Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla benim yaramazda öyle sallamayı kesince basıyor yaygarayı hemde ne ağlamak kollarım bu gidişle kireçleme olacak :1shok:
akşama eşimin arkadaşları eşleriyle çaya gelicekti cumartesiye ertelemişler :dance:valla çok zor geliyordu kalkıp hazırlık yapmak o güne kadar bir bir yapıp dondurucuya koyarım zor oluyor valla kalabalık misafir ağırlamak
zeynep bende baktım bulamadım ama yediklerimiz 2 saate hazmediliyormuş heralde 2 saate geçmeye başlar
ya kızlar ben hiraya ne yaptıysam emzik tutturamadım her çeşit denedim en son bakkal emziğide aldım ama inat çıktı tutmadı gitti
ama elini emiyor eldiveni hep sırılsıklam oluyor uyurken cuk cuk ses geliyor bakıyorum elini emiyor parmak emmez inşalah
sevilirem bende ilk defa geçen hafta kestim tam dipten kesmedim biraz bıraktım ne olur ne olmaz diye birde aklınızda bulunsun uyanıkken kesmeyin uyurken kesin hareket etmiyorlar
zeynep nuby aldım hatta ondan çok ümitliydim ilk çekti bir kaç kere ama sonra yine fırlattı bidahada tutmadı nuby anne memesine en yakın emzik ama yok
nuby avent chicco wee bakkal emziği hepsi koleksiyonumuzda var ama emen yok
evet canım zor olur nasıl giriceksin babası bakar bahçede sende çıkar çıkmaz emzirirsin
yaa sabah oğlanın tırnaklarını keseyim dedim biraz derin gitmiş heralde katıldı yavrum ağlarken bide kanamış bi tanesi çok üzüldüm nasıl kızdım kendime yaa unutmuşum heralde ufak çocuğun tırnakları nasıl kesilir dikkat etsene üfff kıyamam yaa
bide yarına misafir var oğlan uyudukça gidip pasta börek yapıyom canım çıktı yaw 4 çeşit yeter dimi kızlar
kızlar bebişlerin resimlerini koyalım ya merak ediyom son hallerini.bi kaç kişiden başka koyan yok.bende yeni becerdim koymayı.heves ediyom...:ecrin_bebek:
gıgıl da arastırım bakım bısı bulursam yazarım
bır oto besıgımız bıle yok kaydirigubbakcemile3
yaw saka maka bı wc ye gıdıyorum besık durunca hanım basıyo cıglıgı aaaaa bu nedır be cakıldım buraya
bende koydum bende ama büyük koymayı beceremiyorum ya:tomato:koydum kuzumun resmını
yok ben daha ayağa alıştırmadım alıştırmamda ya kucakta uyuyor yada ana kucağında şuanda da ana kucağında ağladıkça sallıyorum bende geceleri uyumuyor zaten inat ettim gündüzleri uyutuyorum zorlada olsa birkaç saat uyuyor yoksa ne kahvaltı edebiliyorum ne wcye gidebiliyorum ne temizlik ne yemek bişi yapamıyorum :çok üzgünüm:ayagıma aldım sımdı salıncak kesmedı... 1-2 saat uyusa perişan oluyo sonra... azımle uyutucam gunduz uyumaya alıstırıcam cocugu
nuby emzık deneyebılırsın lastık gıbı cektıkce uzuyo anne memesı gıbı. ıns tutar. parmak emme kotu. arada bende bakıyorum ıpek elıne saldırmıs hemen emzıgı tutturuorum agzına cuk cuk cekıyor...
aman ne mısafırı hf sonu acık ogretım sınawım war.
hem cmt hem sabah bı sabah 9 bıde oglen 14.30
nası yapcam ıpek nolucak bılmıyorum
Kizlar fazla yazamiyom arada bi okuyom yazilanlari kocisim evde bugün ondan
azcik çikicaz dolasicaz kizimla beraber![]()
zeynep nuby aldım hatta ondan çok ümitliydim ilk çekti bir kaç kere ama sonra yine fırlattı bidahada tutmadı nuby anne memesine en yakın emzik ama yok
nuby avent chicco wee bakkal emziği hepsi koleksiyonumuzda var ama emen yok
evet canım zor olur nasıl giriceksin babası bakar bahçede sende çıkar çıkmaz emzirirsin
nuby emzık deneyebılırsın lastık gıbı cektıkce uzuyo anne memesı gıbı. ıns tutar. parmak emme kotu. arada bende bakıyorum ıpek elıne saldırmıs hemen emzıgı tutturuorum agzına cuk cuk cekıyor...
