullansın dedı. gercı sımdıye dek 1 kez oldu ama ondada kondom falan kullanmadık baska yontemlerle oldu ıste... Allah a emanet...
sempatiksalakcinni
iki çocuk çok güzel ya ..evet çok zor ama çok memnunum.çocukları zaten çok seven birisiydim.iyi anlaşırım.bir yaşındakiyle bir yaşında olurum.atmış yaşındakiyle atmış yaşında olurum.
masallah kız ewı kreşe cevırcen kaydirigubbakcemile3

masallah kız ewı kreşe cevırcen kaydirigubbakcemile3

hee çevirecemde koca istemiyo..işin şakası bi yana.çocukların geleceklerini düşündügümüz için iki yeter diyoruz.degilse bi yemesi giyymesiyle batmayızda.üniverseteleri.dershaneleri.bunlarıda hesaba katarsan iki tane yeter.hatta bi tane...

QUOTE]
dene canım olmadı sen onu kovala yakalayana kadar kaydirigubbakcemile3

anacım senmi ölüyon yosa herifmi:roflol: :roflol:

kız ben kocişi yolcem ya onu dediydim ne alemsin valladelikafadulden

Anacım ben de kocamı seviyom da ben artık anneymişim kutsalmışım masalıyla dokunmuyo bile valla.
Bugün kırkımız çıktı bakalım hala kutsalmıyım. Valla dalcam ben bu adama :oklava:

kaydirigubbakcemile3 kız bırak kutsal kalasın yoksa bı canın yanıyo kı sorma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile

valla mı deme kız anam korkttum şimdi :1shok

öylede anacım başka türlüde insan rahatlayamıyor yinede seviyorum kocamıda arada geliyor heyheyler bana hatta bu aralar biraz sık geliyorlarnaniknanik
canım bende düşünüyorumda ya doğal olur yada kondom olur herhalde :utangac:

maşallah sanaalkisalkisalkis canım ne kadar güzel benim bundan gözüm korkttu ikinciyi baya bir zaman sonra istemeye başladım bende çok severim çocukları ama işte karışan eden çok olunca zor oluyor nasip artık

Son düzenleme:
slm kızlar valla gidip gelip okuyorum canım gidiyo sohbet maşallaaa çok güzel kocişlerden şikayetler var sanırım.bizim velet uyumuyoki anacım iş görelim.tabi benmde işime geliyo.hiç oralı olmuyorum..

ay benım bocem bugun pek guzel uyuyo masalahhhhh benımde yemegım war dunden yaptım 3 cesıt attım dolaba ewım de temız onuda dun yaptım oturdum keyıf yapıyorum tıkınıyorum ohhhhhhh
dun cılek almıs esım pazardan pudra sekerıne batırıp batırıp yıyorum :tomato:

yap kı yakışır.needek....adam akşam bana pasta getirecekmiş.bende istemem dedim:umursamaz: bu grip halle nasıl yenilir dedim.yersin yersin diyo.ben süt olsun diye ha bire pasta aldırıyorum:roflol: :roflol: :roflol: ..halbuki canım çekiyo:roflol: :roflol:

Evet dur geldin de şansımı deneyeyim...

bütüüün sorularıma havva cevap vermiş.allah razı olsun senden.ne muradın varsa o olsun.memişlerin süt dolsun inşallah olumunekankayizsmile vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gerçi zeynebinde azmini unutmamak lagzım.saada pravooo

AMMMMİİİİİİİİNNNNNN... Esoş emsin diye dua eddin kızlar...

zeyno yalankaydirigubbakcemile3...kız o kutsal diye sana yaklaşacak.bu bir taktikyerimseniben...40 da çıkıyomuşŞeniz....ee artık sen anla öyle öyle yaklaşacakk sana..kanma anacım kanma..kaydirigubbakcemile3..(kızı gaza getiriyom)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa bende sabah aksam sute koyar yerım bebe bıskuvısı.
hatta petıbor de yerım kahvaltıda caya batırıp batırıp.
ıkısıde cok sut yapıyomus benım problemım yok sutten yana belkıde ondandır bu ıkısını her gun ıstısnasız tuketıyorum.
bencede dene canım walla ıse yarıyor olabılır.

Zeynep süt gaz yapmıyo mu?
Bi de çay uykusuzluk yapıyo bebeğe diye duydum ben...

gece uyumadığı gibi sabah 7den beri uyanık çıldırcam yaaaaaaaaa.kimyon nane rezen herşeyi denedim.pırt pırt çıkarıyo.çıt çıt bakıyoooo.valla inanmıcaksınız ama gözünün birini açıyo birini kapatıyo.sonra uyur muyurum die korkuyo herhallll.mafoldumben

ay benım bocem bugun pek guzel uyuyo masalahhhhh benımde yemegım war dunden yaptım 3 cesıt attım dolaba ewım de temız onuda dun yaptım oturdum keyıf yapıyorum tıkınıyorum ohhhhhhh
dun cılek almıs esım pazardan pudra sekerıne batırıp batırıp yıyorum :tomato:

;Ohhh maşallah Allah keyfinizi bozmsasın inşallah...

Back
X