2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben 3 gün cidd ibi diyet yaptım.valla nne yalın söylümm şasırdım ama giden 1.300 kg..çok sevindim.keşke hep böyle olsa.ah.sonunda 57 lerden kurtuldum..heheyttt..kilom 55.7 oldu..

Ayşegül maşallah canım 56 olamıcam derken 55 lere inmişsin. Tebrik ederim.
Bende diyete başlayalı 3 hafta oldu toplam 2 kilo verdim. 67 olmuşum.

500 ml su
1 adet form çayı
1 adet yeşil çay içtim
ara
1 avuç beyaz leblebi
yarım elma yedim

bu arada beyaz leblebi bağırsakları güzel çalıştırıyor, ben tersi olur diye düşünürken açıkçası çok mutlu oldum, tok tutmasıda artısı

slm kızlar...bnmd metabolizma durdu...hevesim kaçıcak diye korkuyorm..
bu hafta 200gr almışım..dikkat edemiyorum doğru ama..almakta canımı sıktı..bu hafta dikkat edeceğim..
çaylarıda bıraktım nerdeyse....akşam yemeği yemicem artık...

Hülya sen 72 kilomusun hiç öyle kilo fazlan varmış gibi durmuyor ama.ben görünüşünden 63-65 falan derim hiç göstermiyorsun.

Way Ayşegül tahir yazdın.tebrikler.
sen de bakalım şu 3 günlük katı diyetin nasılmış?

bende bu hafta 300 gr vermişim ama zaten öyle 1.1,5 ları beklemiyorumda bari 500 gr olaydı .
bu hafta kırmızılar gelecek ama canım tatlıda istemiyor istedşikçe bu sefer yemek yok kök çarşın aldım bol bol tarçınlı su işicem.hiç olmazsa 500-600 gr gitsin haftada ya sıkıldım diyet kovalamaktan aldığım herşeyin kalorisine bakmaktan.bide havalar ısınmadı ama mayıs ayındayız ya ben yaz moduna geçtim her akşam bi magnum yiyorum.(yuh diyorsunuz sesleri duydum ) onuda bırakmam lazım.

Bu haftada
800 gr verdim kızlar an itibari ile 136.36 yım

pohhh çok yol kat etmeme lazaım
100 ler gelcemmi moral verin..

günaydın kızlar ya bende 500 grcık vermişim gene durdu benim metobol,zmam off yaaa
ayşegül tebrikler ne yaptın bakim diyet kız ee sen bitirince diyeti burayada gelmezsin bacıııı

tebrikler benim bu tıkır karıştı yav niyekine bi el at bacım olurmu..

Ayşegül maşallah canım 56 olamıcam derken 55 lere inmişsin. Tebrik ederim.
Bende diyete başlayalı 3 hafta oldu toplam 2 kilo verdim. 67 olmuşum.

kızlar azda olsa gidenler var tebrikler.fatom senden umutluydum neden böyle oldu aceba.kırmızılarda etkiliyo kesin hatta..
hülya bencede hiç göstermiyo çok iyi duruyo.baçım boyu uzun hatunun..

benim içtigim mataboluzma çayı bildigimiz yeşil elma.karabiber.kabuk tarcın falan işte..yok ben içmeye başlayalı dün oldu..valla kızlar aslolan yarın çıkar gibi geliyo bana kulom.inşallah kas ve su kaybı diildir..yarın fazla çıkarsam fos olacak.ama çıkmazsam hakkten gitmiş diycemm.
ben yazdıklarımı hep buraya yazıyorum zaten..ama akşam menümü bayagı azalttım diyebilirim
ayrıca kızlar ben müsli aldım.diger zayıflama topiklerinden okudugum kadarnyla çok etkisi varnmış ya kaybı yapıyormuş.bende önerilem eti formun kuru meyvelirinden oluşun mülsi aldım.gevreklerimde var zaten..akşamları 2 kaşık yogurtun içine 2 kaşık müsli.2 kaşık gevrek koyup yemek çok iyi yarıyornmuş habirenez ola.bende deneyecegim.ayrıca yoğurt çok etkili yağ yakımında atrtırmaya çalıştım üç günde.ögle arada yedim dedimya tatlı krizimi 2 kaşık yogurta kuru kayısı kuru kara üzüm koydum.azda pekmek acayip kesiyo tatlı istidigini..bende azar epeyce yedim ama akşam sardece yogurt yedim bitirdim.iki haftadır spor yapamıyordum.onada başlasam iyi oleacak.
bu kiloya indim ama hala göbek var bende çok sinir bozucu..

burcu bende sezonu açalı bayaaa oldu...evde elektrikli sobanın yanında dondurma yiyen bir pisboğazım ben
yok yok vermşsindir sen...maşallah diyelim...göbekte sporla gidiyo canım...sabahları ebru şallıyla plates yap derim..bi haftada farkeder..

ben daha dondurma sezonunu açmadım daha...
ya inşallah vermişimdir .geri gelmesinde..
kız tam plates zamanı defneyi uyutuyorum .yemek oluyo kaçıyo yani.benim sattalerime pek uymuyo
kızlar yemeyn ya dondurma..bak şimdi aklımaa düşürdünüz..
şimdi bi çokoprens yidimben akıllanmam

off off ayşegül bende ümitliydim kendimden yediklerimi gözden geçiriyorum yok yok yani abartmadım bu hafta sporda yaptım ama tartı yok diyo heralde kırmızılardan ama beden ölçülerim gğüs belden 1cm kaşçadan 3cm azalma var ona sevindim

