• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben geldim çamaşırları toplayayım derken aşagıya çorabımı düşürdüm.komşuya indi aldım e içire bi girdik ayıp olmaın diye.ama bi lokum ve bi çkolata (minik) yedim.ikram etti almasam çok ayıp olacaktı.zateh epeydirde gitmiyordum..ee bi çorap neye maal oldu:52:.neyse ara ögün yapmamıştım ona sayalım bari..

Son düzenleme:
akşam yemeğimide yedim
1tabak salata
2kaşıkta fırında kabak yedim yoğurtlu azıcıkta ekmek tabağın dibini sıyırmaya hehe

ayyyy kızlar bende yanıldım yazıldım yemekteyiz e baktım şimdi..
mantı yiyolardı dayanamadım hemen hamur açtım..
akşama mantı var:26:çok yememeye çalışıcam...

akşam yemeğimide yedim
1tabak salata
2kaşıkta fırında kabak yedim yoğurtlu azıcıkta ekmek tabağın dibini sıyırmaya hehe

kız bu saatte akşam yemeğimi yedin..ooo benmkine hımmm 3 saat falan var daha:18:

akşam yemeğimide yedim
1tabak salata
afiyet olsun bende 6 da yapıyorum yemegi.seninki çok erken bana göre.çünkü sonrasında ben bişiy yememye çalışıyorum fato.sen yiyormusun..

ayyyy kızlar bende yanıldım yazıldım yemekteyiz e baktım şimdi..
mantı yiyolardı dayanamadım hemen hamur açtım..
akşama mantı var:26:çok yememeye çalışıcam...

kız ne ettin deli..gittinde mantımı izledin:57:..ondan üç kaşık alsan kafii..ee o kadarcık alabilecekmisin:27:

afiyet olsun bende 6 da yapıyorum yemegi.seninki çok erken bana göre.çünkü sonrasında ben bişiy yememye çalışıyorum fato.sen yiyormusun..

kız ne ettin deli..gittinde mantımı izledin:57:..ondan üç kaşık alsan kafii..ee o kadarcık alabilecekmisin:27:

evet ya açtımki yiyolar bi canım çektiki..
anasını satyım dedim bugünde böyle olsun napıym...

bende şimdi yeşillik yıkayayım.sayata yapıyımkendrime.boycana.akşama
çorba salata bi tanede ekmek yerim.

az oldu dediğinizi duyar gibi oldum kayınpederin istanbuldan misafirleri gelmiş
mangal yapmış bizede getirdi tamda yemekten sonra 2tane yedim 1bardakda light kola napim bugünde böyle oldu heheh
gülüm acıkırsam ya elma yada leblebi yiiyorum artık öyle bişeyler aramıyorum valla mide küçülmüş iyice

mantı mııı be ettin sen yahu ohhh ye bakalım ne diyelim yapmışın artık

bizimde cumartesi günümüz var bizde 38 beden elbise aldım onu giyicem hehe
artık eskilerim oluyo çok mutluyum ya bi dünya kıyafetimi boşa dağıtmışım

az oldu dediğinizi duyar gibi oldum kayınpederin istanbuldan misafirleri gelmiş
mangal yapmış bizede getirdi tamda yemekten sonra 2tane yedim 1bardakda light kola napim bugünde böyle oldu heheh
gülüm acıkırsam ya elma yada leblebi yiiyorum artık öyle bişeyler aramıyorum valla mide küçülmüş iyice

mantı mııı be ettin sen yahu ohhh ye bakalım ne diyelim yapmışın artık

bizimde cumartesi günümüz var bizde 38 beden elbise aldım onu giyicem hehe
artık eskilerim oluyo çok mutluyum ya bi dünya kıyafetimi boşa dağıtmışım

et tamamdır.iyi olmuş.eh kolayıda içmeseydrinya.neyse onda şeker oranı çok düşük.
38 bedene bende giriyorum.ama ben daha çogu giysime giremiyorum.off en az 36 beden olmalıyım değilse asıl benim gardrobu degiştirmem gerekecek..
yaww sizler niye giysilerinizi veriyorsunuzkii.allah alllah ben hiç bişeyimi vermedimm:20:

et tamamdır.iyi olmuş.eh kolayıda içmeseydrinya.neyse onda şeker oranı çok düşük.
38 bedene bende giriyorum.ama ben daha çogu giysime giremiyorum.off en az 36 beden olmalıyım değilse asıl benim gardrobu degiştirmem gerekecek..
Yaww sizler niye giysilerinizi veriyorsunuzkii.allah alllah ben hiç bişeyimi vermedimm:20:

kolasızda tadı çıkmıyo napim olsun okadar ama sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum ya şiştim biraz yürüyüşmü yapsam şiştim

bednde geçen evime gittim çok sevindim ya eski kotlarıma girdim 1i hariç olsun o dursun hırs yaptım onada giricem kotta şuan 30.31 giyiyorum 36yı nezaman görcez bakalım olsun bu yaz bahanem olur almaya :52:

kolasızda tadı çıkmıyo napim olsun okadar ama sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum ya şiştim biraz yürüyüşmü yapsam şiştim

bednde geçen evime gittim çok sevindim ya eski kotlarıma girdim 1i hariç olsun o dursun hırs yaptım onada giricem kotta şuan 30.31 giyiyorum 36yı nezaman görcez bakalım olsun bu yaz bahanem olur almaya :52:
e iyi ozaman afiyet olsun.doğru mangayldada kola iyi gdiyo:))
valla 36 ya anca 3-4 kilo sonra olur gibi hımm..

akşam
1 dlim ekmek
bol karışık salata
2 kepçe çorba içtim..

ehh yeter..çıkıyorum ben herkese iyi akşamlarr.zamen olursa akşamda gelirim.byy:10::54:

selam kızlar gündüz bütün yazıları sohbetlerinizi okuduma ma bi türlü yazamadım şimdi sabahtan beri ne yediklerimi yazıyım bari

sabah

bir bardak ılık su
sonra zeynebe pişirdiğim yağda yumurtanın yarısı

öğlen 12 gibi
menemen bir dilim ekmek
2 bardak çay

aralarda sıcak ılık soğuk su içtim

ikindi

bir kepçe yayla çorbası
bir dilim ekmek

akşam haşlanmış tavuk
bir kepçe çorba ve soğan salatası

yemekten sonra 1 saat çok hızlı tempoda yürüdük giderken sıcak su gelince soğuk su içtim şimdide yeşil çay içiyorum bu saatten sonra yiyecek bişey yok zaten acıkırsam elma veya salatalık havuç yerim başkada bişey yok

iyi geceler sabaha görüşürüz

günaydıııınn:)

ilk günaydında benden olsun

sabah

ılık su
1 tane tarçınlı yeşil elma
1 dilim ekmek
3 zeytin domates salatalık
azar azar krem peynir beyaz peynir tahin helva

şimdide yeşil çay içcem sonra öğlene kadar bi kaç bardak su

günaydıııınn:)

ilk günaydında benden olsun

sabah

ılık su
1 tane tarçınlı yeşil elma
1 dilim ekmek
3 zeytin domates salatalık
azar azar krem peynir beyaz peynir tahin helva

şimdide yeşil çay içcem sonra öğlene kadar bi kaç bardak su

menü süper.afiyet olsun.ha şöyle gelin yazın.hareketlilik olsun şurda:)

günaydın..
sabah
1 bardak sıcak su
sonra
1 dilim ekmek
peynir domates salatalık
maydonoz ve 1 çok azla omlet yaptım kendime
kahvaltıda hala bişey içmiyorum..ve su..

Back
X