Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yemeğimide yedim
1tabak salata
2kaşıkta fırında kabak yedim yoğurtlu azıcıkta ekmek tabağın dibini sıyırmaya hehe
afiyet olsun bende 6 da yapıyorum yemegi.seninki çok erken bana göre.çünkü sonrasında ben bişiy yememye çalışıyorum fato.sen yiyormusun..akşam yemeğimide yedim
1tabak salata
2kaşıkta fırında kabak yedim yoğurtlu azıcıkta ekmek tabağın dibini sıyırmaya hehe
ayyyy kızlar bende yanıldım yazıldım yemekteyiz e baktım şimdi..
mantı yiyolardı dayanamadım hemen hamur açtım..
akşama mantı var:26:çok yememeye çalışıcam...
afiyet olsun bende 6 da yapıyorum yemegi.seninki çok erken bana göre.çünkü sonrasında ben bişiy yememye çalışıyorum fato.sen yiyormusun..
kız ne ettin deli..gittinde mantımı izledin..ondan üç kaşık alsan kafii..ee o kadarcık alabilecekmisin
![]()
evet ya açtımki yiyolar bi canım çektiki..
anasını satyım dedim bugünde böyle olsun napıym...
az oldu dediğinizi duyar gibi oldum kayınpederin istanbuldan misafirleri gelmiş
mangal yapmış bizede getirdi tamda yemekten sonra 2tane yedim 1bardakda light kola napim bugünde böyle oldu heheh
gülüm acıkırsam ya elma yada leblebi yiiyorum artık öyle bişeyler aramıyorum valla mide küçülmüş iyice
mantı mııı be ettin sen yahu ohhh ye bakalım ne diyelim yapmışın artık
bizimde cumartesi günümüz var bizde 38 beden elbise aldım onu giyicem hehe
artık eskilerim oluyo çok mutluyum ya bi dünya kıyafetimi boşa dağıtmışım
et tamamdır.iyi olmuş.eh kolayıda içmeseydrinya.neyse onda şeker oranı çok düşük.
38 bedene bende giriyorum.ama ben daha çogu giysime giremiyorum.off en az 36 beden olmalıyım değilse asıl benim gardrobu degiştirmem gerekecek..
Yaww sizler niye giysilerinizi veriyorsunuzkii.allah alllah ben hiç bişeyimi vermedimm![]()
e iyi ozaman afiyet olsun.doğru mangayldada kola iyi gdiyo:))kolasızda tadı çıkmıyo napim olsun okadar ama sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum ya şiştim biraz yürüyüşmü yapsam şiştim
bednde geçen evime gittim çok sevindim ya eski kotlarıma girdim 1i hariç olsun o dursun hırs yaptım onada giricem kotta şuan 30.31 giyiyorum 36yı nezaman görcez bakalım olsun bu yaz bahanem olur almaya![]()
günaydıııınn:)
ilk günaydında benden olsun
sabah
ılık su
1 tane tarçınlı yeşil elma
1 dilim ekmek
3 zeytin domates salatalık
azar azar krem peynir beyaz peynir tahin helva
şimdide yeşil çay içcem sonra öğlene kadar bi kaç bardak su