2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:utangac: kaçan kovalanır olcak galiba bende pek acımasızım dimi ay iyice bunalmışım ne edem anacım sinirim ancak böyle geçiyor:kedi:

yap kı yakışır.needek....adam akşam bana pasta getirecekmiş.bende istemem dedim:umursamaz: bu grip halle nasıl yenilir dedim.yersin yersin diyo.ben süt olsun diye ha bire pasta aldırıyorum:roflol: :roflol: :roflol: ..halbuki canım çekiyo:roflol: :roflol:

yap kı yakışır.needek....adam akşam bana pasta getirecekmiş.bende istemem dedim:umursamaz: bu grip halle nasıl yenilir dedim.yersin yersin diyo.ben süt olsun diye ha bire pasta aldırıyorum:roflol: :roflol: :roflol: ..halbuki canım çekiyo:roflol: :roflol:

olsun caktırma sut ıcın sut :roflol:

aman ıyıce profeyşınıl oldum kucagımda ıpek emdı gazını cıkardım uyuttum hala burdayım bı yandan da laf yetıstırıyom napım anacım sızde olmasanız asosyaller gıbı hıssedıyom kendımı :dance:

kız ben zeynodan tastikliyim zati.maşallah sana..

aman ıyıce profeyşınıl oldum kucagımda ıpek emdı gazını cıkardım uyuttum hala burdayım bı yandan da laf yetıstırıyom napım anacım sızde olmasanız asosyaller gıbı hıssedıyom kendımı :dance:

aynen şekeralkisalkisalkis valla havalar iyice ısınsın yok güneş olsun yeter şu aralar yağmurlu hiçbiryere gidemesemde sokağa çıksam yeter mahalle çok hareketli bizim komşular hep dışarda oturuyor güzel havalarda bende onlara katılcam işte hem ben nefes alırım hemde oğluşum güneş yüzü görür ikimizde odaya tıkıldık kaldık yoksa benim sonum kötü olcek kocasız kalcem genç yaştakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar. wallahı butun tuylerım dıken dıken yıne. ıpek hanım 12.30 gıbı gece uykusuna yattı ve 4.30 da kalktı sabah. ılk defa 4 saat uyudu buraya kadar super. ama bı uyandı tekrar 7 gıbı zor uyuttum sınırımden aglıcaktım nerdeyse ya... sonra 8 de komple gerı kalktı... her sabah 8 gıbı gaz sancısıyla uyanıyo ama ıstısnasız her sabah...
havvacım senın taktıgı uygularım dun yatırmadan once ıyıce doyurdum gazını cıkardım sonuc 4 saat uyudu. kımyonuda verdım hemen oncesınde sanırım onunda etkısı war. rezene cayını ayrı verıyorum dıye sadece 1 cay kasıgı kımyonu demledım ben ıctım 3-5 kasıkta ıpege ıcırdım. sanırım ıse yaradı...
bu arada gece uykusuna dalma konusunda sanırım bı duzen oturtuyoruz. her gece 11 gıbı onu alıp yataga gıdıyoruz normalde sadece pışpışla uyumaz ama o zaman uyuyor. yanına yatıp eee eee dıyıp pışpışlıyorum uyuyor zor da olsa. bu da ıyı. bıde gece uykumuzu uzatabılsek...
gunduz uykumuz bızımde sıfır hılalcım. kucagımdan bıraktıgım an yada salıncagındaysa sallamayı bıraktıgımız an uyanıyor...
havvacım tavsıyelerın ıcın sagol ama ıpek 5-10 dk dan cok emmıyor atıyor memeyı doyunca bende mecbur koyuyorum yerıne cın kesılıyor gene...
abowwwww saat 10 da arkadasım gelcek kahvaltıya ben burda lak lak yapıyorum :)))))))

Canım işe yaradığına sevindim... BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER diye bi kitap almıştım orda yazıyodu.

cnm ya bu kimyonu ilk defa duydum kokusundan nasıl içiyo bebek dokunmuyormu

Ben ikisini de denedim canım tane kimyon hem kokmuyo hem daha etkili.

ya kızlar ben sadece emziriyorum.başka hibişey vermedim ben..versemmi aceba...

