Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 95ten buralara geldim
20 kilo verdim ama nasıl verdim bilmiyorum
gerçi doğumda çok şişliğim oldu ama 65 olmak istiyorummmm![]()
1.gün sadece haşlanmış patetess..baharat serbest..ne kadar yersek yiyecegiz sınırlama yok..
2.gün sadece sabze..aklınıza gelebilin her türlü sebze.çiğ yada haşlama yapabıliyoruz.güne neyle başlarsak .günüde o menüyle bitirecegiz.yağ yasak..
mesela güne bi havuç ve salatalık la başlarsak bütün gün ondan başka yemeyegegiz.
3.gün et günü.. tavuk.et.balık..haşlama ızgara.nasıl istersek..hepsi degil tabiki birini sececegiz..mesela haşlama tavuk.istedegimiz kadar sınırlama yok.
4.gün. meyve yiyevegiz.(muz hariç).güne ne ile başlıyorsak öyle devam edecegiz.mesela üç çeşit meyve iel başlarsak öyle devam edecegiz.ör.portakal.elma kivi..
5.gün sadece yumurta.haşlanmış..seçmezseniz.yogurtta yiyebilirsiniz.yada süt.ama doyurucu oldugu için yumurta tercih.
6ve 7.günler normal saglıklı besleniyoruz.isterseniz biraz ara verip takrarlanabilir diyet.
herşey tamamda birgün sırf meyveyle geçmezki birde yumurtayla
sayısı yok canım doyduğun kadar..amaç şoklamak birden gidiyo kilolar ekmek yok..
herşey tamamda birgün sırf meyveyle geçmezki birde yumurtayla
hepsi iyi güzelde 3.gün nasıl olcak yahu sabah kaltına balıklamı baslıcaz yada tavuk benim midem almaz ki
canım bende erken başlayanlardanım diyete tam olarak yıl başı pazartesisi yani 2 ocakta başladım 75,5 başladım şu an 70,5 ama yaklaşık bi ongündür durdu kilo vermem sabitim şuan yani bir ayda 5 kilo verdim üstelikte herşeyi yedim sadece kötü alışkanlıklarımdan vazgeçerek verdim kötü alışkanlıklar derken ben akşam çayını kesinlikle yanında bişey olmadan içimezdim börek çörek kuruyemiş artık allah ne verdiyse üztelik çaydan önce kolayla başlar yemeye çayla devam ederdim günde 1 litre kola içerdim kesin fazlesıda olurdu bazen. saat 10 - 11 gibi akşam tüketirdim bunları diyete başladığımdan beri akşam 8-9 dan sonra hiçbişey yemiyorum canımın çektiği ne varsa abartmadan gündüzleri yiyorum böylelikle gitti beş kilo hamileliğimden önce 61 62 kilolardayım tekrar oralara dönebilmeyi hayal ediyorum hadi hep beraber kolay gelsin
ayrıca topik için teşekkürler papatyacım diğer topiğinden çok faydalanmıştım bebişlerimizin boy kilo takibinden darısı buna artık hadi mübarek olsun diyetlerimiz :))
kızbenimkide durdu işte.bi 5 günlük bunu yapalım dedim..hayde senide ekliyom.günlük gelizi yazayozz..haa..
bende geldim bacılar,
15 aralık ta başladım ben 69,2 idim şimdi 63,8 oldum hedefim 59 olmak inş.
şu anda lipton form plus açaiili çayımı içiyorum.
Ara öğünümdede kuru kaysı yiycem![]()
canım yapabiliyosan ne güzel 5 günlük ama ben kesinlikle yapamam tavuk eti sevmem yumurta sevmem balık sevmem meyvede sevmem :) nasıl yapıyımki bu diyeti ...siz inşallah verirsiniz bu diyetle kiloları bide kızlar bişey söyliycem size hiç diyet yapınca öyle sütüm azalır bebişim başka bişey yemiyoki filan diye dertlenmeyin evet haklısınız gayet doğal olarak azalıyo ama ben faydasını gördüm zararını görmedim kilo takip topiğinden bakarsanız görürsünüz benim kızım en zayıflardan süte güvenip hiç bişey yemiyo ama ben diyete başlayalı maaşallah yemek yemek konusunda daha hevesli eskiye bakarak yani zaten artık süt ek gıda bir yaşından sonra yemeklerle karnını doyurmaları lazım dimi yanlış düşünmüyorumdur umarım
sibelin diyet listesini ancak pazartesi yapabilirim, malum cumartesi doğum günümüz, pasta yiycik![]()
haftaya 5 gün ditei yapıcaz ya yumurtayı haşlanmışmı yiyice bide sadece yumurtamı yiyicez
hoşgeldin.1.ay kaç kilo verdin.onlarıda yazda ekleyiyim.
fatma bizde pazartebi başlayacagız zatenn...haydi hep beraber..
papatyacım bide bişey istiycem senden ya forumdan filan baktım bulamadım googleden aratıp buldum ama beceremedim kilo takvimi bana hazırlayabilirmisin canım ya verdiğim kiloyu görünce motivasyonum artacak inşallah bide önerim olcak hergün tartılınca morali bozuluyo insanın haftada birgün pazartesi günleri örneğin tartılıp paylaşsak burdan olarmı sizcede uygunmudun arkadaşlar
haftaya 5 gün ditei yapıcaz ya yumurtayı haşlanmışmı yiyice bide sadece yumurtamı yiyicez