kız ayşegül ikinci el ereden almışlar yaff
bizede söle net üzerinden alalım
valla çok pahalı fiyatlar.
bu kadar borcun içinde sıfır almamız çok zor görünüo şimdilik
walla warsa net adresı bende ıstıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende 2 şubat annesiyim..benimde oğlum oldu .))
offff kızlar ya...
yaklaşık 10 gün önce kasık fıtığı olduğunu öğrendik oğluşumun.. çok direndim ameliyat olmasın diye ama arık çok acı çekmeye başladı.. sanırım haftaya ameliyat olacak senağlama
bizde dr.dan geldiiiiiik
aşımızı olduk ve çok ağladık.
neredeyse bnde ağlayacaktım ya çok bağırdı miniğim.
şimdi iyi uytmaya çalışıyorum
ya bu kızın bı gunu bı gununu tutmuyor...
dun sabah 9 dan aksam 10 a kadar toplasan 1 saat uyumustur bugunde gayet guzel uyuyor...
ben bısı anlamadım bu ısten
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inş.
Canım geçmiş olsun.. Allah şifa versin inş. Nasıl anladınız fıtığı.
Geçmiş olsun canım. Ateş falan yaptıu mı?
Kendi düzenini kurmaya çalışıyodur belki Zeynepçim.
Ben de Ben de...
canım benim oğlumda sürekli mememmde ama ya süt birikmiyor o çektikçe yada çocugayetmiyo gercekten süt boyuna cekiyo o öyle göğsüme yapıştıkca ve yuzume baktıkca cok uzuluyorum benim sutum yok ogluma yetemiyorum diye.. rezene ıhlamur humana milupa su herseyi yiyorum hamilelikteki vitaminlerde devam...Yok canım sütümü sağıp veriyorum. Ne kadar emdiğini de gördüğüm için mamayı sadece yatarken sütün ardından bir ölçü veriyorum. Yetmezse ikinci ölçüyü yapıyorum. 120 ml içiyo bi seferde sütü.
Aptamil Pre verdi Dr canım.
Sorma Nurcum ya... İşe başlayınca nasılsa emziremeyeceğim diye avutuyom kendimi ama... Avutuyom işte. Ya millet göğüsleri bozulcak diye meme vermez. Benim cadı almıyo. Düşündükçe ağlayasım geliyo valla. Kendimi eksik hissediyorum...
işte benim oğlum sürekli emyor ilk gununden beri sürekli mememde..sizinkiler ara veriyor m yani birikme diye işii var mı?? son gittiğim doktor bana 15-15 emzir başkada verme dedi mamayı da biberonla emzirdikten sonra ver dedi.. biberonu alan cocuk memeyi bırakırmış bırakmasın istiyorum tum sevki gidecek oglumun bu yuzden de agladıkca mememe asılıyoruz..acıkınca da bişii olmuyor gibi tabi..azar azar gdyor gibi geliyor..sonra diyorum oyle degil diye...Selam arkadaşlar, sütü az olanlar sakın vazgecmeyin süt zamanla emdikce cogalıyor. Ben humana steel tea, helva, ananas suları ictim ama encok iyi gelen klasik etinin bebe biskuvisi oldu. oturup kalkıp ondan yiyorum. simdi Doruk un emme zamanı gelince gogsumden süt akıyor. ama ilk baslarda bende aynı problemleri yaşadım. sakın vazgecmeyin. bebekler doymassa arada 30 cclik takviyelerde yapabilirsiniz. bizde sarılık olduk diye ben arada yine veriyorum az az nadiren mama....
pakmaya aktif kuru mayayı da koştum aldım yaptım içtim ısırgan otunu da içtim ve cic bebe aldım simsi onu yiyoru bi paket bitmek uzere...bırde kuru mayayı denecem bakalım bır su bardagına 1tatlı kasıgı atıp erıtıp ıcıyorsun gunde bır kez meyve suyunada atılıp ıcılebılırın esıme soyluyorum her markete gıttıgınde hepde unutuyor erkek işte aklına gelmıyormus bır gun oğlusumu babaya bırakıp ben gıdecem markete ancak ozaman alırım deneyen arkadslar cok memnunlar
arkadaşlar bez konusunda birşey sorucam size.
benim kızım 5 kilo oldu.
prima 2 numara bez küçük geliyor sanki. siz 3 e geçtinizmi
bizde dr.dan geldiiiiiik
aşımızı olduk ve çok ağladık.
neredeyse bnde ağlayacaktım ya çok bağırdı miniğim.
şimdi iyi uytmaya çalışıyorum
ya bu kızın bı gunu bı gununu tutmuyor...
dun sabah 9 dan aksam 10 a kadar toplasan 1 saat uyumustur bugunde gayet guzel uyuyor...
ben bısı anlamadım bu ısten
arkadaşlar bez konusunda birşey sorucam size.
benim kızım 5 kilo oldu.
prima 2 numara bez küçük geliyor sanki. siz 3 e geçtinizmi
..
pakmaya aktif kuru mayayı da koştum aldım yaptım içtim ısırgan otunu da içtim ve cic bebe aldım simsi onu yiyoru bi paket bitmek uzere...