• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

biz bu gazla veririz kızlar.
yaw fena gaza geldim ersin akşam tartı alsın
migrosta falan wardır
çatlicam

he he al valla bende alcam..yarın gider alırım bi koşu...
akşam da kocişten kepek ekmek çilekli yeşil çay 5 i biyerde çayı istiym barim...

ben daldım buraya işler ben bekliyo.artıkın bugünlük bu kadar sanurum.defneyi uyutup gelirim sonra inşallah..

kızlar bide spor yapalım...göbek giderici hareketler var..yatıyon ayaklar havaya falan onlarıda yapcam ben:66:

bende bi digital baskül alayım..diğerinden varda oda küsüratı göstermiyo beyaa..
akşam kocişe de derim zayıflıcam ne alcan bana diye...oda biraz motive eder beni:60::60:
bende dedım kocıse az once aradı
zayıfla fıstık gıbı olursun ben senı motıve ederım dedı.
gaza getırdı benı

bizi 2 yıl önce tekzen den almıştık.dijital baskül.pek memnumum..
dıgıtal en ıyısı
kusuratı falan goruyon ya...
he he al valla bende alcam..yarın gider alırım bi koşu...
akşam da kocişten kepek ekmek çilekli yeşil çay 5 i biyerde çayı istiym barim...
bende kepek ekmek
elma yesıl cay ıstıcem
tarcın ewde war toz da war kabuk ta
hangısını nerde kullanıyoz?
ben daldım buraya işler ben bekliyo.artıkın bugünlük bu kadar sanurum.defneyi uyutup gelirim sonra inşallah..
tamam bacım
gorusuruz
cok yeme haaa :27:

ay valla kızlar bende emzirirken aldım zaten ye babam süt olsun yee şimdide sorun oluyo valla
bende biominera yıda kullanıyorum bayağı etkili göbeğim inceldi kızlar yaza kadar iyi olurum bayağııı inş.. bırakmazsak tabii
bende resmimi dolaba koydum bakıyorum devamlı 55 kilo halimii öhüüüü

bende stepper var evde akşamlarıda mekik çekiyorum bide bir kaç hareket ama vaktim çok olmuyo çalışınca yaaa

Ya kızlar masallah ne güzel bir gayretle baslamıssınız kilo vermeye.
Ama ben rejim yapmayı daha aklımdan gecirsem acıkıyorum.Aklımda sürekli yemek oluyor bir öğün kısıyorum dayanıyorum sonra kan sekerim bir düşüyor elime ne gecerse yiyorum.Vede cok mutsuz oluyorum yemek yemediğim zaman .Nasıl olacak bilmiyorum :43:

hiç bişey yiyemiom iştahım gitti ne gaza gelmişim :)))
ama akşama bişeyler yapmam lazım görüşürüz şimdilik kızlar kaçamak yapmayın heee:74:

kızlar benim metobolizmayı hızlandırıcı çayımıda yapalım bence içelim çok faydalı bizim tanıdık 5 ayda onunla 17 kilo verdi ödem su atıyo bide kuru kayısının gün görmemişini yiyorduuu

ay valla kızlar bende emzirirken aldım zaten ye babam süt olsun yee şimdide sorun oluyo valla
bende biominera yıda kullanıyorum bayağı etkili göbeğim inceldi kızlar yaza kadar iyi olurum bayağııı inş.. bırakmazsak tabii
bende resmimi dolaba koydum bakıyorum devamlı 55 kilo halimii öhüüüü
serap helal sana ama 11 kılo vermıssın ne kadar zamanda verdın bunu?
86 yla başlamışsın muhtemel bende en az 80 hatta daha fazlayla baslıcam bı alayım baskulu cıkacak gunahlarım bır bır meydana...
Ya kızlar masallah ne güzel bir gayretle baslamıssınız kilo vermeye.
Ama ben rejim yapmayı daha aklımdan gecirsem acıkıyorum.Aklımda sürekli yemek oluyor bir öğün kısıyorum dayanıyorum sonra kan sekerim bir düşüyor elime ne gecerse yiyorum.Vede cok mutsuz oluyorum yemek yemediğim zaman .Nasıl olacak bilmiyorum :43:
kan sekerı problemı bendede war. etı form bıskuvu yesıl cay elma ıle aclıgımı bastırmayı denıcem.

hiç bişey yiyemiom iştahım gitti ne gaza gelmişim :)))
ama akşama bişeyler yapmam lazım görüşürüz şimdilik kızlar kaçamak yapmayın heee:74:
gorusuruz yavru kuşum.
kızlar benim metobolizmayı hızlandırıcı çayımıda yapalım bence içelim çok faydalı bizim tanıdık 5 ayda onunla 17 kilo verdi ödem su atıyo bide kuru kayısının gün görmemişini yiyorduuu
su cayın tarıfını bana da versene kuşum yaaa

hepiniz burdamısınız beeee benide dahil etsenize şu rejim olayına ben bi neler yazmışınız bakım bide bana ticker nasıl yapılıyo ben 71 kilo olmuşum 65 olsam yeter valla yaa bi ara ne güzel veriyodum şimdi takıldım kaldım bu kiloda..

verdim zeynepcim akupuntura gidiyodum sonra diyetisyene başladım 3 ayda verdim aslında yavaş yavaş oldu ama daha iyi en azından yeme düzenimi biliyorum artık diyetisyenede gitmiyorum para yetişmiyo valla aslında akupuntur iyi belki ilerde gene giderim
kızlar bakın tarçın kabızlık yapıyo bide söyliyim dedim kayısı yiyin

çayın tarifini yazıyım hemen

2 adet yeşil elma
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 adet çubuk tarçın
3 litre su

kızlar bu malzemelerin hepsini suya koyup pişiriyosunuz elma ve limonu 4 e bölün çekirdekleriyle sapıyla atın suya kaynamaya başlayınca 6 dk kaynatıp kapatın sonra süzün
ve günde 2 kere yemeklerden sonra tok karnına bir bardak için..dediğim gibi kayısıda yiyinki kabızlık olmasın bu çay 2 gün falan gidiyor ben ılıtıp içiyorum dolapta muhafaza ediliyorr yapın derim ben çok tuvalete çıkartıyor

ebru kılo verdıkce soyle tıckerını guncellıcez canım.

serap beklıyorum bacım.

ıpek uyanıyor kacıyorum bakıcam ara ara
karnım cok ac 1 br sut ıcıp elma yıcem
aksama da taze fasulye war yanına da corba yada salata yaparım...

Back
X