Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoş bravo canım tebrik ederim seni.devamını bekliyoruz hadi bakalım.
ayşegülcüm üzülme 1 2 kilo normal verirsin eminim bundan.
kız fatoo niye diğer topiğe hiç uğramıypsun aşkolsun.bi kilo topiğinde görüyoruz yüzünü.gelsene bacım arada.sende 6 lı rakamları görmüşsün tebrikler sende bu irade varken 5li rakamları bile görürsün canım.
sağol canımbenim valla f..dede sayfa açtım fırsat kalmıyo her yere yetişemiyorum
bide taşınıcam 1 aya hepten firar ederim buralardan o baheneylede 1 5 kilo garantiliyorum hadi bakalım hehe
evet canım f... de ki sayfanıda takip ediyorum.güzel motive ediyosun insanları.
evet taşınma işe yarayacak gidecek iyice kilolar nereye değirmendereyemi taşınıyorsun.
bende işe başladım yarın 1 hafta olacak.bende 2 3 kilo garantilemek istiyorum.sabah ve akşam yürüyorum arabaya binmek için.inşallah bu eziyet işe yararda kilolar gider![]()
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumsize..
burcu senin kilo aldığın düşünmüyorum ben.inan bide sabah tartılırdı ne çıkacıktı diye.zaten okadar çok yedim diyorsun akşam onun sonucudur fazla çıkman.bak akşam tartıl aynı çıkmazsın..
fatom bu he hal kız bişey kalmamış sende.maşallah.çöp olmuşsun sen zaten..maşallah.
heheh sağol canım daha var önden bakınca göbiş oda gitse tam süper olucak az kaldı hedefe az yuppi sende takma kafana olur arada öyle akşam yemeğini baya erkene al ben çok faydasını görüyorum valla
Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah hep böyle gider.
Ayşegül üzülme canım sen devam edersin vermeye insan bazen duraklıyor. Vereceğine inanıyorum ben.
Bende 69 ile başlamıştım rejime 1 kilo verdim bu hafta 68 oldum. Geçen hafta 4 gün yürüyüşle destekledim diyetimi. Mayıs ayında da 2 tane sergisi var okulumun koşuşturma başlayacak. İnşallah vermeye devam ederim.