Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook içiyorum hepsinden de içiyorum hatta kaynanam iç iç süt olur diye bol bol içirdi sempatiksalakcinni aman çaydan nolacak içiyorum benkızlar çay kahve tükeriyomusunuz yoksa emziriyonuz diye içmiyonuz mu..?
zeyno bizde hamileyken arabayı aldık.adam iki çocukla bir yere çıkamayacagımızı anladı almak şart dedi.bizde çabuk bitsin diye taksit tutarı fazla .bende çalışmıyorum.ama ne yapalım.2 yıl sıkacagız dişimizi.çocuklardan zıkmazda anca bizden babayla benden çıkar taksitin acısıkaydirigubbakcemile3..olsun iyi olmuş hayırlı olsun.valla çok rahatlık.özellikle arabada emzirmek...:ecrin_bebek:....
Başladın mı Hülya işe .ay benimde 20 günüm var.15 gün ücretsiz izin alabildim sadece şimdiden düşündükçe ayrılacağımı gözlerim doluyor.bi 6-7 ayına getirseydik belki daha kolay olurdu.
Hülya bu arada ssk dan maaşını aldın mı canım toplu aldığımızı kaç gün içinde veriyorlar acaba ?
Herkese merhaba kızlar. Geçmişi okuyamadım. Biz şimdi Edirne de annemlerdeyiz. Her zaman giremiyom nete. Ben de bu çarşamba işe başlıyorum ne yazık ki...
of çok zor canım başladım valla. bugün de şirkettekiler moralimi bozdu, 2 aylık bebeği nasıl bırakıp geldin, biraz daha büyüseydi, patronla konuş sana izin versin diyip durdular. sanki konuşmamışım gibi. patron da sağolsun mail bombardımanına tuttu beni, bir sürü iş oldu şimdiden. ama zaten süt saatleri için zorluk çıkarmıcak.
doğum parası bizim tam bi muamma oldu canım. hala alamadık, çünkü hastane evrakları eksik iletmiş ssk'ya. doktor başka bi hastaneye geçti. yok doktor onaylasın, o hastaneden evrak diğer hastaneye gitsin, hastane ssk'ya iletsin. hepsiyle biz uğraştık -tatlicadiarzu- sonunda hastane ssk'ya iletti ama henüz sisteme düşmemiş. kaydı girmemişler :) 2-3 hafta o sürermiş, sonra paranın ptt ye yatması da 2-3 hafta sürermiş boshayallersmile hangi işleri doğruki zaten. bakalım artık eşim gidip sormuyo bile, gına geldi adama da.
Allah yardımcımız olsun canım. esra'ya kim bakacak. tam gün mü çalışıyordun sen?
Sibel'cim oğluşumun adaşı'na geçmiş olsun.geçer inş.
slm kızlar mis kokulu bebişlere kocaman öpücükler
teyzelelrı benım oglanın pek gaz sorunu yoktu ama 2gündür çok fazlalaştı normalde 2.5 ayı geçtik gaz ssorunu geçmesi gerkirken sankı bizim yenı başladı karnı gurul gurul ediyor zinko metsil fayda etmıyo midesini üşütmüş olabilirmi eger öleyse ne yapabilirm fikri olan paylaşırsa sevinirim
slm aynen canım bizim burakta öyle.midesini üşütmüştür büyük ihtimal.3gündür özelliklede akşamüstü bi sancı tutuyo yavrumu.kıvranıyo ondan sonrada yatıyo.ben kimyon veriyorum.biraz alıyo sancısını.dene derim..
slm kızlar
dün kızımla çarşıya gittik:)) ciciler aldık
ayrıca rapor paramıda aldım çok şükür..işe devam etmicem,kazandığım son paraydı bu:))
bugünde kızıma araba ve salıncak alıcaz
hastaneyede uğramam gerekiyodu gitmişken kızımı tarttırdım 6900 gr olmuş..bakalım kontrolde doktor amcamız ne dicek
Ah canim benim güle güle kullansin ciciclerini Ecenaz
Kilosuda masallah 7 ye dayanmis valla bizim fistigida geçti masallah kuzuma koca kiz olmus Annesi![]()
canim bizim aramizda bi gün varmis daha yeni fark ettim biz de bugün 2 aylik oldukalkisalkisalkis
dedim ya ece ler aynı gidiyo başabaş :)) doğum günleri bile aynı nerdeyse