- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
bıde alt degısmeyı ogretmem lazım kaydirigubbakcemile3
ona şimdiden başlasan iyi olur.kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıde alt degısmeyı ogretmem lazım kaydirigubbakcemile3
ne güzel doğum kilonunda altına düşmüşsün valla çok canımı sıkıyor bu kilolar ama bütün kıyafetlerim oluyor onu anlamadım
bende açıköğretimdeyim ama ne sınavın tarihinden haberim vardı sen söyleyene kadar nede çalıştım girmicem kağıtta elime ulaşmadı zaten seneye inşallah
kızlar kilolar ne alemde benim doktorun tartısı 2 kilo eksik tartıyormuş ben 23 kiloyla doğuma girmişim şu anda 6 kilom kaldı hızla veriyordum durdu sanki diyet yapmadan verdim 17 kiloyu 6 kilo benimlemi kaldı acaba
ayşegül süt olsun diye kocişe pastalar un kurabiyeleri getirtirsen her akşam nasıl vericem bacım ya
amaannn emziriyoruz biz diyet yapamıyoruz madem ye gitsin nasıl olsa aç kalıcaz bir kaç sonra
bende doğum öncesi kiloma ulaştım dahada veriyom sanki iki çocukla diyete gerek yok kızlar kilo vermek isteyen ikinciyi hemen yapsın
süt sağıp verirken, sağdıktan kaç saat sonraya kadar veriyosunuz??
mesela dışarı çıkacağım zaman sağsam kaç saate kadar verebilirim?
süt ılık gibi, soğur sanki sağınca...
valla aslıda hiç misafir modunda diilim devrilip yatmak istiyom ama benim kızın anaokuldan arkadaşlarının anneleri gelceklergeçen hafta gelceklerdi hastaydık iptal ettik bu haftada sallarsam ayıp olur bebeğe geliyolarmış ben okula götürürdüm gelmelerine gerek yoktu ama kaydirigubbakcemile3
bende doğum öncesi kiloma ulaştım dahada veriyom sanki iki çocukla diyete gerek yok kızlar kilo vermek isteyen ikinciyi hemen yapsın
http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...in-anneleri-kiskandiracak-itiraflari8230.html
kızlar okusanıza cok guzel...
zeynep benimde 75 i zor dolduran göğüsler şimdi 85 ama hoşuma gidiyor böyle kalsa ne güzel olur
düzelir canım sıkma daha vücut yeni yeni toparlanıyor vakit buldukta evde sıkılaştırma hareketleri yap düzelir
aisee sende ş anda 62kiloysan çok iyivalla bencede acele etme benim boyum 1 72 61 ile kaldım 67 kiloyum sabahları 66 oluyorum
evet kızlar ya bende onu merak ediyorum ne kadar zamanda vermek lazım sağılan sütü dün netten göğüs pompası aldım gelmesini bekliyorum sağıp dondurucuya koyulur değilmi nasıl ısıtıyorsunuz sütü ateşin üstüne konulurmu yoksa sıcak suyun içinemi koyuyorsunuz dondurucuya koymadığınız sütleri ne kadar zamanda tüketiyorsunuz amma soru sordum bende yasakkelime
bak ben üstte yazdım.anam siz nerenizle okuyonuz:mymeka:....sütü biberona koydktan bonra sıcak suyun içine koyacaksın canım..boshayallersmile
öyle mi koymuştum bir dahaki sefere oraya bakar koyarım canımvereliniortakoh git bacım durdugun gabayat.ne güzel işte.
kız tuba resim koyma işini 60.sayfaya yazdım ben sende bak.koy olurmu..
evet süpermiş çok duygulandım:sinifsinif:http://www.kadinlarkulubu.com/cocug...in-anneleri-kiskandiracak-itiraflari8230.html
kızlar okusanıza cok guzel...