2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar ya ton balıkla yogurt yenirmi:26:
bugün öglen ton balık yemeyi düşünüyorum.ama yogutta yesemmi aceba..yemesemmi yoksam:44:

günler oldu girmeye yine sayfaya pöff
herşey yolunda aynen devam bu hafta kırmızılar geldi sadece şişlerim iniyo yavaş yavaş
iyi sonuç alıcam pazartesiye diye umuyorum

ayşegül okuyup okuyup güldüm senin kendinle olan kavgana yahu şu tatlı aşkın bi son bulamadı illa yicen hergün ama dün kaçırmışın baya

canınız bişey istediğinde bi koca bardak su için içtiniz hala istiyosa bi bardak daha için gerçekten çok fayda ediyo bazen aç olduğumuzu zannediyoruz ama aslında susamış oluyoruz

ben hedef koydum kendime doğum günümde 65 olcak taktım kafaya dikkatli gidiyorum bişey yersemde hemen spor yürüyüş yapıyorum

süpersin fatocum.hadi bakalım güzel gel pazartesiye.bende bugün iyi dikkatettim.artık pazartesiye kadar ne verirsem.
kız ne yapayım yiyom sonrada üzülüyorum..su içsemde benim açlık bastırılymıyo yaa..neyse kararlmıyım yemeyecegim pazartesi en azından azda olsa vermek istiyorum...
hedefine ulaşırsın inşallah..bende toparlanmalayım.ya haziranda izne ayrılmayı düşünoyoruz benimde kilo derdim bitmeli yaa..

çok sık giremiyorum ama ben de bu günden başladım dikkat etmeye.. öyle katı kurallarım yok ama kendiliğinden az yemeye başladım valla. bol bol da su içtim. fato yazınca aklıma geldi doğum günüme 1 ay var ( 9 haziran) bi doğum günü hediyesi vereyim kendime: 69 olayım. 1 ayda 3 kilo ideal galiba.

bi de çizelge yapar mızınız bana?? şu an 72 kiloyum. başka bilgi gerek mi ki???

ben yaparım ticker güzelim.
başlangıç kilon.
hedef kilo yu bide boyu söyle.gerci ben hepsini biliyom herhal.7 kilo vercen.boy 1.70.şuanda 72 sin dimi.öyleyse ben sana yapar etiketlersin.senden bi cevap alayımda ederim.
bir ayda 3 kilo süperr.zaten okuyunca anlarsın burda kimse katı kurallı bi diyet yapmıyo hatta bayagı salıyoruzda(örnegin ben)..ama arada kendimizi toparlayarak işte az az veriyoruz..

sabah cok iyiydim ama piknik yaptık o yüzden herşeyden yedim diebilirim.ama ilk defa bi piknikte tıka basa doymadım.gayet midemin doydugunu hissedince bıraktım..pogaça börekte yedim.hatta 8 ay sonra almasam ayıp olacaktı bi bardakta kola içtim.ama çok üzüldüm yerken gene yapamdım diye.ama kşam bişey yemedim dessem yeri.sadece yogurtun içine k flakes koydum o bile yetti.çünkü doygundum..ama telafi ettim gibi geiyo.bakalım yarın daha iyi bi sonuç alırız gibi..iyi akşamlar..

günaydın bayanlar
ben cumartesi pazar ipin ucunu çoook kaçırdım
ve bu sabah 59 geldim

elma sirkeli ballı suyumu içtim
simit çay ikilisi
şimdi form çayı içicem ve 500 ml su

bu arada anneler gününüz kutlu olsun

Canım arkadaşlarım hepinizin anneler günü kutlu olsun.. Sevgiler..

sağol zehracım seninde kutlu olsun:))
gel bakim neler yaptın bu hafta..yi gidiyordu seninde..

kız fatoş sende ben gibisin.bi hafta iyisin bi hafta kötüsün.neyse en azından kilo almamışsın.100gr cktan bişiy olmaz..ama bu hafta toparlan cicim.

ben 3 gün cidd ibi diyet yaptım.valla nne yalın söylümm şasırdım ama giden 1.300 kg..çok sevindim.keşke hep böyle olsa.ah.sonunda 57 lerden kurtuldum..heheyttt..kilom 55.7 oldu..

günaydın herkese bende bugün diyetisyene gidicem gelince yazarım bende dün öğle ve akşam yemedim ara öğünlerimide yapmadım arkadaşa gittik orda 4 tane sarma 1 kurabiye 5 kaşık tavuk salatası 1 dilimde pasta yedim günü dengeledim galiba

yok yok dengelemişsin didemcim.hadi bakalım güzel kilo vermişsindir inşallah...

ben 3 gün cidd ibi diyet yaptım.valla nne yalın söylümm şasırdım ama giden 1.300 kg..çok sevindim.keşke hep böyle olsa.ah.sonunda 57 lerden kurtuldum..heheyttt..kilom 55.7 oldu..

tebrikler canım bende bu hafta daha dikkatli olicim inş.:))

afiyet olsun....

haziran 20 sine doğru izne gideceiz.benim ozaman kadar kilo derdim bitmeli.bundan sonra çok kaçamak yok.bitmeli ozaman kadar kilom.off nede olsa tatilde kilo alıp gelecegim.en iyisimi kilomu vereyimde alacaksam öyle alayım.geldigimdede bi diyete başladım.ramazana daha iyi kiloyla girsem tam süper olur..

dün çok canım tatlı istedi..yemeyeyim diye dolandım durdum.en sonunda iki kaşık yogurta 4 kuru kayısı,5 tane kuru kara üzümden attım.bi tatlı kaşığıda pekmez koyup karıştırdım yedim.acayip kesti tatlı ihtiyacımı.bundan sonra bunu yapacagım hem besleyici hem doyurucu.ama..kaç kayoriki aceba..çokolyur dimi.pekmezei çıkarsammıki.ne dernisiz.
ayrıca bu hafta full metabolizma çıayı içiçciim.yeşil elma çok aldım.yemeyecegim hep çayına yapıp içicegim.
sabah kaylkınca ılık metabolizma çayını içtim
bi dilim ekmek
1 sahanda yumurta.minicik yağ ile
1 kk beyaz peynir
domates salatalık

Bu haftada
800 gr verdim kızlar an itibari ile 136.36 yım

pohhh çok yol kat etmeme lazaım
100 ler gelcemmi moral verin..

günaydın kızlar ya bende 500 grcık vermişim gene durdu benim metobol,zmam off yaaa
ayşegül tebrikler ne yaptın bakim diyet kız ee sen bitirince diyeti burayada gelmezsin bacıııı

sabah kahvalatısında 1 elma yedim bende su içiyorum şimdideee
ben bitki çaylarını nerdeyse çok çok az içiyorum gibii bu hafta bişiler yapmalıyım...

offf benim kilo verimim durdu galiba gene veremedim bu hafta bi çok umutluydum bu hafta ama adetli olmamında etkisi var sanırım ama moralim bozuldum iyice takıldım kaldım 3haftadır ya

kilo veren arkadaşlarmı tebrik ediyorumm
ayşegülcüm şu metabolizma hızlandırıcı çay nedir sen onumu içtin bu haftada verdin okarad kıs:))

offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…