• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

iğrenç bi tadı var töbe tarabbi ya nasıl içicem ben bu poffff
şimdiden iştah falan kalmadı pofff

nlrc5h.jpg

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

varmı halaya girmek isteyen süperim demi hehehe

fatoş bravo canım tebrik ederim seni.devamını bekliyoruz hadi bakalım.
ayşegülcüm üzülme 1 2 kilo normal verirsin eminim bundan.
kız fatoo niye diğer topiğe hiç uğramıypsun aşkolsun.bi kilo topiğinde görüyoruz yüzünü.gelsene bacım arada.sende 6 lı rakamları görmüşsün tebrikler sende bu irade varken 5li rakamları bile görürsün canım.

fatoş bravo canım tebrik ederim seni.devamını bekliyoruz hadi bakalım.
ayşegülcüm üzülme 1 2 kilo normal verirsin eminim bundan.
kız fatoo niye diğer topiğe hiç uğramıypsun aşkolsun.bi kilo topiğinde görüyoruz yüzünü.gelsene bacım arada.sende 6 lı rakamları görmüşsün tebrikler sende bu irade varken 5li rakamları bile görürsün canım.

sağol canımbenim valla f..dede sayfa açtım fırsat kalmıyo her yere yetişemiyorum
bide taşınıcam 1 aya hepten firar ederim buralardan o baheneylede 1 5 kilo garantiliyorum hadi bakalım hehe

sağol canımbenim valla f..dede sayfa açtım fırsat kalmıyo her yere yetişemiyorum
bide taşınıcam 1 aya hepten firar ederim buralardan o baheneylede 1 5 kilo garantiliyorum hadi bakalım hehe

evet canım f... de ki sayfanıda takip ediyorum.güzel motive ediyosun insanları.
evet taşınma işe yarayacak gidecek iyice kilolar nereye değirmendereyemi taşınıyorsun.
bende işe başladım yarın 1 hafta olacak.bende 2 3 kilo garantilemek istiyorum.sabah ve akşam yürüyorum arabaya binmek için.inşallah bu eziyet işe yararda kilolar gider :1:

evet canım f... de ki sayfanıda takip ediyorum.güzel motive ediyosun insanları.
evet taşınma işe yarayacak gidecek iyice kilolar nereye değirmendereyemi taşınıyorsun.
bende işe başladım yarın 1 hafta olacak.bende 2 3 kilo garantilemek istiyorum.sabah ve akşam yürüyorum arabaya binmek için.inşallah bu eziyet işe yararda kilolar gider :1:

sağol canım evet değirmendere kayınvalidemin apartmanda tuttuk evi 1 aya taşınırız inş.
o koşturmalar eritip bitirir inş.
sen nerde başladın işe hadi hayırlı olsun yağızıma kim bakıyo :emir_bebek:

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum:nazar:size..
burcu senin kilo aldığın düşünmüyorum ben.inan bide sabah tartılırdı ne çıkacıktı diye.zaten okadar çok yedim diyorsun akşam onun sonucudur fazla çıkman.bak akşam tartıl aynı çıkmazsın..
fatom bu he hal kız bişey kalmamış sende.maşallah.çöp olmuşsun sen zaten..maşallah.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum:nazar:size..
burcu senin kilo aldığın düşünmüyorum ben.inan bide sabah tartılırdı ne çıkacıktı diye.zaten okadar çok yedim diyorsun akşam onun sonucudur fazla çıkman.bak akşam tartıl aynı çıkmazsın..
fatom bu he hal kız bişey kalmamış sende.maşallah.çöp olmuşsun sen zaten..maşallah.

heheh sağol canım daha var önden bakınca göbiş oda gitse tam süper olucak az kaldı hedefe az yuppi sende takma kafana olur arada öyle akşam yemeğini baya erkene al ben çok faydasını görüyorum valla

heheh sağol canım daha var önden bakınca göbiş oda gitse tam süper olucak az kaldı hedefe az yuppi sende takma kafana olur arada öyle akşam yemeğini baya erkene al ben çok faydasını görüyorum valla

evet tabi iyice verelim bişecik kalmasın.
fatom ben zaten hep akşamları erkene alıyorum..ama gündüz epey yersem zaten erkene almamın bi faydası olmuyo.çünkü gereken kaloriyi aldığımi çin bu hafta hiç faydasını görmedim..az yemekten başka çaresi yok tabiki.inşallah toparlanacagım.:(

menümü yazayım hiç yazmamışım
sabah
1 dlim ekmek
1 kk beyaz peynir
domates
salatalık
maydanoz

ara
1 elma

öglen
bi tabaga yakın diym bulgur pilavı (dışardaydım bugün eve geldigimde yemek daha yoktu o yüzden yedim)
biraz yogurt

ara
1 portakal
1 galeta

haklısın ayşegülcüm senin iştah kapatıcı bişey bulman lazım
bide baya azalt yediklerini de mide küçülsün alamasın başka çare yok canım

evet iştahımın kapatılması lağzım ama nee:(((
serap senin iştahının kapanır artık kuzum haptan..off ben ne edeyim..

zeynepte ne yaptıki.haftasonu boşken gelip bi yazsaydı.acep kilosu ne oldu.gerçi o erimiştir git gel.iyide kilo veriyordu:))

Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah hep böyle gider.
Ayşegül üzülme canım sen devam edersin vermeye insan bazen duraklıyor. Vereceğine inanıyorum ben.
Bende 69 ile başlamıştım rejime 1 kilo verdim bu hafta 68 oldum. Geçen hafta 4 gün yürüyüşle destekledim diyetimi. Mayıs ayında da 2 tane sergisi var okulumun koşuşturma başlayacak. İnşallah vermeye devam ederim.

Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah hep böyle gider.
Ayşegül üzülme canım sen devam edersin vermeye insan bazen duraklıyor. Vereceğine inanıyorum ben.
Bende 69 ile başlamıştım rejime 1 kilo verdim bu hafta 68 oldum. Geçen hafta 4 gün yürüyüşle destekledim diyetimi. Mayıs ayında da 2 tane sergisi var okulumun koşuşturma başlayacak. İnşallah vermeye devam ederim.

zehracım teşekkür ederim.inşallah gerilemem..bakalım şuan kararlı gözüküyorum:)
senide tebrik edeimm.çok iyi vermişsin...dahada verirsin o koşuşturmada:)

akşam yemegi
4 kaşık ıspanak
1 dilimekmek
3 kaşık dolusu yogurt

bu kadar arkadaşlar.dahada yemem.off.inşallah eski halime dönerim..

ya bnde diyete başlamak istiyorum ama yapamıyorum bebekten sonra78 de kaldım şuan 70im ama rejim yapamıyom ne yapçam:84:

Back
X