aman ne mısafırı hf sonu acık ogretım sınawım war.
hem cmt hem pazar
sabah bı sabah 9 bıde oglen 14.30
nası yapcam ıpek nolucak bılmıyorum
akşama eşimin arkadaşları eşleriyle çaya gelicekti cumartesiye ertelemişler :dance:valla çok zor geliyordu kalkıp hazırlık yapmak o güne kadar bir bir yapıp dondurucuya koyarım zor oluyor valla kalabalık misafir ağırlamak
zeynep bende baktım bulamadım ama yediklerimiz 2 saate hazmediliyormuş heralde 2 saate geçmeye başlar
ya kızlar ben hiraya ne yaptıysam emzik tutturamadım her çeşit denedim en son bakkal emziğide aldım ama inat çıktı tutmadı gitti
ama elini emiyor eldiveni hep sırılsıklam oluyor uyurken cuk cuk ses geliyor bakıyorum elini emiyor parmak emmez inşalah
sevilirem bende ilk defa geçen hafta kestim tam dipten kesmedim biraz bıraktım ne olur ne olmaz diye birde aklınızda bulunsun uyanıkken kesmeyin uyurken kesin hareket etmiyorlar
ayagıma aldım sımdı salıncak kesmedı... 1-2 saat uyusa perişan oluyo sonra... azımle uyutucam gunduz uyumaya alıstırıcam cocugu
ayy ne guzel yaaa...Kizlar fazla yazamiyom arada bi okuyom yazilanlari kocisim evde bugün ondan
walla bende 2.yada 3.kez ayagıma alıyorum cok zorda kaldıkca... gunduzlerı uyumayınca gecelerı sefıl oluyo. ınatla uyutuyorum gunduzlerı.bende koydum bende ama büyük koymayı beceremiyorum ya:tomato:
yok ben daha ayağa alıştırmadım alıştırmamda ya kucakta uyuyor yada ana kucağında şuanda da ana kucağında ağladıkça sallıyorum bende geceleri uyumuyor zaten inat ettim gündüzleri uyutuyorum zorlada olsa birkaç saat uyuyor yoksa ne kahvaltı edebiliyorum ne wcye gidebiliyorum ne temizlik ne yemek bişi yapamıyorum :çok üzgünüm:
Allah zihin açıklığı versin canım kolay olur inş. eşin çalışıyormu o bakamaz mı sen çıkana kadar
baktımda bulamadım yaaazeynep bende iki gün önce merak ediyodum, ona göre yediklerimin hangisi rahatsız ediyo diye anlamaya çalışacaktım... CADIARZU
bulan buraya yazsın :)
Kizlar fazla yazamiyom arada bi okuyom yazilanlari kocisim evde bugün ondan
bende koydum bende ama büyük koymayı beceremiyorum ya:tomato:
bizim kolleksiyondada her türlü emzik var ama benimkide asla almıyo..
he he kız kaldınmı tembel.bi dokuz bi öglense..kaçsın şimdi dörtmü ikimi..
evet bi aralık olması iyi oluyo anca hazırlanıyorsun.valla haftasonu ailem vardı.hep kardeşlerim yaptı işi.nasıl olduysa benim pestilim çıktı..
benimkide şimdi ana kcagında uyuyo...bi ana kucagı bi salıncak.ikisinide kullanıyom..
kızlar kilolar ne alemde benim doktorun tartısı 2 kilo eksik tartıyormuş ben 23 kiloyla doğuma girmişim şu anda 6 kilom kaldı hızla veriyordum durdu sanki diyet yapmadan verdim 17 kiloyu 6 kilo benimlemi kaldı acaba
kızlar kilolar ne alemde benim doktorun tartısı 2 kilo eksik tartıyormuş ben 23 kiloyla doğuma girmişim şu anda 6 kilom kaldı hızla veriyordum durdu sanki diyet yapmadan verdim 17 kiloyu 6 kilo benimlemi kaldı acaba
ısletme 4.sınıfım.
2 senelık okudum gecen sene acık ogretıme kayıt yaptırdım burdan tamamlarım dıye. ama bu sene bıtmıcek galıba... 2 tane de alttan dersım war. sabahtan alttan dersın sınawı war ogleden sonrada asıl derslerın.
offffffffff
sen sınav vakti hep uyutmaya bak.bide sagıp biberona hazır bırakırsın.e başka ne diyem.pışpışlasın dursun..:dance: