2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dimi ilk defa uzun zamandır..

ben herşeyi yiyom.kuru fasulye turşu bilem..
yap kız afiyet olsun

hoşgeldin zeyno.allah bagışlasın.gel anam sende gel.ee bebek nasıl uslumu.anlat bakem..gazı varmı.emzik emermi:lepi:

hoşbulduk teşekkür ederim...kızım uslu ama hep emmek istiyor hırçınlaşıyor bide emziği geç verdik ucundaki tatlıyı emiyor bitince emziği bırakıyor birazda kabızz

kızlar ya yine böyle toplanalım.valla ben çok mutlu oldum.ne güzel toplanıp durduk.iyi geldi banaa.s.

hoşbulduk teşekkür ederim...kızım uslu ama hep emmek istiyor hırçınlaşıyor bide emziği geç verdik ucundaki tatlıyı emiyor bitince emziği bırakıyor birazda kabızz

hoşgeldin canımmm yapışık bebiş topiğine.bizimkilerde aynen öyle yapışık dolaşıyoz.24 saat emmek istiyo..artık utku bile öğrendi ağlaynca anne memeni istiyo emzirsene diyoo..mafoldumben

ayyy benım kızım 2-3 gundur sesler cıkarıyo gulucukler atıyo... hele yanına uzanıp onla konusurken elıyle yuzume dokunmuyomu dayanamıyorum sapır supur saldırıyorum cocuga. zati su sevgılerı tatlılıkları olmasa cekılcek cıle degıller :)

aykıııııııııııııız nice mutlu yıllara canıııııııııııım.
bu şarkıda sana gelsin
ne güzelsin aykıız
birtanesin aykızzhihoyyyt
bnde evlilk yıldönümüm de hamile oldumu öğrenmiştim hehe

gene şairligi tuttugacının:mymeka:

kızlar ya yine böyle toplanalım.valla ben çok mutlu oldum.ne güzel toplanıp durduk.iyi geldi banaa.s.
ay he ya banada oyle ıcım acıldı anam kanım kaynadı kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canımmm yapışık bebiş topiğine.bizimkilerde aynen öyle yapışık dolaşıyoz.24 saat emmek istiyo..artık utku bile öğrendi ağlaynca anne memeni istiyo emzirsene diyoo..mafoldumben
yapısık bebısler topıgı mı ay hıc gulcegım yoktu alemsın sıbel kaydirigubbakcemile3

bebeklerinizde kabızlık sorunu varmı

benimki hiç emzimk almıyo.kabız için zeytinyagı içir canım.

ayyy benım kızım 2-3 gundur sesler cıkarıyo gulucukler atıyo... hele yanına uzanıp onla konusurken elıyle yuzume dokunmuyomu dayanamıyorum sapır supur saldırıyorum cocuga. zati su sevgılerı tatlılıkları olmasa cekılcek cıle degıller :)

evet ya insanın hoşuna gidiyo.bideöyle bipür dikkalerki.lafbekliyorlar.agğularda çıkıyo.ne güzel..

bende pek neşeliyimdir.rahmetli anneme çekmişiz.çok neşeli bi kadındı.üç bacı pek neşeliyzdir.bide taklit yetenegim var benim..valla h şöyle bi araya gelip sohbet etsek nde güzel olurdu dimi..

walla ne ıyı olurdu gulmekten kırıp gecırırdık ortalıgı kaydirigubbakcemile3

Back
X