• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

papatyacım bide bişey istiycem senden ya forumdan filan baktım bulamadım googleden aratıp buldum ama beceremedim kilo takvimi bana hazırlayabilirmisin canım ya verdiğim kiloyu görünce motivasyonum artacak inşallah bide önerim olcak hergün tartılınca morali bozuluyo insanın haftada birgün pazartesi günleri örneğin tartılıp paylaşsak burdan olarmı sizcede uygunmudun arkadaşlar

bende bi saatte yaptım kendiminkini.ama bi deneyeyim ularım beceririm..
bende öyle düşünüyorum.mesela her pazartesi haftalık kilo kaybımızı söyeriz.hepiminizinde kilo tickeri olursa birbirimizi takip ederiz tabiki..

haftaya 5 gün ditei yapıcaz ya yumurtayı haşlanmışmı yiyice bide sadece yumurtamı yiyicez

evet sadece yumurta.haşlanmış daha doyurucu.

ilk ay 3 kilo vermiştim sanırım sen öyle yaz kuşum

Pazartesi neyle başlıyok bacılar, yapmazsam bırakırım haberiniz ola.

evet pazartesi günleri tartılma günümüz olsun bencede

haşlanmış olması lazım yağ yok ya o açıdan

tamam üç kilo diyeyim.pazartesi patatesle başlıyoruz.haşlanma patates...
evet pazartesi tartılma günümz olsun.

Ben 10 gündür form plus açaiili çay içiyorum yarın bitecek bimden 5i biryerde çayı alıcam onun bana çok faydası oluyor

papatyacım bide bişey istiycem senden ya forumdan filan baktım bulamadım googleden aratıp buldum ama beceremedim kilo takvimi bana hazırlayabilirmisin canım ya verdiğim kiloyu görünce motivasyonum artacak inşallah bide önerim olcak hergün tartılınca morali bozuluyo insanın haftada birgün pazartesi günleri örneğin tartılıp paylaşsak burdan olarmı sizcede uygunmudun arkadaşlar

bacım şunu bi yapıştır bakalım olacakmı
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wO35Dbr/weight.png bunu çizelgene ekle..

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wO35Dbr/ bunuda sık kulanılanlara ekle.çünkü buda kilo değişimi için lağzımm.oldumu olmadımı bana haberdar ett...

Son düzenleme:
Ben 10 gündür form plus açaiili çay içiyorum yarın bitecek bimden 5i biryerde çayı alıcam onun bana çok faydası oluyor

bende içiyom.evde az vardı onu bitirdim.şimdi yeniden alcam.taze yeşil çayda içiyom.yarımda kabuk tarçın atıyom.daha keyifli..

bende geldim bende benide eklermisin ayşegül şuan 75 kiloyum bende hedefim 60 kilo olmak
ne yapıyorux şimdi ilk olarak

kızlarrrr diyete şu 5 günlük diyete pazartesi başlıyoruz haa ona göre..unutmadık dimi.fatma..

bende geldim bende benide eklermisin ayşegül şuan 75 kiloyum bende hedefim 60 kilo olmak
ne yapıyorux şimdi ilk olarak

hoşgeldin serapcımmm..
pazartesi 5fünde 5 kilo olayı varya onu deneyecegiz.sonrada normal sağlıklı diyetimize devamm..
sende ekleyeyim.daha önceki kilondanmı hesap ededilm.yani diyet başlama tarihin n olsun.
sende bi cetvel yap yaa..yada yapayımm..

evet açıldı.şubat anneleri topigine getirildiböyle daha iyi oldu.rahatça bulabilecegiz..

bende bugün.salah bi dilim kepek ekmege biraz peyner ve çayla yidim
ara bi meyve ve galate yedim
ögle bi kase çorba ve 1 dilim ekmek

arada bi meyve yiycem.
akşamada
bi kase çorba ve karnıbahar haşlaması ve bool salata ..yogurt yemiyorum çünkü çorba yogurt çorbası..
eve karnıbahar mücver banada haşlama:5:

Back
X