• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın kızlar yarın büyük gün patatesleri haşlayalım başlayalım hep beraber
dün sabah 1 dilim ekmek üzerine peynir sürüp yedim tabi kalkınca suyumu ve elme sirkemide içtim
öğlen 1 bardak derine sıktığım meyve suyundan içtim saat 16:00 gibide aıcık atıştırdım arada bi mandalina yedim akşamda balık yedim kahvede içyim bugün 2 tane misafirlerimi vardı tutmaya çalıştım bu kadar oldu

şimdide suyumu içtim daha kahvaltı yapmadık kahvaltı torpilli olabilir bugün pazar çünküü
hepinizi öpüyorummm

Hadi kızlar.. göreyim sizi.. ben 66 kiloyum 71 le hamile kaldığımı düşünürseniz süper... Gaza getirir belki sizi. Gönülden destekliyorum kızlar...

ayy sen zaten çok güzel bir fiziğe sahipsin Havvacımm..valla ben de çalışan biri olsam kesin veririm çünkü yemek yiyemiyorum o zaman hep uyku ve yorgunluk modunda oluyorum ama malesef evde olunca daha çok hülyanın lafı beni gaza getiriyorrr.....ben de keyif yaparım yerken kendime özel masalar kurarım yanii...offf napcaz bilmem aslında 10 kilo versem hoş bir hatun olabilirim ama,,
nerdeee bendeee ooo yüüreeeekkkkk yemekten cayacaaakkkk....

günaydın bacılar.
haftasonu diyete devam ettim sadece kahve içerken dışarda fındık tanesi kadar bi çukulata attım ağzıma ama ondan sonra yarım saat kadar yürüdük zaten :52:

o kaa...
şimdide elma sirkemi içiyorum içine 1 çay kaşığı bal attım midemi ağrıtmaz belki böyle.
ocakta patateslerim haşlanıyor :52:

sedacım... bence yapabilirsin. bende senin gibiyim aslında. yemek yemeyi severim,boğazımı tutamam. ama böyle mutsuzum. 5 gündür şunu diyorum kendime "yedim de noldu" kendime olan güvenimi geri kazanmak istiyorum,dolabımda bi dünya kıyafet var,inatla hepsinin içine giricem. 5 gün oldu ama inan ben alıştım. çok acıkmıyorum,acıkınca kendimi frenliyebiliyorum. burda birbirimizi motive ediyoruz. bence sende katıl bize... hem 10 kg diyosun benim hedefim 23 kg :37:

hafta sonu dışarı çıkarken yanıma 3 kuru kayısı ve diyet bisküvümü bile aldım. o kadar hırs yaptım yani :52:

kızlar ara ara okuyorum sizi ama bişey yazmıyorum,başlamaya cesaret edemiyorum,hoşuma gidiyor sizin yaptıklarınız ama ben yemeyince mutsuz oluyorum napcaz,zayıflamak da istiyorum..yardım lütfen..bana bi destek verin gaza getirin bişey diyin yaaa....

sedaa gel gel.ben bile diyordum nasıl olacak diye.ama bi başladımmı gerisi geliyo.yeterki kararlı ol.gel beraber olabıl kız.sende gel.

abooww herkesler burda, tam gaz maşallah.
pek bi istekli gördüm hepinizi. inş kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
ben diyet yapınca kilo alanlardanım çünkü en fazla 10 gün sürüyor benim diyetler.

"amaaan yiyende ölmüş yemiyen de" der halam. :1:
ben de öyle düşünüyorum.
70 kiloyum ama mutluyum. yemek yemekten müthiş keyif alıyorum. size katılamicam ama takipçiniz ve destekçinizim.

gitsin kilolar.
muckk

teşekkür ettik kuşumm.senin için bi sorun yoksa zaten gerisi önemli degil.hem ben seni gördüm yaa.taa ozamalar bile çok iyi duruyordum şimdi dahada iyi oldugundan eminim.bide senin boyun iyi.kilonu göstermiyorsun..

Hadi kızlar.. göreyim sizi.. ben 66 kiloyum 71 le hamile kaldığımı düşünürseniz süper... Gaza getirir belki sizi. Gönülden destekliyorum kızlar...

evet yaa maşallah kız.çok güzel vermişsin.fotolardada çok iyi duruyorsun zatann..

günaydın kızlar yarın büyük gün patatesleri haşlayalım başlayalım hep beraber
dün sabah 1 dilim ekmek üzerine peynir sürüp yedim tabi kalkınca suyumu ve elme sirkemide içtim
öğlen 1 bardak derine sıktığım meyve suyundan içtim saat 16:00 gibide aıcık atıştırdım arada bi mandalina yedim akşamda balık yedim kahvede içyim bugün 2 tane misafirlerimi vardı tutmaya çalıştım bu kadar oldu

şimdide suyumu içtim daha kahvaltı yapmadık kahvaltı torpilli olabilir bugün pazar çünküü
hepinizi öpüyorummm

afiyet olsun okadar olur sanırım.

günaydın bacılar.
haftasonu diyete devam ettim sadece kahve içerken dışarda fındık tanesi kadar bi çukulata attım ağzıma ama ondan sonra yarım saat kadar yürüdük zaten :52:

o kaa...
şimdide elma sirkemi içiyorum içine 1 çay kaşığı bal attım midemi ağrıtmaz belki böyle.

