• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Bu arada Mevlüt Kandilinizi kutluyorum kızlar.

sabah işe geldim elime kandil simidi tutuşturdular ama yemedim şimdi karşımda bana bakıyor.

seninde kutlu oılsun canım..
aferinn iyi etmişsin...sen bir an önce onu birine ver gözünün önenden kaldır kız.sonra şeytana falan uyarsın:52:

evetttt 09.02.2011 - 83.800 ile başladım
14.02.2011 sabahı - 82.800
5 günde 1 kilo vermiş olabilirmiyim gerçekten de :52:

günaydın...ben nasıl etsem bilmiyorum yapsammı yapmasammı..kayınvalidem geliyo..ister istemez yicem bşeyler..başlasam ona ayıp olur..yemeği yapıpta yememek olmaz..pöfff ya bu planımında içine ettiler..tühh..

günaydın kılzar patateslerimi aldım geldim
ama kızlar ben verememişim hatta almışım 2 kilo moralim bozuldu geçen annemin tartısıydı bu sefer evdekiyle tartılmdım ondanmı kiiii

günaydın...ben nasıl etsem bilmiyorum yapsammı yapmasammı..kayınvalidem geliyo..ister istemez yicem bşeyler..başlasam ona ayıp olur..yemeği yapıpta yememek olmaz..pöfff ya bu planımında içine ettiler..tühh..
hay allah... eee netcen şimdik???
ama kızlar ben verememişim hatta almışım 2 kilo moralim bozuldu geçen annemin tartısıydı bu sefer evdekiyle tartılmdım ondanmı kiiii
tartı farkıdır belkı canım. 1 haftada 2 kg alıcak kadar ne yedın kı. hep dıkkat edıyosun. mumkun degıl bence...

olabilir canım..tartılar farklı gösterebiliyo..sen annenkide tartıl akşam bi bak kaç olcaksın..
zeynepcim vermşsin büyük ihtimal ben vermedim gibi geliyo:26:

hay allah... eee netcen şimdik???

tartı farkıdır belkı canım. 1 haftada 2 kg alıcak kadar ne yedın kı. hep dıkkat edıyosun. mumkun degıl bence...

ne biliym ya..her işimin içine etmek zorundalarmı acaba:26:
iki gün sonra sizinle devam ederim..patatesleri sonra yerim...

ya bu diyetle 5 gunde 5 kılo dıyor.
basladım ama bana cok saglıklız gelıyo bu. normalde 5 kıloyu 1 ayda vermemız lazım. bu sekılde hızlıca verılen kılo kas dokusundan gıdıyor yaptıgım arastırmalara gore. (hf sonu baya bı arastırdım netten bu dıyet olaylarını)
bırakınca hop dıye alıyosun dıyolar umarım oyle olmaz emegımıze yazık olur.
gunde 1 kılo oluyor gun bazında dusunursek. abartı gıbı gelıyo bana ama bakalım... deneyelım...

ya bu diyetle 5 gunde 5 kılo dıyor.
basladım ama bana cok saglıklız gelıyo bu. normalde 5 kıloyu 1 ayda vermemız lazım. bu sekılde hızlıca verılen kılo kas dokusundan gıdıyor yaptıgım arastırmalara gore. (hf sonu baya bı arastırdım netten bu dıyet olaylarını)
bırakınca hop dıye alıyosun dıyolar umarım oyle olmaz emegımıze yazık olur.
gunde 1 kılo oluyor gun bazında dusunursek. abartı gıbı gelıyo bana ama bakalım... deneyelım...

5günde 5kilo diyo ama okadar gitmiyo canım..3kilo falan galiba toplam..güne bölersen günde yarım kilo falan..sonra normal diyete devam edicen için kiloda almzsın..bi süre böyle gider..

seninde kutlu oılsun canım..
aferinn iyi etmişsin...sen bir an önce onu birine ver gözünün önenden kaldır kız.sonra şeytana falan uyarsın:52:

Teşekkür ederim canım, çantama kaldırdım, öglen oğluşlarıma vericem

evetttt 09.02.2011 - 83.800 ile başladım
14.02.2011 sabahı - 82.800
5 günde 1 kilo vermiş olabilirmiyim gerçekten de :52:

bence vermişsindir, önce haftada 1-1,5 kilo veriliyor sonra biraz daha az oluyor ama veriyorsun.

Günaydın, sen bugün başlama en iyisi, ayıp olur kadına

Günaydın,
bence tartıdan fazla çıkmışsındır, farklı tartılarda tartılma bence

ben ara ögünde 3-4 kuru kayısı ve yeşil çay içsem diyeti bozmuş olurmuyum kızlar.

Ya kızlar sabah patatesimi yedim şimdi şekersiz çayımı içiyorum başka hiç bişi yemicez dimi
evet benim tartım çok dengesiz zaten öğlen gidip tartı alıcam kendime

sabah kahvaltıda iki dilim ekmeğin üzerine labne sürüp 1 bardak sütle yedim...
öğleye şehriyeli pilav yapcam 2-3 kaşıkta ondan bol salatayla yerim..bi kase yoğurt yicem ara öğün..

Back
X