selam kızlar tebri ederim kilo veren arkadaşları fatolinacım kırmızı haftasında verememek çok normal gelecek haftada benim kırmızılar kazasız atlatırım inşallah
bu haftama gelince 700 gr vermişim 63 geldim bu hafta 4 gün yedim bolca:)3 gün hafif diyet yaptım iyi gitmiş gene çoook mutlu olmasamda memnunum yani almadan atlattım haftayı yani bu hafta bakalım napacaz annem burda diyetü yapamıyorum ama sayesinde hergün yürüyorum o zeynebe bakıyo bide dünden beri sirke içmeye başladım ve hergün mutlaka yeşil çay içecem haftada 2 defada 5 bi yerde içecem
ayşegülcüm tebrik ederim inan çok sevindim senin adına muradına erdin 57 lerden kurtuldun bende bi 60 lardan kurtulsam bide şu koca göbekten bende bu gün çarşıya gidince unutmassam müsli alayım ne olduğunuda bilmiyorum ama adını okur alırım:) inşallah bi faydası olur çünkü kabızlık sorunu yakamı bırakmıyo bi türlü

öğlen 1 kepçe çorba bide kabak graten yedim inanın bende sıkıldım diyetten yaa...adetim bu sefer etkilemedi beni nedensee..
bu hafta bende umutluydum ama olmadı
bu hafta biraz daha sıkmalıyım 1 kilo vermem lasım müsli alıcam bende ama akşam yemeklerindemi yiyecekmişiz...
ayşegül tebrikler valla bu hafta ayşegül hariç hepimiz 300-500 gr vermişiz dimi bakın burda bile yalnız değiliz durunca hepimizin duruyor..şimdi yine canlandıralım ne yapalımkiii

2kaşık taze fasülye yarım kase yoğurt yedim şimdi

ben su içmeyi unutuyorum hep ya bu ara poff
bide kızlar lipton form plus kayısılı ça çok iyiymiş kabızlığa sayfdaki kızlar memnun kalmış

bende yarın yürüyüşe başlıcam valide geliyo hergün 1 saat yürücem

bide bişey sorucam bende şu kayısı çayından ve 5i biyerde almayı düşünüyorum ama ecrin emiyo hala etkilermiki hala sütü ??

ya evet ben de bu konuda çok düşünceliyim, şu sirkeli karşımdan sabah yapıcam ve diğer çayları içmek istiyorum yardımcı olur belki kilo vermeme diye, bana ne tavsiye edersiniz, benim kızım da emiyor ne içmeli ne içmemeli, bilenler söylesin lütfen canlar...

harika 1.700 he maş. çok iyi gitmiş bu hafta neler yaptın yazarmısın canımm

ya artık sütü etkilermi her çay içilmiyo sinir oluyorum canım 1 ayda 4.5 kilo hedef koydum kendime vermem lazım sadece mate ve yeşil çay içiyorum ama alıcam bakalım eğer ecrin ishal olursa keserim napıyım

kilo veren bacıları tebrik ediyorum

öğlen 1 kase kesme çorba yoğurtlu
marul
2 lokma helva
1 dilim ekmek

üzerine elma sirkeli su içtim

şimdi form çayı içicim

sabahları tost yedim saat10,5 daq bir sütlü kahve yanında 2 tane kepekli b,isküvi öğlenleri 8yk sebze yanında bol salata 1 dilim ekmek saat4 te 1 küçük yoğurt 10 tane fındık akşmlarıda 4 yk sebze baklagil ya 2 köfte kadar et çorba ve turşu yedim sonrasındada 6 çileğim vardı birde elmalı tarçınlı sıvı içtim 700 gr yağ 100 gr kas 900 grda su gitmiş bide adet öncesiyim oda olmasa belki daha fazla çıkardım

kızz ozaman sen kesin vermişsindir kırmızılardan belli degldir.hem beden ölçümünde çok iyi .vermişsin en inşallah bi kaç güne belli olur.artık bende ölcecegim yaa.mezro alayım önce.

tebriklerr öznur..çok iyi vermişsin.evet kurtuldum şükür.sanada çok az kaldı sende yetişirsin merak etme..yürümenin çok faydaı var hele yanında çocuklar olmayacak hızlı tempo yürüyeceksin.ahh ahh.

valla benimkide inşallah doğrudur ya.korkmaya başladım inşallah yarın fazla çıkmam(
valla durdummu duroy serap.ben 57 kiloda üç hafta durdum.poff..
afiyet olsun ba arada..

kızlarrrrrrrr 1,7 kg vermişim çok mutlu oldum diyete devam

wayy.maşallah kız süper vermişsin.tebrikler seni diyetisyen pakladı bak ne güzel verdin.devamı gelsin inşallah.

kilo veren bacıları tebrik ediyorum

öğlen 1 kase kesme çorba yoğurtlu
marul
2 lokma helva
1 dilim ekmek

üzerine elma sirkeli su içtim

şimdi form çayı içicim

afiyet olsun.kız sen bu heyvadan vazgeçemiyon herhal..listende çok görüyom ona göre

ooh afiyet olsun.

kızlarda benimde bildigim 5i bi yerde etkiliyormuş.ama elma sirkesini bence bi deneyin derim.sabahları çiğdem bi dene baktın nergizde pişik yada ishal gib işey olursa hemen kesersin zaten.denemedende bilinmiyoy.a.aben emzirmiyorum artık aa kulanmıyorumda..hangi birini eçcez ya.ama elma sirkesi iyi etkiliyormuş ha.

serapcım benim diyet işi bitmez bacım.haziran sonu izin var e haliyle kerdeşlerimle yer izerim şimdi.ordan gelirim bi 2-3 kilo fazlalıkla.onu versen arkasından ramazan geliyo e ramazandada az yiyemem ben takatim kalmaz.e ordanda 2-3 kilo olsa benim anca ekim kasımı bulur diyet işini bitirmem için..öyle vercem ama kesin gere alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…