Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz bu gazla veririz kızlar.
yaw fena gaza geldim ersin akşam tartı alsın
migrosta falan wardır
çatlicam
bende dedım kocıse az once aradıbende bi digital baskül alayım..diğerinden varda oda küsüratı göstermiyo beyaa..
akşam kocişe de derim zayıflıcam ne alcan bana diye...oda biraz motive eder beni![]()
dıgıtal en ıyısıbizi 2 yıl önce tekzen den almıştık.dijital baskül.pek memnumum..
bende kepek ekmekhe he al valla bende alcam..yarın gider alırım bi koşu...
akşam da kocişten kepek ekmek çilekli yeşil çay 5 i biyerde çayı istiym barim...
tamam bacımben daldım buraya işler ben bekliyo.artıkın bugünlük bu kadar sanurum.defneyi uyutup gelirim sonra inşallah..
he yapalım kızkızlar bide spor yapalım...göbek giderici hareketler var..yatıyon ayaklar havaya falan onlarıda yapcam ben![]()
mucukkbende bi meyve sıkıym çocuklra gelirim yine..mucukk..
serap helal sana ama 11 kılo vermıssın ne kadar zamanda verdın bunu?ay valla kızlar bende emzirirken aldım zaten ye babam süt olsun yee şimdide sorun oluyo valla
bende biominera yıda kullanıyorum bayağı etkili göbeğim inceldi kızlar yaza kadar iyi olurum bayağııı inş.. bırakmazsak tabii
bende resmimi dolaba koydum bakıyorum devamlı 55 kilo halimii öhüüüü
kan sekerı problemı bendede war. etı form bıskuvu yesıl cay elma ıle aclıgımı bastırmayı denıcem.Ya kızlar masallah ne güzel bir gayretle baslamıssınız kilo vermeye.
Ama ben rejim yapmayı daha aklımdan gecirsem acıkıyorum.Aklımda sürekli yemek oluyor bir öğün kısıyorum dayanıyorum sonra kan sekerim bir düşüyor elime ne gecerse yiyorum.Vede cok mutsuz oluyorum yemek yemediğim zaman .Nasıl olacak bilmiyorum![]()
gorusuruz yavru kuşum.hiç bişey yiyemiom iştahım gitti ne gaza gelmişim :)))
ama akşama bişeyler yapmam lazım görüşürüz şimdilik kızlar kaçamak yapmayın heee![]()
su cayın tarıfını bana da versene kuşum yaaakızlar benim metobolizmayı hızlandırıcı çayımıda yapalım bence içelim çok faydalı bizim tanıdık 5 ayda onunla 17 kilo verdi ödem su atıyo bide kuru kayısının gün görmemişini yiyorduuu