2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

burcuucm ben aktara mate çayını almaya gittiğimde adam bana maurers al dedi ayda 5 kilo jesin kzıızm yaşındasın al kurtul dedi..ama ben dha öncede değiş kullanmıştım bu bitkisel haplardan canım etkili ama yine boğazda bitiyo ozaman verdim şuanki halimi biliyon şuan değil ama arada kilo veririmm düşerse bende alacamm...

fatoşum süper böyle devam edersen çok güzel gidicek canım tebrik ediyorum seni

tahlillerin temiz çıkmasınada ayrıca sevindim şimdi diyestisyene gidiceksin demi
ondadnda bilgileri al uygula Allah'ın izniyle kurtucaksın fazlalıklarından

eşimide diyete soktum kızlar beraberce daha iyi olucak kilo vermek hadi hayırlısı

beraber 1 saat slim 6 yaptım öldük terden valla

sonra ben yarım saatte bel kemerimi taktım

akşamda 4 kaşık pırasa yemeği bi kase yoğurt yedim

bol su ve yeşil çay içtim bide

yarın günümüz var yandımda yandım valla
fazla kaçırmıcam sporlada dengelemeyi ümit ediyorum

ben de şubat annesi olarak konuya balıklama atladım:)70kiloyla hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim 15 günde 68 kiloya düştüm ama ne varki şu tatlı krizleri beni mahvetti 76 kiloya çıktım
süt verdiğim için hiç birşey denemedim ama kızım 10 aylıkken bıraktı emmeyi .ben hiç duruRmuyum hemen komşumun önerdiği diyete başladım .veeeeeeeeee 13 günde tammmmmm13 kilo verdim.şimdi diyecekseniz sağlıklı değil diye, bu diyeti işveçde acil kalp ameliyatı yapılacak hastalara uygulanıyormuş.ben yaptım sadece baş dönmesi yaptı bende .deneyenlere ne yapar bilmiyorum diyetin adı isveç diyeti.....
google dan diyet hakkındaki yorumları okuyun derim.biraz kolarisi düşük bir diyet en az 6 en fazla 13 gün yapılıyor .bir arkadaşımm 6 gün yaptı 5 kilo verdi.
diyeti deneyecek arkadaşlara kolay gelsin.kurallaarına uyduktan sonra bir sorun olcağını sanmıyorum.kendinizi diyet sırasında kötü hissederseniz diyeti bırakın....

duymuştum ama inanmamıştım bu diyete
valla sağlıksız olsada 13günde 13kilo gitmiş ama inş. yağlardandır kaslardan bişey kaybetmemişsinizdir yaren hnm

sonuçta gün gün tartıda kilo verdiğimi görünce ve bundan keyif alınca çokta kolay yapılıyor.son günlere doğru biraz gerldim ama kendimdeki değişiklilği görünce sabrediyor insan

FATOŞ tebrik ederim canımm çok güzel gidiyosun
tahlil sonuçlarında temşz çıkmış çok sevindim darısı bana inş...

ben çok kötüyüm bugün acayip sancım var uzun zamandır çekmiyodum adet sancısı bugün fenayım
bide normal hastalığımda ilerledi öksürük grip her yerim ağrıyo...
canımda hiçç bişi istemiyo daha ağzıma bişi sürmedim aç aç ağrı kesici içtim...
hadi görüşürüz biraz iyi hissedersem uğrarım

fatoşum 1 bardak ılık suya
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
limon sık sabah aç karnına
akşamda yemekten sonra içiyosun canım

kızlar bizim bugün günümüz vardı biraz kaçırdım
ama sabah ne kahvaltı yaptım akşamda ne yemek yedim
bide sonunda kırmızılar geldi

ama babam falan gördü nasıl zayıflamışınsın dediler annemde öyle demek fark ediliyo sevindim baya

kizlarrrrrrr huuu huuuuu......
yarindan itibaren isvec diyetine basliyorummmm. gelismeleri 13 gün sonra sizlerle paylasirim anacigimm! umarum zorluk cekmem. zaten günde 2 ögün yemek yiyorum oda ivir zivir! ay heycanlandim babakalim ne olacak. gerci son 1 ayda 3 kilo verdim fazla birsey yapmadim sadece gereksiz seyleri yemedim ama sevdigim seyleride tabak tabak götürdüm. simdi 58 kiloyum. bakalim 13 gün sonra biseyler degiscekmi? ay yoksa pazartesi mi baslasam :26: simdi yarin kocisle disarda biseyler yersek diyete ilk günden uymamis olurum ! neyseee hayirlsi bakalim anacim ama egerki yaparam size mukakkak bildiririm!

fatoşcum tebdik ederim.harika gidiyorsunkolayca verirsin inşallah kilolarını.zaten azimlisinde.
hormonlarda iyi çıkmış bu daha güzel.hadi bakalım bi diyetisyen kaldı geriye.

ayy bende eşimi bi soksamm.hiç yanaşmıyo yaaa.

sonuçta gün gün tartıda kilo verdiğimi görünce ve bundan keyif alınca çokta kolay yapılıyor.son günlere doğru biraz gerldim ama kendimdeki değişiklilği görünce sabrediyor insan

ben biraz araştırdım kas ve su kaybı oldukça fazla oluyormuş.alınınlarda geri alınabiliyormuş.sen aldınmı hiç.
çok aç kalmak gerek asla dayanamam ben:)

kız dur ne ettin.zor bi diyett.düzgünce diyet etseydinya.neyse hadi kolay gelsin.

bende bu hafta 700 gr vermişim.eh zoraki işte
haftada bi kilo iyi oluyordu ya.böyle hiç mutlu değilim
benim adette olmadı hala 6 gün geçti.sancılarım var ama gelen giden yok.kanrım şişti iyice

günaydın bayanlar nasılsınız,

sabah tartıldım geldim 600 gr düşmüşüm bu hafta iyi sayılır geçen iki haftaya göre.

herkese günaydın ben yazamıyorum bir kaç gündür ama diyete devam bugün 1 dilim ekmekle peynir yedim birazdan da form çayımı içerim yapıyorum ama daha tartılamadım ben kaçla başladım kaç oldum bilmiyorum annemin kiracısı geçen gün soruyor sen kilo vermişsin ne yaptın diye bende düzenli beslenmeye başladım dedim bu arada

fatoş ayşegül ve fatma tebrikler azda olsa çokta olsa gitmiş biraz kilolardan

bu hf 1.100 vermişim 78.700 olmuşum.
ama adetimin 3.gunu bugun cmt hastalandım karnım cok sıs acayip şişko hissediyorum kendimi hastalıgım bitsin 1-2 gun gecsın o zaman daha net bı rakam gorurum heralde tartıda heryerim şiş

sabah: sekersız yesıl cay
tost (cavdar ekmegı ıcıne beyaz peynır ıle)
2 cevız 2 fındık

bende bu hafta 700 gr vermişim.eh zoraki işte
haftada bi kilo iyi oluyordu ya.böyle hiç mutlu değilim
benim adette olmadı hala 6 gün geçti.sancılarım var ama gelen giden yok.kanrım şişti iyice

Bence iyi vermişsin çünkü fazla vermekte sağlıksızmış canım, tebrikler

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
çay

afiyet olsun

günaydın canım afiyet olsun, teşekkür ediyorum

selamlar ben verememişim çok mutsuzummmmm(((

hiç üzülme verirsin, kafaya çok takınca da verilmiyor bu kilolar

güzel vermişsin canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…