2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızz ilk önce herkesten sulu beyaz gelir o bebişin su ihtiyacını karşılarmış sonra koyulaşır bembeyaz olur o da yağlı yani doyurucu süt olurmuş ikiside faydalı yani cnm...
hımmm mantıklı olabılır
Herkese merhabalar nasilsiniz kizlar?
Hasta olan bebislere annelere gecmis olsun allah acil sifalar versin..
Kontrolden gelen bebişlere maşallah nazar değmesin..
Epeydir girmiyorum misafirim çok oldu, hafta içi arkadaşım doğum yaptı birde oğlumun bu aralar gaz sancısı çok 2 günde bir kaka yapıyor ve sancıdan sürekli ağlıyor. Çok dikkat ediyorum üşütmemeye çalışıyorum ne kendimi ne oğlumu yinede çare olmuyor. Geçtiğimiz pazar günü sabah 6 dan gece 11'e kadar uyuyamadı. Uyku düzenimizde bozuldu tabi.. 8 nisanda kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz ne diyecek?
Allah yardım etsin kuzucuklarımıza hastalık onlardan uzak dursun.. :Saruboceq:
gecmıs olsun canım ya su gazlı donemlerı bı atlatsak
canım ben nette bir yerde okumuştum ilk doğduklarında net göremezler 2.5 aydan sonra net görmeye başlarlar ondan önce gözleri şaşı bakıyor gibi olur normal yazıyorduyerimseniben

hoşgeldin bacım geçmiş olsun gaz sancısı çok zor ya minicik kuzular nasıl sancı çekiyorlar kıyamam ben hiçbirisine:asigim:

ayşegül maşallah defne ya canım gayet güzel kilo almış bizim hemşiremizde ilk aydan sonra yavaş kilo alıyorlar demişti oyüzden takılma kilosuna
sağlığı yerinde ya
bu arada tüm sorulara cevap almışsın sağol bilgiler için a.s.Şeniz
sagol tubısım bılgılendırdıgın ıcın kaydirigubbakcemile4
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım
herşey yolundadır inş.
ben berbat bi gece geçirdim 2:30 kadar uyumayan bibebek ve şiddetli bi diş ağrısı
cumartesi dişçiye gidicem ama o gne kadarçatlamazsam ii
iltap sökücü kullanıom cumartesi bitince gel dedi dişci
off ne zormu ya
ağzımda sağlam diş yok sanki hepsi ağrıyor ya
o kadar uykusuz ve yorgunum ki anlatamam
daha yeni hafifledi
ama gece kafamı taşlara vurasım geldi
öldüm resmen yaaa
ağrı kesici attım banamısın demiyo
canım ya cok gecmıs olsun. benımde agzımda saglam dıs yok. gıdıcem gıdıcem dıscıye usenıp ertelıyorum hep...

yağız dün gündüz çok güzel uyudu teyzeleri sonra akşam 11 de bi başladı huysuzlanmaya gece 3,5 da yattı sonrada her saat başı uyandı bu sabah banyo yaptırdık rahat uyusun diye kıpır kıpır yeni daldı daha uykuya bi huzursuzluğu var ama anlamadım.
hastalığınıda yeni atlattı pişiğide geçti çok şükür ama neden böyle anlamadım bende uykusuzum aralarda uyudum baktım sürekli uyanıyo yat kalk başımda ağrıyo ben kalkdım sıpa uyuyor şimdi :bbo:

pınarcım geçmiş olsun oğluşun hastaymış, kıyamam ona neyseki iyileşmiş çok şükür uykularıda düzene girer inş.canım

zeynep bebekler ne zaman net görmeye başlar diye sormuşsun doktor bazen üç aya kadar net göremezler şaşı bakabilirler göz kasları tam gelişmediğinden demişti canım.

Kızlar merhaba, ya şu gaz sorunu bizdede basladı. dün aksam 2 cay kasıgı ılık ıhlamur icirdim ilk defa mama ve anne sütü harici bir seyin tadına baktı doruk. bugunde 6 kaşık rezene icirdim. bunun bir sınırı varmı acaba?

Nurcum çok geçmis olsun canim dis agrisi hiç çekilmiyo valla Allah acil sifa versin
Zehracim sizede geçmis olsun az daha sabir bu gazli günler geçicek hayirlisiyla

slm kızlar sohbet koyuymuş baya yetişemedim.annmler vardı şimdi geçmişi okudum.ayşegül gitmşsin dr a.defne iyiymş çok sevindirik oldum..kilosuda iyiymş oh ne güzel.sakın mama falan verme.

Kızlar merhaba, ya şu gaz sorunu bizdede basladı. dün aksam 2 cay kasıgı ılık ıhlamur icirdim ilk defa mama ve anne sütü harici bir seyin tadına baktı doruk. bugunde 6 kaşık rezene icirdim. bunun bir sınırı varmı acaba?

4 hafta erken dogdugu icin buranın yaslılarından benim oglumda yerimseniben

oy cok tatlı ya boncuk boncuk bakmış yesınler onu...
canım rezenenın sınırı gunde 100 cc. sabah aksam ıhtıyaca gore verebılırsın.
ıhlamur da 4-5 kasık falan yıne sabah aksam...

hımm teşekkürler Zeynepcim. ınsallah faydası olur. Yoksa bu aglamalara nasıl dayanıcam bilmiyorum. mafoldumben

günaydın annişler.biz herzmanki gibi erkenciyiz.6da açılışı yapıyoz.sizler yatıyosunuz sanırım.ohhh ne güzel valllllllaaaaaaaa yatın.:olmaz:

12422628]
gnydn011br3.gif

kızlar sizle sıkıntımı paylaşmak istiyorum.ben önceleride panik biriydim ama şimdi bi tuaf oldum.en ufak bişeyi kafama takardım zaten şimdi beteri oldu öyle şeyleri kafama takıyorum ki anlatamam masanın üstünde neden poşet var mesela bunu bile kafaya takabiliyorum örneğin çok sıkılıyorum korkuyorum çok paniğim çocuğa bakarken öreneğin ağlamıycak öksürmüycek kusmuycak ödüm kopuyo hep kötü şeyler geliyo aklıma ii taraftan bakmıyorum hangi çocuk saydıklarımı yapmaz korkuyorum bakamıycam diye eşime çocuğada yansıyo düşünün uyanıyo mama yapçam teklrar uyuyacak yetişteremiycem diye kafama takıyorum iiyce tuaf oldum acep diyom bunalımdamıyım son 4 ayda yaşadıklarım sartı beni tabiki çok mutluyum anne oldum bu duyguyu tatmak için can atanlar var ama neden böle oluyo bu korkularım geçermi çevremem yansıtmamaya çalışıyom ama içimm doluyo bişi yokken ağlıyorum bide benim izmirde kendi tarafımda 1 allahın kulu yok uzun zamandır ailemin yanına gidemedim bursaya ondan mı oluyo diyorum kendimi yalnız garip hissediyorum inanın öle ufak şeylerden tartışıyoru ki eşimle hep hata bende başka adam olsa beni boşardı boş boğaz panik pipirikli bişi oldum allahtan eşim anlayışlı ama onuda bıktırcam diye korkuyorum....ay ne bileyeyim çok tuafım beterin beteri var neden korkuyosun ne istiyosun allah sana en büyük mutluluğu nasip eti diyorum çok şükürde ediyorum halime ama ne bilim oy oy...iyiki varfsınız valla siz benim izmirdeki akrabalarım kardeşim canımsınız....sizi çok seviyorum oğluşuımun teyzeleriii

Son düzenleme:
Back
X