• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

evet cnm lesi sansone ile küçültülmüş linkler yaz açılan sayfadan bir yada ikincisi şimdi tam hatırlayamadım tek seferde 5 mili indir çok faydasını göreceksin emin ol..:54:

öğle .7 kaşık makarnayı bolca yaptığım salatanın içine kattım ve öyle yedim.valla piririken zaten sıvı yağ koyuyosun akarnanın.süzdüm ve öylece tabağıma koydum.bişey katmadım..

off şuan tatlı isteğim geldi hemen şyeşil cay demdemi.biraz koyu yaptım iştehımı kapatsın diye.bugün işlerden çok su içmedim.vede bitki çayı falanda içmedim..

30 Ocak'ta başlamıştım 72 küsür ile. 6 hafta olmuş. 67'yim şu an. Bir kilo firem var tatilde. Tamam bana da bi ticker yapalım da sıkılmıştım ben biraz diyetten. Ara mı versem diyordum ki burda hummalı bi çalışma görüyorum. Benim diyetim çok rahat kızlar hiç acıkmıyorum. Ama siz daha fazla veriyorsanız size de takılabilirim. Diyetisyenin hedefi 60 ama ben şahsen 52 falan olmak istiyorum. Kısmetse tabii.

bacım 30 aralık oli ozaman.6 haftada çok iyi kilo gitmiş maşallah.
ee rahatça kilo veriorsunda neden sıkıldın yaa.gel gel buraya gel sen.hem 52 olsam iyi olurdiyonhemde ara vercem diyon.ya bi verdinmi toparlayamazsın bak...
biz pazartesi 5 günlük diyet yapcaz ister sende yap.istersen narmal diyetine devam et bilgilerdir bizi.
sana şimdi ticker yapicim.

Zeynep kemal kükrerin ballı lema sirkesini mal o hiç ağrıtmıyor

bacım hangi marketlerde bulunur.carfeur da falan bulunurmuki.burda öyle büyük avm ler yok:(

dikkat edersin bişeycik olmaz

afiyet olsun

vermişsin dir kesin, ayyy ben ne kadar verdim acep:18:

afiyet olsun, ben makarna yapınca az da olsa bol salatayla yiyorum valla

ben şimdiden kaygılanmaya başladım:17:

haydi kolay gelsin bacım

ay inşallah canım.o dikkati yapabilirsem tabi..

benim öğlen menüm:56:
1 kase mercimek çorba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 bardak su

afiyet olsun.

selam göbişler hehehehe

bende sabah sirkeli suyumu
kahvaltıdan önce 1 koca bardak soğuk suyu içtim 1 tane peynirli tost yedim
bol su içiyorum ve baya temizkli yaptım inş. yakmışımdır kolarileri
iştahım kapandı çok mutluyum eşime patates kızarttm ve canım istemedi hehehe
birazdan ecrini uyutur 1 muz yerim

ohh ne güzel.afiyet olsun..

benim öğlen yemeği bugün kaçtı kızlar
1/2 dilim kepek ekmeği
2 kepçe çorba
bugün kadın budu köfte çıktı 1 tane onu yedim
bide cacık
olmamış sanırım bugünnn

yokk gayet güzel her guruptan almışsın.gazla yok.belki 2 kepçe olcana bi kepçe olabilirdi.

nohut yaptım çok az yağlı çok az salçalı. öğlen ondan yedim 1 tabak
2 dilim kepek ekmek
1 kucuk kase de yogurt...

bu arada tartıyı bı yere sabıtledım. ıpek orda gormez çıkamaz tepesine.
hep orda durucak artık ve evet yer degısınce farkedıyomuş orda 400 gr vermısım gorundu. bı daha pzt ye kadar tartı yok ama bu benı cok motıve ettı :27:

afiyet olsun.evet ya fark eder.her zaman aynı yerde olunca gittimi geldimi iyi biliyorsun.bide ben mesela tartıldımya üç kez falantartılırım.aynı sonucu verecekmi diye.iki üç kez aynı sonucu alırsam emin oluyorum kilomdan.bazen ayrı ayrı kilo çıkabiliyo.

