2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

dur kız dellenme hemen.drenecegiz.elbet böyle kalacak değil.biz yine devam.ama azaltacagız yediklerimizi.

iyi iyi maşallah.o kadarda kaçamak var..

hedefe yaklaştım canım 59 olayımda belki biraz daha düşmeye çalışırım

hadi bakalımm...

sende iyi veriyorsun bence önce ki gibi 1er kilo verilmiyor maalesef ben 600-700 e razıyım valla

yok yaaa sıkılıyorum ben 300-500 gr vermekten.

seninkide azmış.ama sende epeydir yapıyorsun diyet.metaboluzma demmeki bi yerden sonra yavaşlıyo.yaa

ara ögünde
bir galeta
bi elma

yeşil çay

ögle
2 kepçe zorba
bol alata
çorba yogurt çorbasıydı
yogurt yemedim.

şimdi metabolizma çayımı yapmıştım.onu bi sıcak ıcak içeyim

Metabolizma Hızlandırmanın Amacı
Kilo vermede ve diyet yapmada temel prensiplerden biri de metabolizmayı hızlı bir şekilde çalıştırmaktır.Metabolizma hızlı çalışacak ki fazla yağları yakacak.Aksi takdirde yapılan diyetler boşuna yapılmış olur.Bu yüzden önemli olan diyet yaparken metabolizmayı hızlandırmak ve hızlandıracak yöntemleri uygulamaktır.

Metabolizma Hızlandırma Çayı Tarifi
3 adet limon
2 greyfurt
4 su bardağı su
3 çorba kaşığı bal
Limon ve greyfurtlar kabuklarıyla 4-5 parçaya bölünüp 4 bardak suda 15 dk. kaynatılır. Soğuduktan sonra limon ve greyfurtlar suları sıkılarak çıkarılır bal eklenir.. sabah ve akşam yemeklerden sonra 1 su bardağı

bildigimiz metabolizma çayımı daha yeni ettim.o bitsin hemen bunudeneyecegim.
ğünde üç ögün aç karnına içmek daha doğru gibi geldi bana.bende bundan sonra yemekten önce içecegim.

ara: 1 mandalina

öğle: 2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt

ayşegül bencede o çayları aç karna içmek daha mantıklı gibi bende öyle deniyim bu sefer. o bitsin bu çayıda deneyelim...

afiyet olsun.evet bide bunu deneyelim bakalım.

ben cuma günü ama güncellemek için bu akşam tartılacağım.

sabah evden çıkmadan 3 lokum yedim o yüzden kahvaltı yapmadım ara öğünümde 1 tane galete.

öğlen kahvaltı tabağı.
şimdi 3 kayısı 15 tane kara üzüm yiyorum.

akşamda 5-6 tane zeytinyağlı sarma yerim birde1 tane patates haşlaması yerim (annemin akşamki menüsü)

yine suyu unuttum.sadece 3 bardak çay içtim.su almaya kalkayım

ne lokumu kızzzz

afiyet olsun.burcu ilaç alıyon dimi.nasıl gidiyo.

ya beceremıyorum bu tıcker factoryden baslangıc kılom cıkmıyo 0 cıkıyo

istersen yardımcı olayım.

hızlı gidiyonya.tren olsun didimgüle güle tez vakitte ulaşırsın istedigin kiloya.senin boyun kaç.

uyudu benımkı kendı kendıne uyumaya ıyıce alıstı saatı geldımı 10 dk surmuyo maşallahhhh

1.70 boyum
65 benım ıcın ıdeal oluyo ne zayıf oluyom ne toplu ersın 65 ol dıyo ama ben once onu bı goreyım sonra bı muddet ara verıp yawas yawas 60 a dogru ıneyım dıyorum
kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…