sabah hastanedeydim
kahvaltı yapamadım kan verdim
bi simit şekersiz çay yedim
yabilmiyorum ama çok moralim sıfır bugün yani ayşegül ben normalde yemek yemesem aklıma gelmiyor mesela hani sırf metebolizmam çalışsın aç kalmıyım diye yiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum inanki şuan mesela herşeyi yiyesim geliyor çünkü çok sinir oldummm kendime olmadı akupunutra devam edicem tekrarr
selam kızlar
bende bu hafta 600 gr vermişim 74.200 oldum
okadar kaçamağa genede süper bana göre
hepinizi tebrik ederim azda olsa çokta olsa gidiyo bi şekilde takmayın kafanıza zaten amacımız hızlı hızlı vermek değğil ki yavaş olsun da
hedefe yaklaştım canım 59 olayımda belki biraz daha düşmeye çalışırım
hadi bakalımm...
sende iyi veriyorsun bence önce ki gibi 1er kilo verilmiyor maalesef ben 600-700 e razıyım valla
Yine 400g. Ben iyice abarttım bu diyet bozma işini. Allah'tan burası var da yine pazartesiden pazartesiye takip edebiliyorum. Bura olmasa hepten bozmuştum. Diyetsiyene giderken o ölçecek de söylediği kilo çıkmayacak diye korkup kendimi güdülüyordum. Onu bıraktım burası başladı:))) Bu arada kızlar müfettişler gelecek bu ara diye giremyorum rahatlayım görüşürüz.
ara: 1 mandalina
öğle: 2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek 3-4 kaşık yoğurt
ayşegül bencede o çayları aç karna içmek daha mantıklı gibi bende öyle deniyim bu sefer. o bitsin bu çayıda deneyelim...
bendemi bi kilo tıckerı yapsam
kıyamıyom da ıpegınkıne
ben cuma günü ama güncellemek için bu akşam tartılacağım.
sabah evden çıkmadan 3 lokum yedim o yüzden kahvaltı yapmadım ara öğünümde 1 tane galete.
öğlen kahvaltı tabağı.
şimdi 3 kayısı 15 tane kara üzüm yiyorum.
akşamda 5-6 tane zeytinyağlı sarma yerim birde1 tane patates haşlaması yerim (annemin akşamki menüsü)
yine suyu unuttum.sadece 3 bardak çay içtim.su almaya kalkayım
ben cuma günü ama güncellemek için bu akşam tartılacağım.
sabah evden çıkmadan 3 lokum yedim o yüzden kahvaltı yapmadım ara öğünümde 1 tane galete.
öğlen kahvaltı tabağı.
şimdi 3 kayısı 15 tane kara üzüm yiyorum.
akşamda 5-6 tane zeytinyağlı sarma yerim birde1 tane patates haşlaması yerim (annemin akşamki menüsü)
yine suyu unuttum.sadece 3 bardak çay içtim.su almaya kalkayım
ya beceremıyorum bu tıcker factoryden baslangıc kılom cıkmıyo 0 cıkıyo
evet canım
ellerine saglık canımm
çufçuf tren olmuşum
şu kızı yatırım geliyom
hızlı gidiyonya.tren olsun didimgüle güle tez vakitte ulaşırsın istedigin kiloya.senin boyun kaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?