öpün bakım bacıknızı sağdan soldan oh oh geçen hafta cuma sağlık ocağında tartılmıştım bugün yine tartıldım tam 3 kilo vermişim 1 haftada nasıl süper dimi canlar...:82::81::81:
tahlil sonuçlarımı aldım pazartesi diyetisyene gitçem sonuçlarımın hepsi temiz hormonal bi bozukluk yok tiroitte sorun yok zeynep sen bilirsin şu tiroit tahlillerde ne diye byaılıyo hani kan hemogram ya one diye geçiyo
ayy bende eşimi bi soksamm.hiç yanaşmıyo yaaa.eşimide diyete soktum kızlar beraberce daha iyi olucak kilo vermek hadi hayırlısı
beraber 1 saat slim 6 yaptım öldük terden valla
sonra ben yarım saatte bel kemerimi taktım
akşamda 4 kaşık pırasa yemeği bi kase yoğurt yedim
bol su ve yeşil çay içtim bide
yarın günümüz var yandımda yandım valla
fazla kaçırmıcam sporlada dengelemeyi ümit ediyorum
sonuçta gün gün tartıda kilo verdiğimi görünce ve bundan keyif alınca çokta kolay yapılıyor.son günlere doğru biraz gerldim ama kendimdeki değişiklilği görünce sabrediyor insan
kizlarrrrrrr huuu huuuuu......
yarindan itibaren isvec diyetine basliyorummmm. gelismeleri 13 gün sonra sizlerle paylasirim anacigimm! umarum zorluk cekmem. zaten günde 2 ögün yemek yiyorum oda ivir zivir! ay heycanlandim babakalim ne olacak. gerci son 1 ayda 3 kilo verdim fazla birsey yapmadim sadece gereksiz seyleri yemedim ama sevdigim seyleride tabak tabak götürdüm. simdi 58 kiloyum. bakalim 13 gün sonra biseyler degiscekmi? ay yoksa pazartesi mi baslasam :26: simdi yarin kocisle disarda biseyler yersek diyete ilk günden uymamis olurum ! neyseee hayirlsi bakalim anacim ama egerki yaparam size mukakkak bildiririm!
bende bu hafta 700 gr vermişim.eh zoraki işte
haftada bi kilo iyi oluyordu ya.böyle hiç mutlu değilim
benim adette olmadı hala 6 gün geçti.sancılarım var ama gelen giden yok.kanrım şişti iyice
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
çay
herkese günaydın ben yazamıyorum bir kaç gündür ama diyete devam bugün 1 dilim ekmekle peynir yedim birazdan da form çayımı içerim yapıyorum ama daha tartılamadım ben kaçla başladım kaç oldum bilmiyorum annemin kiracısı geçen gün soruyor sen kilo vermişsin ne yaptın diye bende düzenli beslenmeye başladım dedim bu arada
fatoş ayşegül ve fatma tebrikler azda olsa çokta olsa gitmiş biraz kilolardan
selamlar ben verememişim çok mutsuzummmmm(((
bu hf 1.100 vermişim 78.700 olmuşum.
ama adetimin 3.gunu bugun cmt hastalandım karnım cok sıs acayip şişko hissediyorum kendimi hastalıgım bitsin 1-2 gun gecsın o zaman daha net bı rakam gorurum heralde tartıda heryerim şiş
sabah: sekersız yesıl cay
tost (cavdar ekmegı ıcıne beyaz peynır ıle)
2 cevız 2 fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?