• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

anemmmmmm kızz ayşegül bacım şu ticker olayıma el attın ya ALLAH ne muradın varsa versin valla.ben 81 kiloyla başladım şimdi 75.4 kiloyum hedef kilom da şimdilik 65 inş hep beraber yaza fit olarak gircezzzz...:65:

anemmmmmm kızz ayşegül bacım şu ticker olayıma el attın ya ALLAH ne muradın varsa versin valla.ben 81 kiloyla başladım şimdi 75.4 kiloyum hedef kilom da şimdilik 65 inş hep beraber yaza fit olarak gircezzzz...:65:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wIiZrZr/weight.png bunu kopyala konrol panelindeki çeselgene yapıştır ve kaydet..

Weight Loss - Diet Ticker bunuda sık kulanılanlara ekle.çünkü kilo verdikce bunla kilonu değiştireceksin.kesinlikle saklaman gerek .hadi bakalım yap bi görelim.

hepiniz burdamısınız beeee benide dahil etsenize şu rejim olayına ben bi neler yazmışınız bakım bide bana ticker nasıl yapılıyo ben 71 kilo olmuşum 65 olsam yeter valla yaa bi ara ne güzel veriyodum şimdi takıldım kaldım bu kiloda..

ebrucum sen zeynebinkini yap bakalım.ama eğer olmazsa bide bunu dene.sana yaptım ..

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w8Qsmtp/weight.png bunu kontrol paneline girerek çizelgene yapıştır ve kaydet bu kadar...

Weight Loss - Diet Ticker bunuda sık kulanılanlara ekle istersen.kilo düşüşünü burdan edeceksin..bi yapp oldumu olmadımı bakalım..

slm cicişler..akşam karnıbahar yemeği ve birazcık bulgur pilavı yedim accuuukk ha kızmayın:26:
sonrada yeşil çay şimdide sütümü içip birazdan yatcam...

olsun yinede iyi kız..afiyet olsun.

kızlar bende 4 adet küçük inegöl köfte ve salata yedim akşam ama asıl yarın sabah itibari ile daha dikkatli olcam ...

oh afiyet olsun...senin diyet başlangıcına bugünü yazıyom o zaman.

Ben de kızlar Şubat annesiyim. 52-55 kg arasıydım, doğumdan 2 hafta önce 78 kg gördüm. Rakamı görmeye moralim yetmedi son kiloyu bilmiyorum. Doğumdan hemen sonra tartıldığımda 68 kg geldim. Şimdi 58-59 arası geziyorum geçen 57.8 i filan gördüm ama akşam çok çikolata yediğim için geri aldım. Ben açıkcası doğumdan önce de sonra da kiloma pek dikkat etmedim, yani almamak için yememek gibi bir çalışma içerisine girmedim. Girseydim belki şimdi eski kotlarımı giyebilirdim diye de üzülmüyor değilim yani.

ah güzelim bizde hep bundan dertliyz.hepimiz emzirirken kilo aldık.ama bayagı aldık yani.şimdi o kiloyu almasaydık diyet yapmamıza gerek kalmayacaktı.senin kilon iyi güzelm okadar sıkma canını.

geç oldu ama yazayım kızlar
akşam bol su
kendi yaptığım lahmacundan 1 adet
1 bardak ayran ve bol domates maydanoz yedim
demin bir bardak sirkeli suyumu içtim
ve yatmaya gittim:10:

haaa unutmadan dizi izlerkene 2 bardak şekersiz çay ve bir avuş kabak çekirdeği yedim

birde akşam 170 adet ip atlamıştım.

afiyet olsun..ya ip atlamayı küçkken çook severdim.ee ip atlasam nerden bulucam ipi.aslında zeynepte ögrenmeli ip atlamayı.hem ben hem zeynep atlasak.ama nereden bulucam..

ayşegül bacım banada kilo ticker yaparmısın yada hangisini kopyala yapıştır yapıcaz be yapıyorum istenilen formatta değil diyor

günaydınn

bir dilim kepekli ekmek ve üzerinede yetecegi kadar beyaz peyner koyup bi kupa şekersiz çayla içtimm..bu kadar.aslında domates salatalıkta yemem lağzım ama ben kalvaltıda pek hoşlanmıyorum ya bu domates salatalıktan.yıllarca bi alışamadım.ama arada salatalık yerim..

ayşegül bacım banada kilo ticker yaparmısın yada hangisini kopyala yapıştır yapıcaz be yapıyorum istenilen formatta değil diyor

hemen yaparım bacım.sen 81 kilo ile başladın.şimdi 71 sin dimi.istedegim kilo kaç bide bunları de.hemen yaparım.

