• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Artık geceler azap gibi oluyor. Hastalık dönemlerinde ilaç kullanıyoruz hastalık geçiyor ama geniz tıkanıklığı 20-25 gün devam ediyor.
Bizimki o derece değil ama ufacık hasta olsa ciğerine iniyor ben de ondan dolayı şüpheleniyorum. Zor çocuklar şansımıza 😢

Bizimki o derece değil ama ufacık hasta olsa ciğerine iniyor ben de ondan dolayı şüpheleniyorum. Zor çocuklar şansımıza 😢
Cıgerıne inme ondan kaynaklı olmuyor bazı cocuklar hassas oluyorlarmıs bu Cıgere inme bu yuzden 5 6 yasa kadar devam edermıs.

Udi hindi yağı kullandık, deloday kullandık hiçbiri tıkanıklığına çözüm olmuyor.
Reflü bilmiyorum, hiç kusması falan olmadı doğduğundan beri.
Reflu de kusma şart degıl. Deloday duzenlı 1 ay kullandınız mı? KBB ye goturmenız lazım ben goturdugumde ılk sorduğu agzı acık ve horlayarak uyuyor mu bız de yoktu oyle bır durum. Kıyamam tıkanıklık cok zor. Burnuna da yatarken udı ve serumla hazırladıgınız karısından fıs fısla sıkabılrısınız acayıp rahatlatıyor

Terleme yok, reflüyü hiç düşünmedim ama net bir şekilde geniz eti olduğunu düşünüyorum. Böyle genzi tıkandığı zamanlarda geceleri horluyor bir yetişkin gibi 🥹
Bizde horlama yok ama agzi acik nefes alma kulak sivisi ve geniz akintisi var ben burnuna sprey sıkıyorum zyrtec surup iciriyorum deloday zaditen allerset hepsini kullandik. Zyrtec bi tik daha iyi geldi diyebilirim.

Cıgerıne inme ondan kaynaklı olmuyor bazı cocuklar hassas oluyorlarmıs bu Cıgere inme bu yuzden 5 6 yasa kadar devam edermıs.
E doktor söyledi ama 🤔 bundan olabilir diye. Hassaslığı hepsi söylüyor zaten, beyaz tenli sarışın benim oğlan. İlk söyledikleri o oluyor.

Back
X