Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anemmmmmm kızz ayşegül bacım şu ticker olayıma el attın ya ALLAH ne muradın varsa versin valla.ben 81 kiloyla başladım şimdi 75.4 kiloyum hedef kilom da şimdilik 65 inş hep beraber yaza fit olarak gircezzzz...![]()
hepiniz burdamısınız beeee benide dahil etsenize şu rejim olayına ben bi neler yazmışınız bakım bide bana ticker nasıl yapılıyo ben 71 kilo olmuşum 65 olsam yeter valla yaa bi ara ne güzel veriyodum şimdi takıldım kaldım bu kiloda..
slm cicişler..akşam karnıbahar yemeği ve birazcık bulgur pilavı yedim accuuukk ha kızmayın:26:
sonrada yeşil çay şimdide sütümü içip birazdan yatcam...
kızlar bende 4 adet küçük inegöl köfte ve salata yedim akşam ama asıl yarın sabah itibari ile daha dikkatli olcam ...
Ben de kızlar Şubat annesiyim. 52-55 kg arasıydım, doğumdan 2 hafta önce 78 kg gördüm. Rakamı görmeye moralim yetmedi son kiloyu bilmiyorum. Doğumdan hemen sonra tartıldığımda 68 kg geldim. Şimdi 58-59 arası geziyorum geçen 57.8 i filan gördüm ama akşam çok çikolata yediğim için geri aldım. Ben açıkcası doğumdan önce de sonra da kiloma pek dikkat etmedim, yani almamak için yememek gibi bir çalışma içerisine girmedim. Girseydim belki şimdi eski kotlarımı giyebilirdim diye de üzülmüyor değilim yani.
geç oldu ama yazayım kızlar
akşam bol su
kendi yaptığım lahmacundan 1 adet
1 bardak ayran ve bol domates maydanoz yedim
demin bir bardak sirkeli suyumu içtim
ve yatmaya gittim![]()
haaa unutmadan dizi izlerkene 2 bardak şekersiz çay ve bir avuş kabak çekirdeği yedim
birde akşam 170 adet ip atlamıştım.
ayşegül bacım banada kilo ticker yaparmısın yada hangisini kopyala yapıştır yapıcaz be yapıyorum istenilen formatta değil diyor
başlangıç 81 yaz bacım şu anki 72 hedef 55
günaydın kızlarrr
akşam yemeğimde fırında tanuk brokoli yoğurt yedim sonrasında sütümü içtim yattım o kadar
sabahta 1/2 poğça yedim kahvaltı olayını yetişemiyorum kızlar ne yapcam ben yaa şekersiz çayımıda içiyorum o kadar hee kalkınca suyumuda içtim 2 bardak
afiyet olsun..ya ip atlamayı küçkken çook severdim.ee ip atlasam nerden bulucam ipi.aslında zeynepte ögrenmeli ip atlamayı.hem ben hem zeynep atlasak.ama nereden bulucam..
günaydınn
bir dilim kepekli ekmek ve üzerinede yetecegi kadar beyaz peyner koyup bi kupa şekersiz çayla içtimm..bu kadar.aslında domates salatalıkta yemem lağzım ama ben kalvaltıda pek hoşlanmıyorum ya bu domates salatalıktan.yıllarca bi alışamadım.ama arada salatalık yerim..
günaydın kızlarrr
akşam yemeğimde fırında tanuk brokoli yoğurt yedim sonrasında sütümü içtim yattım o kadar
sabahta 1/2 poğça yedim kahvaltı olayını yetişemiyorum kızlar ne yapcam ben yaa şekersiz çayımıda içiyorum o kadar hee kalkınca suyumuda içtim 2 bardak
ay ayşegülcüm yetişemiyorum inan derine kahvaltı hazırla giydiri giyin makyaj yap zaman yetmiye 06:30 da kalkıyorum peynir severimde zeytin sevmem
kızlar ara öğünleri atlamamamız gerekiyor azda olsa yiyelim
Saol canım, çok mu olmuş akşam yemeğim.
ben ipi ipsiz atlıyorum bacım, iple evde zor oluyor
keşke yeşillik yiyebilsen ne güzelolur ben evde olsam yeşilliksiz yapmam kahvaltımı
günaydın, az değil mi serapcım tamamını yeseydin keşke
hayali ip öylemi.ya bende ederimde zeynep ne ediyoz diye aval aval bakar gibi.belki bi yerde bulurum..
yaa aslında kahvaltıda maydanoz falan lesek tabi iyi.ama bilmiyorum ya tembilmiyim ne..
akşam yamegin gayet güzeldeee.kız çekirdekte neee...yeme bacım yeme![]()