ya kızlar bide soda duydum diger topiklerden.günde bir bardak soda tüketmek çok iyi geliyormuş sütebhani mineral varya...yapsakmı aceba...
bi de gaz problemimiz çok oluyo bizim..oğlşum kendini bi sıkıyo ki sanki o anda patlicak sanıyorum kızarıyor zavallım av-cıyorum işkence gibi bu....masaj yapıyorum bacaklarına gaz çıkarma yapıyoz ama şe yaramıyo napacaz
sagolun arkadaşlan böyle fikirler almak iyi geliyo.yeni şeyler ögrenyoruz.evde ıhlamur ve imyon vardı içeyim bari.bende şu mayayı deneyeceim.ya bu aralar tatlıya çok düytüm hatta kızlar ben bir kilo almışım bile.offf tatlıyı kessim iyi olacak.deli gibi yiyorum.ne yapayım acayip canım çekio...
slm karışmış gibi olmayayım ama tv de doktor eger canınız tatlı çekerse, keçiboynuzu yiyin dedi.hem kan yapıyormuş hem de tatlı ihtiyacını gıderıyormuş..ben artık canım tatlı çekince keçiboynuzu yıyorum gercekten işede yarıyor.
hem daha saglıklı hem de kilo yapmıyor..
ayrıca ben de antalya lıyım..ahh nasıl özledim......sevgiler
mrb kızlar ben 2009 şubat annesiyim oğlumu 3 ay emzirebildim ama sütüm olmadığımdan değil hem oğlumdan kaynaklı hemde işe başlamam sebepli.size önerebilceğim ayva kompotosu bende çok işe yaradı ılık içiyordum günde 4-5 su bardağı arkasındanda ayvaları yiyordum.deneyen olurmu bilemicem sadece tavsiye :))
aysegul kendım uydurma ayva kompostosu yaptım ben. ayvaları kup kup dogradım yıkadım guzelce. yumusasın dıye 1 saat falan suda beklettım. sonra ustune temız su koydum ıcme suyu goz kararı. yıne goz kararı seker koyup kaynattım. 1.30-2 saate yakın kaynadı. ayvalar suda bekledıgı ıcın cabuk yumusadılar zaten. aynı kayısı kompostosu yapar gıbı yaptım yanı. guzel de oldu. baktın sekerı az geldı tekrar seker koy 1-2 tasım kaynat. walla uydurmasyon oldu benımkı bıraz ama ben cok begendım ıcılebılır yanı :dance:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız uydurmalık benimde aklıma geliyo ama.ne bilem şöyle kallafi tarifini bilin varmı merak ediyom..neyse bende öyle deneyecegim artık az kaldı...
akşama menümüz belli oldu sağolasın :roflol:bulgur pilavı ve patates yemeği yiyin kızlarr acayip süt yapıyo.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?