Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 Ocak'ta başlamıştım 72 küsür ile. 6 hafta olmuş. 67'yim şu an. Bir kilo firem var tatilde. Tamam bana da bi ticker yapalım da sıkılmıştım ben biraz diyetten. Ara mı versem diyordum ki burda hummalı bi çalışma görüyorum. Benim diyetim çok rahat kızlar hiç acıkmıyorum. Ama siz daha fazla veriyorsanız size de takılabilirim. Diyetisyenin hedefi 60 ama ben şahsen 52 falan olmak istiyorum. Kısmetse tabii.
Zeynep kemal kükrerin ballı lema sirkesini mal o hiç ağrıtmıyor
dikkat edersin bişeycik olmaz
afiyet olsun
vermişsin dir kesin, ayyy ben ne kadar verdim acep:18:
afiyet olsun, ben makarna yapınca az da olsa bol salatayla yiyorum valla
ben şimdiden kaygılanmaya başladım
haydi kolay gelsin bacım
benim öğlen menüm
1 kase mercimek çorba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 bardak su
selam göbişler hehehehe
bende sabah sirkeli suyumu
kahvaltıdan önce 1 koca bardak soğuk suyu içtim 1 tane peynirli tost yedim
bol su içiyorum ve baya temizkli yaptım inş. yakmışımdır kolarileri
iştahım kapandı çok mutluyum eşime patates kızarttm ve canım istemedi hehehe
birazdan ecrini uyutur 1 muz yerim
benim öğlen yemeği bugün kaçtı kızlar
1/2 dilim kepek ekmeği
2 kepçe çorba
bugün kadın budu köfte çıktı 1 tane onu yedim
bide cacık
olmamış sanırım bugünnn
nohut yaptım çok az yağlı çok az salçalı. öğlen ondan yedim 1 tabak
2 dilim kepek ekmek
1 kucuk kase de yogurt...
bu arada tartıyı bı yere sabıtledım. ıpek orda gormez çıkamaz tepesine.
hep orda durucak artık ve evet yer degısınce farkedıyomuş orda 400 gr vermısım gorundu. bı daha pzt ye kadar tartı yok ama bu benı cok motıve ettı![]()
benimde kaçtı bugün serap evde yemek yapamadım kadında izinli bu hafat öğlen peynirli sandviç yedim olmadı akşamada pasta börek offfffffff pztden sonra çok sıkıcam
selamm kızlarr bende evde lesi yaptım şimdi bir saat acayip hareketli ev hanımları için tasarlanmış evinde spor aleti olmayanlar bir baksın google dededen 5 mili tavsiye ederim...benim bu sayede vucudum şekle girdi ve 7 kilo verdim fazla kasmadan.öykü uyuyunca yapıyorum...:86:
30 Ocak'ta başlamıştım 72 küsür ile. 6 hafta olmuş. 67'yim şu an. Bir kilo firem var tatilde. Tamam bana da bi ticker yapalım da sıkılmıştım ben biraz diyetten. Ara mı versem diyordum ki burda hummalı bi çalışma görüyorum. Benim diyetim çok rahat kızlar hiç acıkmıyorum. Ama siz daha fazla veriyorsanız size de takılabilirim. Diyetisyenin hedefi 60 ama ben şahsen 52 falan olmak istiyorum. Kısmetse tabii.
yeşilçayımı içtim
4 adet kuru kaysı yiyorum
tabiki su da içiyorum sürekli
bolca suyumu içtim geldimmm
kızlar o programın lingini verimisinizz
kızlar bu leslie sansone yuruyus programı. yapan cok faydasıı goruyor. ama 5 ml ıle cok gelır ılk etapta. malum vucutlar ham. 1-2 ml ıle baslayıp gıderek arttırmak daha ıyı gıbı. bakıyorum sımdı google dan ındırcem. bı de cıplak ayak yapılmıcak spor ayakkabı gıyılcek yapılırken.
kesin vardır ayşegül bizim mahalle marketinde bile var
ya benım ıpek uyurken yapmam malum degıl,malum ayagımda uyuyor (şu anki gibi...)
ama onunla birlikte açar yaparım ona da oyun olur diye düşünüyorum,olduğu kadar. bi de güzel havaları kaçırmıyorum artık. bugünde güneş var uyansın mamamızı yiyelim çıkıp yarım saat 45 dk yüricez dolaşcaz kızımla...