Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dün defne grip olacak belirtisi veriyodu bugün bişey yok.çok şükür.zelnoda artık geçti diyebiliriz.ev eski halini alıyo şükür.iyide uyudum.daha ne olsun.yarın iki aylık oluyyoz şükür.şubat 28 çektiya.yarın iki aylık oluyoz.doktora söyleyecegim çok şey var.gelem sizede söylerim..
doktara dememi istediginiz bişey varsa deyin diyem.
bu arada akşam un kurabiyelirimi yedim yattam vallah kaltımki çok güzel dolular.bende tescillendi bu kurabiyenin işe yaradıgı.tabi bu arada bir kilo almışım.offf cınam sıkıloy ama ne edem yarasın..
bakıyorumda yine herkes burda oh ohhh.ama bi dolu işim var.napcam.burdanda ayrılamıyorum...burak bey bugün halsiz baya ya.ıh ıh deyip duruyo.ben üşüttüm biraz bendenmi geçti naptı kuşuma.bişey sorcam kızlar ya ben sabah yarım çay kaşığı aferin verdm bişey olurmuki...sanki onun üstüne biraz uyur gibi oldu.inş zararı olmaz.malum küçük yaa.
kızlar sagolun. sanırım anne sütü korudu gibi geliyo.hapemiz grip olduk çünkü.çok şükür çok iyi duruyo.hapşurma falanda yok.neyse yarın kortrol var zaten belli olur..sibel maşallah koca delikanlı olmuş senin oglan.ahh zeynodabi beş olsaydı...kreşe gidiyomu..şu okul kreşine..
aykızz maşallah bacın bide akıyo hee.kı topla onları nimet onlar:roflol:.....
yok şuruptan biye olmaz ama yeni doganlara onlardan verilmiyo. o abisini kullanacagı bu şurup.bizdede var ama defne için olmaz.ama korkma bişey olmazda.bence sen bir yaş aytına biliyosun petidus verilir.ondan dışına çıkma yinede..geçmiş olsun..
günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleriopuyorumnanaktan
bende ilk defa dün gece uyudum zorlada olsa benim minik kuşum uyudu ay kendimi süper hissediyorum uykuya hasret kalmıştımzemuszemus
bu arada bizimde kırkımız çıktı bizim kırk taş seremonimiz varmış bugün yapacağız kırk tane taş toplayıp geleceklermiş banyo suyuna atılıyormuş ne alakaysa evdeki herkesin banyo suyuna atılacakmış sanki onlar doğum yaptı ne saçma fisfisfis
ya bu gögüsten süt akması aslında kanalllardaki bi sorandan olurmuş.kız aykız korkmada.yani benim çok dolu oldugu zamanlarda bile akmadı.aslında öyle olması gerekiyomuş.bilmem dogrumu..bilmiyorumkismile
kızlarrrr merhabaaaaaaaa
vallaha hızınıza yetişmek mümkün değil nasıl zaman buluyosunuzda giriyosunuz yazıyosunuz şaşıyorum hee..
uyusa bende girip yazacam bişeyler de uyumuyo zilli doğr düzgün gündüzleri. rezene aldım milupanın dün onu verdim azcık işe yaradı.
gündüzleri emzirme sayılarım azaldı gündüz sütüm yetmiyor benim naza kızlar ya. gece emziriyorum. gündüzleri bi meme bi mama yapıyorum sütüm yetmezse bağırıyo anlıyorum yetmediğini. neyse hayırlısı olsun. karnı doysun onunda..
ewet 1 haftadır her aksam 11 gıbı yatırıyorum yawastan alısıyo gıbı. bıde uyutmaya calıstıgımda emzıgını verıyorum agzına su an kendı kendıne emzıgıyle uyuyo mesela...Oh ne güzel yavas yavas düzenini kuruyo Ipek gerçektende her aksam hep ayni saatte uyutunca alisiyolar ne güzel
Valla bende emzirmeden bi bakiyorum kaka yapmamissa ellemiyorum zaten yatakta emziriyorum emerken uyuyup kaliyo tombigim
ya muskatı bana da verıyomus babanem cok ıyı dıyo al yap dıyo bendemı denesemkı...AYŞEGÜLCÜM muskat küçük hindistan cevizi gibi birşey bazı et yemeklerindede kullanılıyor onu bıçakla çentıp sütle karıştırıyorum ağzına atınca hemen emzirmeye başlıyorum yutabilsin diye gaza birebir valla dene bak faydası süper..
hımmm bende zorunlu olmadıkca degısmıyım ya butun uykusu dagılıyo...Teşekkür ederim canlarım...
Fatoşçum geçmişmolsun...
Canım ben havalar soğukken ıslak pamuk yapıp temizliyodum. Pamuğu tamamen ıslattığında bulaşmıyo. Şimdi her kaka yapışında ılık suyla belden aşağı yıkıyom. Üşeniirsem de ıslak mendil kullanıyom.
Çok zorunlu olmadıkça değiştirmiyorum ben Zeynep. Dediğin gibi uykusu dağılıyo. Ama kaka yaptıysa zaten durmuyo bizim küçük hanım. Kakasını hiç istemiyo altında...
