- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
aysegul masallah defneye ıyı almıs canım sıkma canını onemlı olan saglıklı olması degılmı... ıpekte kısa emıyor ama emdıkten sonra goguslerımde rahatlama hıssedıyorum demek problem yok bu kadar kısa emmesı sorun degıl...
sagol canım.öyle önemli olan saglık..
pnomokok ve rotavırus asılarını bende yaptırıcam. 10 nısanda hf cmt kontrolumuz war 2 aylık olucaz o zaman 2.ay asılarımız yapılcak. aslında dr 8 ınde cagırmıstı ama 2 gun sonra cmt gıdelım dıoruz ası ıcın 2 gun gec gıtmemız bısey degıstırırmı kızlar tam gunundemı gıtmemız lazım?
o zaman ozel asılarıda sorucam ama yaptırmayı dusunuyoruz. zaten sadece rotavırus ucretlı onun dısındakı her asıyı saglık ocagı yapıyomus.
saglık ocaklarına tam zamanında git.ne zaman dedilerse o zaman gitmen daha iyi..
ya kızlar bısey sormustum ben gene kımse yazmamıs :mymeka:
bebeklerımız artık net gorebılıyolarmı? flu goruntu gıttımı???
ben bilmiyordum canım.biz defneyi göz doktoruna götürdügümüzde bunlar görüyor ama net degil demişti.artık netleşmişter sanırım..o zaman 39 günlüktü..
zeynepçim bana kalsa onlar en başından görüyo.ama kırktan sonra net görürderler benim bilgim bu.ama kırktan önce görmeyen bebek anneyi nasıl takip eder...
ayşegül maşallah defneye canım gayet ii haberlerle gelmişin.hasta olmamasına sevindim..
rotavirüs ücretli ponomoyu sağlık ocakları yapıyo ikinci ay aşılarıyla yapılıyo biz olduk...rotavirüsü bizim doktorumuz 3 ay ve 5. ayda yaptırcaksın dedi..2 doz oluyomuş 5. ayda yaptırmıycaksan 3. ayıda yaptırma dedi.140 lira...
sagol bacım..seninki bizlerden önce vuruldu neden olsa abi o..