hafta sonu dışarı çıkarken yanıma 3 kuru kayısı ve diyet bisküvümü bile aldım. o kadar hırs yaptım yani :52:

zeynep maşallah motive süper bacımm..aman aman bozulmasın.ben akşamdan haşlladın hazırr..

patateslerimi haşladımm:24::24::24:
yemeyede başladımm:24::24::24:
biliyorum bugün zor geçecekk:24::24:
ama kilolarda gidecekkk:24::24::24:

evet kızlar bugün pazartesi kilo bildirimi verelim haydi bakalım.az yada çokk ama yazaım.tickerlerimizde düşüş olur inşallah.

bugün ilk benden olsun.tam 1.100 kg vererek 64 kilo oldumm:65::65::65::nazar::nazar: çok mutlmuyumm...azimm.motive devamm....hepberaberr..:46::46:

Son düzenleme:
misafirlerimle yemek yedim arkadaşlar.ekmek bi dilim yiyecegime. 2 dilim yedim..yemegi bi porsiyonsa.ben 1,5 porsiyon yedim.yani az az çogalttım.ama asla tatlı yemedimmm..tartıda fazla çıkıcam diye korktum ama onlarlada çok yürüdük diyebilidim.sanırım yakmışım.çok şkür kötü etkelimeden atlattım misafilerimi..belki okadar yürümesedik kilo olarak dönelibilrdi.ama öldüm yorgunuktan ama kurtuldum.kilo almadan..:52:

bu arada
GÜNAYDINNN
bizim için pekte okaly olmayacak ama azimle yapacagız bu diyeti..patateslerimi doğrudım.kırmızı pul biber attım.accıkta tuz koydum.yani yok denecek kadarr.şimdi yeşil çayımı demliyom.yemeye başlayacagım..

Günaydın bacılar
sabah kalktım elma sirkeli ve limonlu suyumu içtim
ardından normal suyumu içtim

ardından pul biberli ve karabiberli patates haşlamamı yedim.

tabiki bunlardan önce kalkınca tartıldım veeee 800 gr cık gitmiş

Günaydın bacılar
sabah kalktım elma sirkeli ve limonlu suyumu içtim
ardından normal suyumu içtim

ardından pul biberli ve karabiberli patates haşlamamı yedim.

tabiki bunlardan önce kalkınca tartıldım veeee 800 gr cık gitmiş

tebriklerrrr:46::46::46::65::65::65:..o bile süperrrr kızz..allah bereket versin:9:

ya ben ballı elma sirkesi bulamadım.ve normal elma sirkesi aldım.ama bu diyeti yapken içmeyi düşünmüyorum.zaten midemiz zor geçirecek bide bu zor olmazmı.bende diyet bitsin öyla başlayayım diyomm..hımm ne darsiniz.etkilermiki..

evet kızlar bugün pazartesi kilo bildirimi verelim haydi bakalım.az yada çokk ama yazaım.tickerlerimizde düşüş olur inşallah.

bugün ilk benden olsun.tam 1.100 kg vererek 64 kilo oldumm:65::65::65::nazar::nazar: çok mutlmuyumm...azimm.motive devamm....hepberaberr..:46::46:

bende seni tebrik ediyorum çok güzel vermişsin :65::65::65::65::66::71:

Ayşegülcüm bana ticker yapan mı hülyacım yapmıştı ama güncellemeyi beceremedim.

boy 160
başlanğıç 69,2
şuan 63
hedef 59

günaydın bacılar.

o kaa...

Günaydın
azimlisin maşallah, vericeksin kilocukları

patateslerimi haşladımm:24::24::24:
yemeyede başladımm:24::24::24:
biliyorum bugün zor geçecekk:24::24:
ama kilolarda gidecekkk:24::24::24:

ben akşam yatmadan haşladım yattım malum şimdi işteyim

misafirlerimle yemek yedim arkadaşlar.ekmek bi dilim yiyecegime. 2 dilim yedim..yemegi bi porsiyonsa.ben 1,5 porsiyon yedim.yani az az çogalttım.ama asla tatlı yemedimmm..tartıda fazla çıkıcam diye korktum ama onlarlada çok yürüdük diyebilidim.sanırım yakmışım.çok şkür kötü etkelimeden atlattım misafilerimi..belki okadar yürümesedik kilo olarak dönelibilrdi.ama öldüm yorgunuktan ama kurtuldum.kilo almadan..:52:

Afferim sana, ben doğum günümüzden dolayı biraz yedim abartmadım ama börek çörek yedim sonuçta

ya ben ballı elma sirkesi bulamadım.ve normal elma sirkesi aldım.ama bu diyeti yapken içmeyi düşünmüyorum.zaten midemiz zor geçirecek bide bu zor olmazmı.bende diyet bitsin öyla başlayayım diyomm..hımm ne darsiniz.etkilermiki..

ben ballı buldum ama sadesi daha çok hoşuma gidiyor içine bugün limon sıktım

Bu arada Mevlüt Kandilinizi kutluyorum kızlar.

sabah işe geldim elime kandil simidi tutuşturdular ama yemedim şimdi karşımda bana bakıyor.

Back
X