Oh hadi gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Maşallah koca kız oldu Defnecik...
oy masallahhhhhAy kizlar bu arada GÜNAYDIN hepinize
Valla bende sabah bi kalktim üstüm hep islak yine akmis sütler bide gögüs pedi kullaniyom güyakaydirigubbakcemile3 aman masallah diyeyim sütüm olsunda varsin aksin valla
amaann cok gecmıs olsun canım da aferın konusunda bı bılgım yok keske dr sorsaydın bı. ama kesın verme derdı kaydirigubbakcemile3bakıyorumda yine herkes burda oh ohhh.ama bi dolu işim var.napcam.burdanda ayrılamıyorum...burak bey bugün halsiz baya ya.ıh ıh deyip duruyo.ben üşüttüm biraz bendenmi geçti naptı kuşuma.bişey sorcam kızlar ya ben sabah yarım çay kaşığı aferin verdm bişey olurmuki...sanki onun üstüne biraz uyur gibi oldu.inş zararı olmaz.malum küçük yaa.
benden de cok akıyo canım ya bazen tas gıbı oluyo goguslerım ınanılmaz bı acı saplanıyo şakır şakır akıyo ucundan...ya bu gögüsten süt akması aslında kanalllardaki bi sorandan olurmuş.kız aykız korkmada.yani benim çok dolu oldugu zamanlarda bile akmadı.aslında öyle olması gerekiyomuş.bilmem dogrumu..bilmiyorumkismile
hadı 40 ınız hayırlı olsunnnn kaydirigubbakcemile2günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleriopuyorumnanaktan
bende ilk defa dün gece uyudum zorlada olsa benim minik kuşum uyudu ay kendimi süper hissediyorum uykuya hasret kalmıştımzemuszemus
bu arada bizimde kırkımız çıktı bizim kırk taş seremonimiz varmış bugün yapacağız kırk tane taş toplayıp geleceklermiş banyo suyuna atılıyormuş ne alakaysa evdeki herkesin banyo suyuna atılacakmış sanki onlar doğum yaptı ne saçma fisfisfis
aynen canım karnı doysun yeterkı sen yınede ver sutunu aşı nıyetıne doymazsa da mama takvıyesı yap.kızlarrrr merhabaaaaaaaa
vallaha hızınıza yetişmek mümkün değil nasıl zaman buluyosunuzda giriyosunuz yazıyosunuz şaşıyorum hee..
uyusa bende girip yazacam bişeyler de uyumuyo zilli doğr düzgün gündüzleri. rezene aldım milupanın dün onu verdim azcık işe yaradı.
gündüzleri emzirme sayılarım azaldı gündüz sütüm yetmiyor benim naza kızlar ya. gece emziriyorum. gündüzleri bi meme bi mama yapıyorum sütüm yetmezse bağırıyo anlıyorum yetmediğini. neyse hayırlısı olsun. karnı doysun onunda..
hadi gözün aydın canım bizim kırkımız aynı gün çıktı en sona biz kaldık ama aynı gün doğum yapmışızkaydirigubbakcemile5Kızlar bu arada bugün kırkımız çıktı..Ana kız yıkandık paklandık ama hava soğuk ve yağmurlu olduğu için çıkmadık evden. Yarın inşallah...
canım geçmiş olsun arascık en kısa zamanda atlatır inş.havacım hadi gözünüz aydın canım lohusalık bitti esracıkta koca kzı oldu.
zehracım arasında böbreğinde genişleme var antibiyotik tedavisi görüyor...
bende ilk doğduğu zamanlar pamuğu ıslatıp temizliyordum ev sobalı bebişim üşür diye yıkayamıyorum malesef artık ıslak mendil kullanıyorumkızlar ıslak mendilleri nasıl kullanıyorsunuz.
ben vaktim varsa sıcak suyla yıkıyorum, hem kızım soğukken hoşlanmıyo ağlıyo, vaktim yoksa uykum varsa öyle kullanıyorum. önce pamuğu ıslatıp yapmaya çalıştım ama heryerine pamuk bulaştı kötü oldu
sağol canım iyi fikirmiş oynarız vallakaydirigubbakcemile3hayırlı olsun kırkınız...olmadı beştaş oynarsınız...:dance:
ewet 1 haftadır her aksam 11 gıbı yatırıyorum yawastan alısıyo gıbı. bıde uyutmaya calıstıgımda emzıgını verıyorum agzına su an kendı kendıne emzıgıyle uyuyo mesela...
ya muskatı bana da verıyomus babanem cok ıyı dıyo al yap dıyo bendemı denesemkı...
hımmm bende zorunlu olmadıkca degısmıyım ya butun uykusu dagılıyo...
oy masallahhhhh
amaann cok gecmıs olsun canım da aferın konusunda bı bılgım yok keske dr sorsaydın bı. ama kesın verme derdı kaydirigubbakcemile3
benden de cok akıyo canım ya bazen tas gıbı oluyo goguslerım ınanılmaz bı acı saplanıyo şakır şakır akıyo ucundan...
hadı 40 ınız hayırlı olsunnnn kaydirigubbakcemile2
aynen canım karnı doysun yeterkı sen yınede ver sutunu aşı nıyetıne doymazsa da mama takvıyesı yap.
http://www.porttakal.com/haber-bebek-bakimiyla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar-392113.html
kızlar bı bakın guzel bılgıler war
http://www.porttakal.com/haber-bebek-bakimiyla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar-392113.html
kızlar bı bakın guzel bılgıler war
şimdi biri bana akıl versin ben bu akşam nereye kaçacağım kocişten kaçmam lazım valla çocuk uyumuyor desem annesigile verir gelir çocuğu kaç aydır bugünü bekliyor:1shok:
Ay kizlar bu arada GÜNAYDIN hepinize
Valla bende sabah bi kalktim üstüm hep islak yine akmis sütler bide gögüs pedi kullaniyom güyakaydirigubbakcemile3 aman masallah diyeyim sütüm olsunda varsin aksin valla
iyi iyi valaa çok sevindim iyileşmenize.afiyet bal şeker bol bolda süt olsun.benim oğlan tam 5 i doldurdu martın 14ünde.
günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleriopuyorumnanaktan