günler oldu girmeye yine sayfaya pöff
herşey yolunda aynen devam bu hafta kırmızılar geldi sadece şişlerim iniyo yavaş yavaş
iyi sonuç alıcam pazartesiye diye umuyorum
ayşegül okuyup okuyup güldüm senin kendinle olan kavgana yahu şu tatlı aşkın bi son bulamadı illa yicen hergün ama dün kaçırmışın baya
canınız bişey istediğinde bi koca bardak su için içtiniz hala istiyosa bi bardak daha için gerçekten çok fayda ediyo bazen aç olduğumuzu zannediyoruz ama aslında susamış oluyoruz
ben hedef koydum kendime doğum günümde 65 olcak taktım kafaya dikkatli gidiyorum bişey yersemde hemen spor yürüyüş yapıyorum
çok sık giremiyorum ama ben de bu günden başladım dikkat etmeye.. öyle katı kurallarım yok ama kendiliğinden az yemeye başladım valla. bol bol da su içtim. fato yazınca aklıma geldi doğum günüme 1 ay var ( 9 haziran) bi doğum günü hediyesi vereyim kendime: 69 olayım. 1 ayda 3 kilo ideal galiba.
bi de çizelge yapar mızınız bana?? şu an 72 kiloyum. başka bilgi gerek mi ki???
Canım arkadaşlarım hepinizin anneler günü kutlu olsun.. Sevgiler..
günaydın bayanlar
ben cumartesi pazar ipin ucunu çoook kaçırdım
ve bu sabah 59 geldim
elma sirkeli ballı suyumu içtim
simit çay ikilisi
şimdi form çayı içicem ve 500 ml su
bu arada anneler gününüz kutlu olsun
günaydın herkese bende bugün diyetisyene gidicem gelince yazarım bende dün öğle ve akşam yemedim ara öğünlerimide yapmadım arkadaşa gittik orda 4 tane sarma 1 kurabiye 5 kaşık tavuk salatası 1 dilimde pasta yedim günü dengeledim galiba
ben 3 gün cidd ibi diyet yaptım.valla nne yalın söylümm şasırdım ama giden 1.300 kg..çok sevindim.keşke hep böyle olsa.ah.sonunda 57 lerden kurtuldum..heheyttt..kilom 55.7 oldu..
günaydın herkese bende bugün diyetisyene gidicem gelince yazarım bende dün öğle ve akşam yemedim ara öğünlerimide yapmadım arkadaşa gittik orda 4 tane sarma 1 kurabiye 5 kaşık tavuk salatası 1 dilimde pasta yedim günü dengeledim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?