benimde kaçtı bugün serap evde yemek yapamadım kadında izinli bu hafat öğlen peynirli sandviç yedim olmadı akşamada pasta börek offfffffff pztden sonra çok sıkıcam

didemmm.evet sen bügün kaçmışsın bacımm..dikattt..günün kaçağı secildin ona göree:27:

selamm kızlarr bende evde lesi yaptım şimdi bir saat acayip hareketli ev hanımları için tasarlanmış evinde spor aleti olmayanlar bir baksın google dededen 5 mili tavsiye ederim...benim bu sayede vucudum şekle girdi ve 7 kilo verdim fazla kasmadan.öykü uyuyunca yapıyorum...:86:

evet ya oda benim aklımda bi ara bende indirecegim..ama bazen hiçzaman almıyo yaa.5 ml çok değilmi ya.ne zamandan beri yapıyorsun gerçi oda önemli.

30 Ocak'ta başlamıştım 72 küsür ile. 6 hafta olmuş. 67'yim şu an. Bir kilo firem var tatilde. Tamam bana da bi ticker yapalım da sıkılmıştım ben biraz diyetten. Ara mı versem diyordum ki burda hummalı bi çalışma görüyorum. Benim diyetim çok rahat kızlar hiç acıkmıyorum. Ama siz daha fazla veriyorsanız size de takılabilirim. Diyetisyenin hedefi 60 ama ben şahsen 52 falan olmak istiyorum. Kısmetse tabii.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGOnAFJ/weight.png bunu koplaya eflalin.çizelgesini sil oraya yapıştır ve kaydet.

Weight Loss - Diet Ticker bunuda hep sakla çünkü kilo düşüşünü burdan yapcan.yani kilo veremini.sık kulalılanlara ekleyebilirsin.yada mesajlarında sakla.hp lağzım olacak çünkü..pın kodun bulbul..

kızlar bu leslie sansone yuruyus programı. yapan cok faydasıı goruyor. ama 5 ml ıle cok gelır ılk etapta. malum vucutlar ham. 1-2 ml ıle baslayıp gıderek arttırmak daha ıyı gıbı. bakıyorum sımdı google dan ındırcem. bı de cıplak ayak yapılmıcak spor ayakkabı gıyılcek yapılırken.

veremıyorum lınk

googla a leslie sansone ile küçültülmüş linkler yazın.
ılk cıkana tıklayın. ılk sayfasını acın konunun orda war hepsı.

kızlar bu leslie sansone yuruyus programı. yapan cok faydasıı goruyor. ama 5 ml ıle cok gelır ılk etapta. malum vucutlar ham. 1-2 ml ıle baslayıp gıderek arttırmak daha ıyı gıbı. bakıyorum sımdı google dan ındırcem. bı de cıplak ayak yapılmıcak spor ayakkabı gıyılcek yapılırken.

evet il zamanlar 1 ml.sornda artıyo.geçen bi kaydını gördüm çokta zor değil.vakt ayrılacak tabiki.

aa neden link veremiyon..yasak değildir.haa yok yaka dimi.

Son düzenleme:
ya benım ıpek uyurken yapmam malum degıl,malum ayagımda uyuyor (şu anki gibi...)
ama onunla birlikte açar yaparım ona da oyun olur diye düşünüyorum,olduğu kadar. bi de güzel havaları kaçırmıyorum artık. bugünde güneş var uyansın mamamızı yiyelim çıkıp yarım saat 45 dk yüricez dolaşcaz kızımla...

kesin vardır ayşegül bizim mahalle marketinde bile var

bakicam canım sağol.aklımda.

ya benım ıpek uyurken yapmam malum degıl,malum ayagımda uyuyor (şu anki gibi...)
ama onunla birlikte açar yaparım ona da oyun olur diye düşünüyorum,olduğu kadar. bi de güzel havaları kaçırmıyorum artık. bugünde güneş var uyansın mamamızı yiyelim çıkıp yarım saat 45 dk yüricez dolaşcaz kızımla...

evet değerlendirmek lağzım.ama benim maalesef iki olunca bazen zeynep yoruldum diyo.geri dönüyoruz yada çok uzaga gitmiyoruz..defne kolay arabada.ama zeyneple uzun yürüyemiyorum.

Back
X