günaydın kızlarrr
akşam yemeğimde fırında tanuk brokoli yoğurt yedim sonrasında sütümü içtim yattım o kadar
sabahta 1/2 poğça yedim kahvaltı olayını yetişemiyorum kızlar ne yapcam ben yaa şekersiz çayımıda içiyorum o kadar hee kalkınca suyumuda içtim 2 bardak

günaydın kızlarrr
akşam yemeğimde fırında tanuk brokoli yoğurt yedim sonrasında sütümü içtim yattım o kadar
sabahta 1/2 poğça yedim kahvaltı olayını yetişemiyorum kızlar ne yapcam ben yaa şekersiz çayımıda içiyorum o kadar hee kalkınca suyumuda içtim 2 bardak

afiyet olsun kuşum.
ya bende evdeyim ama serap bende az yiyom kahvaltıyı..yeter sanada o poğça.ama peynerle yada zeytinli ye bari.sade yapma..

Son düzenleme:
ay ayşegülcüm yetişemiyorum inan derine kahvaltı hazırla giydiri giyin makyaj yap zaman yetmiye 06:30 da kalkıyorum peynir severimde zeytin sevmem
kızlar ara öğünleri atlamamamız gerekiyor azda olsa yiyelim

afiyet olsun..ya ip atlamayı küçkken çook severdim.ee ip atlasam nerden bulucam ipi.aslında zeynepte ögrenmeli ip atlamayı.hem ben hem zeynep atlasak.ama nereden bulucam..

Saol canım, çok mu olmuş akşam yemeğim.

ben ipi ipsiz atlıyorum bacım, iple evde zor oluyor

günaydınn

bir dilim kepekli ekmek ve üzerinede yetecegi kadar beyaz peyner koyup bi kupa şekersiz çayla içtimm..bu kadar.aslında domates salatalıkta yemem lağzım ama ben kalvaltıda pek hoşlanmıyorum ya bu domates salatalıktan.yıllarca bi alışamadım.ama arada salatalık yerim..

keşke yeşillik yiyebilsen ne güzelolur ben evde olsam yeşilliksiz yapmam kahvaltımı

günaydın kızlarrr

günaydın, az değil mi serapcım tamamını yeseydin keşke

sabah kalkınca elma sirkeli su
ardından normal su içtim
işyerimde şekersiz çayla simit yedim
şimdi form plus çayımı içicem

ay ayşegülcüm yetişemiyorum inan derine kahvaltı hazırla giydiri giyin makyaj yap zaman yetmiye 06:30 da kalkıyorum peynir severimde zeytin sevmem
kızlar ara öğünleri atlamamamız gerekiyor azda olsa yiyelim

zeytin bende sevmem.yani ha varlığı evde ha yoklugu.oyüzdeh hiç yemiyorum şuan.
peynire bende bayılırım...ya olsun ne edelim.azda olsa yapıyon işte.
evet ara ögünü ben geçiştiremem zaten ozaman çok bitkin oluyorum..

Saol canım, çok mu olmuş akşam yemeğim.

ben ipi ipsiz atlıyorum bacım, iple evde zor oluyor

keşke yeşillik yiyebilsen ne güzelolur ben evde olsam yeşilliksiz yapmam kahvaltımı

günaydın, az değil mi serapcım tamamını yeseydin keşke

:60:hayali ip öylemi.ya bende ederimde zeynep ne ediyoz diye aval aval bakar gibi.belki bi yerde bulurum..
yaa aslında kahvaltıda maydanoz falan lesek tabi iyi.ama bilmiyorum ya tembilmiyim ne..
akşam yamegin gayet güzeldeee.kız çekirdekte neee...yeme bacım yeme:20:

:60:hayali ip öylemi.ya bende ederimde zeynep ne ediyoz diye aval aval bakar gibi.belki bi yerde bulurum..
yaa aslında kahvaltıda maydanoz falan lesek tabi iyi.ama bilmiyorum ya tembilmiyim ne..
akşam yamegin gayet güzeldeee.kız çekirdekte neee...yeme bacım yeme:20:

hayali ip bacım, benim oğlanlar görmüyor görseler gülerler zanımca, annem neden deli danalar gibi zıplıyor acep der dururlar:1:

çekirdek konusuna gelirsek, benim büyük dana pek sever çekirdek yemeyi, akşam çıkarıyor bende dayanamayıp yiyorum ama yok artık bu son

şimdi kahvaltı edicem..çocukları yedirdim..biraz maydanoz taze brokoli bir domates biraz labne..1dilim kepek ekmek..ekmeksiz asla doymam..zaten diyetisyenler ekmeği kesmeyin diyolar..ozman daha çabuk doyuyomuşuz...ekmeksiz hemen acıkılır deyolar..bide üstüne nane limonlu yeşil çayımı içicem mis..

Back
X