Canım ya sıkıntısı yoksa verme hiç. Alışmasın.

bide süt için ıhlamurla kimyonmuydu yoksa kekimiydi ikisiyle kaynıtılıp içilen.off kendimi iyi hissetmiyorumyüa gögüslerimde bi yumuşama hissediyorum.biraz işey içsem iyi olacak.süt yok gibi hissediyorum
defneyi odasanda uyuttum.ayrı duruyo ablasından geçecek diye korktugumdan odada yatırıyorum..

Rezene ve kimyon canım... Ihlamur da koyabilirsin istersen.

kızlarr ecenaz 7 gündür kaka yapamıyo yaa çok kötüyüm :((
denemediğim şey kalmadı

Canım ya çok zuun bi süre. Kabız olmasın. Dru bi ara istersen.

kızlar bu kimyon bildigimiz yemek kimyonu degilmi toz olan..ayy cahilmişim gibi.:kedi:

Canım tane kimyon kullanıyom ben.

defnenin randevusunu yarına aydım şükür.kızcagız yazık ya gözleri sulanıyo.kızarıyo.hapşuruyo..yok anam bu hasta oldu. mafoldumben bu benim herifi ne yapmalı..kaynar kazana atmalıaklinialirimsmile yandım garı dedikçe altına odun atmalı kötükedihüso.....

Kız yazık adama. İsteyerek olmuyo ya bu grip.

havvacım sende takma çok afedersin amma densizmiş kendine baksın o senin neler çektiğini hissettiğini biliyormu bir kere önce ona baksın biliyorsun ben örümceklere zaten sinir oluyorum hepsi düşüncesiz örümcek işte kafalarının içide düşünceleride örümcek bağlamış :mymeka:

Ağzına sağlık canım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

QUOTE=zeynepb;12363644]anam ne fenasınız gacılar ben sevıyom kocamı bu aralar pek ıyı bana karsı gıdıp gelıp opuyo sen olmasan bız naparız dıyo annemızsın sen bızım dıyo bu kadar ıyı bı anne olucagını dusunmezdım dıyo... yardımcı oluyo bana yok olmaz cok sevıyom ben :roflol:[/QUOTE]

Anacım ben de kocamı seviyom da ben artık anneymişim kutsalmışım masalıyla dokunmuyo bile valla.
Bugün kırkımız çıktı bakalım hala kutsalmıyım. Valla dalcam ben bu adama :oklava:

:utangac: kaçan kovalanır olcak galiba bende pek acımasızım dimi ay iyice bunalmışım ne edem anacım sinirim ancak böyle geçiyor:kedi:

He valla ya dur bakayım ben de kaçayım azcık işe yarayacak mı kız..kaydirigubbakcemile3

aynen şekeralkisalkisalkis valla havalar iyice ısınsın yok güneş olsun yeter şu aralar yağmurlu hiçbiryere gidemesemde sokağa çıksam yeter mahalle çok hareketli bizim komşular hep dışarda oturuyor güzel havalarda bende onlara katılcam işte hem ben nefes alırım hemde oğluşum güneş yüzü görür ikimizde odaya tıkıldık kaldık yoksa benim sonum kötü olcek kocasız kalcem genç yaştakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anacım senmi ölüyon yosa herifmi:roflol: :roflol:

Alemsin kız. Dur ben de deneyeyim. Yer mi ki acaba benim kociş bu taktiği

bütüüün sorularıma havva cevap vermiş.allah razı olsun senden.ne muradın varsa o olsun.memişlerin süt dolsun inşallah olumunekankayizsmile vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gerçi zeynebinde azmini unutmamak lagzım.saada pravooo

kız ben zeynodan tastikliyim zati.maşallah sana..

wallahı napıyım ya butun gun ewde kız kucagımda sızde olmasanız patlarım boyle akannehir
kı bilmem ama yeminle yapıyo ya süt.şu un kurabiyeliri varya.bende acayip işe yarıyo.vallah ondan aldırıyorum sırnaşık şey sırnaşık şey :jeyyar:
aaa bende denıyım severım un kurabıyesi kaydirigubbakcemile2

anacım senmi ölüyon yosa herifmi:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emi...
ne diycem kızlarr ben üç ün önce bebe bisküvüsi almıştım onu yiyordum mtfağa gidip geldikçe bugün süt yatağa çıkmıştı o derece yani üstüm başım ıslanmış:nazar:sizde bi deneyin bence:1hug:

Canım işe yaradığına sevindim... BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER diye bi kitap almıştım orda yazıyodu.

Ben ikisini de denedim canım tane kimyon hem kokmuyo hem daha etkili.

Canım ya sıkıntısı yoksa verme hiç. Alışmasın.

Rezene ve kimyon canım... Ihlamur da koyabilirsin istersen.

Canım ya çok zuun bi süre. Kabız olmasın. Dru bi ara istersen.

Canım tane kimyon kullanıyom ben.

Kız yazık adama. İsteyerek olmuyo ya bu grip.

Ağzına sağlık canım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

QUOTE=zeynepb;12363644]anam ne fenasınız gacılar ben sevıyom kocamı bu aralar pek ıyı bana karsı gıdıp gelıp opuyo sen olmasan bız naparız dıyo annemızsın sen bızım dıyo bu kadar ıyı bı anne olucagını dusunmezdım dıyo... yardımcı oluyo bana yok olmaz cok sevıyom ben :roflol:

Anacım ben de kocamı seviyom da ben artık anneymişim kutsalmışım masalıyla dokunmuyo bile valla.
Bugün kırkımız çıktı bakalım hala kutsalmıyım. Valla dalcam ben bu adama :oklava:

He valla ya dur bakayım ben de kaçayım azcık işe yarayacak mı kız..kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3 kız bırak kutsal kalasın yoksa bı canın yanıyo kı sorma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bütüüün sorularıma havva cevap vermiş.allah razı olsun senden.ne muradın varsa o olsun.memişlerin süt dolsun inşallah olumunekankayizsmile vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gerçi zeynebinde azmini unutmamak lagzım.saada pravooo

aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emi...
ne diycem kızlarr ben üç ün önce bebe bisküvüsi almıştım onu yiyordum mtfağa gidip geldikçe bugün süt yatağa çıkmıştı o derece yani üstüm başım ıslanmış:nazar:sizde bi deneyin bence:1hug:

yaa kız bunu bende duydum.benim zeynonun bebe bisküvisi var.torbayla hatta...yiyemmi..bende..

zeyno yalankaydirigubbakcemile3...kız o kutsal diye sana yaklaşacak.bu bir taktikyerimseniben...40 da çıkıyomuşŞeniz....ee artık sen anla öyle öyle yaklaşacakk sana..kanma anacım kanma..kaydirigubbakcemile3..(kızı gaza getiriyom)

yaa kız bunu bende duydum.benim zeynonun bebe bisküvisi var.torbayla hatta...yiyemmi..bende..

aaa bende sabah aksam sute koyar yerım bebe bıskuvısı.
hatta petıbor de yerım kahvaltıda caya batırıp batırıp.
ıkısıde cok sut yapıyomus benım problemım yok sutten yana belkıde ondandır bu ıkısını her gun ıstısnasız tuketıyorum.
bencede dene canım walla ıse yarıyor olabılır.

zeynepb, sibelce0, bitanesii+, 07papatya+, yaz.g, tugba64+, 1tanelerim, HavvaEsen+
masallah topıgımızeeeeeeee yıne dolmuşşş

Back
X