• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

sabah aç karnına metabolik çayımı içtim..bir bardakta su içtim..

sonra
yarım domates
bir yumurta
3 zeytin
biraz labne peynir
çeyrekten az ekmek...
kepek ekmeğim bitmşti pide yedim:26:
2bardak su...

şimdide yeşil çay içcem..

afiyet olsun, güzel yemişsin kaçamak yok

zayıfız biz zayıfız zayıfffffff:1: maşallah 38 bedenlere falan giriyoruz haaa, ben kırklardayım hala

dogadanın beşibiryerde çayı canım, sadece bimlerde var, geçen yılarda herkes açık alıp demleyip içiyordu şimdi hazırını çıkarmış dogadan, içinde yeşilçay funda biberiye mate ve kekik var. ben 10 gün beşibiryerde 10 gün lipton form plus açaiili çay içiyorum, yeşilçayım her zaman var

evet bimde bende gördüm..yarın alcam bende bime gidince...

afiyet olsun, güzel yemişsin kaçamak yok

zayıfız biz zayıfız zayıfffffff:1: maşallah 38 bedenlere falan giriyoruz haaa, ben kırklardayım hala

dogadanın beşibiryerde çayı canım, sadece bimlerde var, geçen yılarda herkes açık alıp demleyip içiyordu şimdi hazırını çıkarmış dogadan, içinde yeşilçay funda biberiye mate ve kekik var. ben 10 gün beşibiryerde 10 gün lipton form plus açaiili çay içiyorum, yeşilçayım her zaman var
hımmm... bende mı alsam. ama daha dun doguşun form cayından aldım kayısılı. o bıtsın sonra bundan da alırım.

sonra
yarım domates
bir yumurta
3 zeytin
biraz labne peynir
çeyrekten az ekmek...
2bardak su...

afferım monu guzel.
olsun arada olur oyle pıde falan.
ceyrekten az dıyon bak kaptırıp cok yememıssın :52:
afiyet olsun kahvaltın,

al sibelcim ben faydasını görüyorum, bunu içtiğim dönem daha fazla gidiyor kilom.
yaaa... öylemi... alsam mı bende ya.
bu form cayında da ot kök ne ararsan war. neyse bu bıtsın oyle alayım o zaman. ew bıtkı cayı kaynıyo :37:

metabolik çaydan içiyorum bi yandan da.ipek ayağımda uyuyor...

bugünde hava güzel bu ne demekkkkkkkk öğleden sonra yürüyeceğiz demek. kızımı parka götürürüm 1 saat yürürüz geliriz yine.

8 gündür diyetteyim sadece 1 gün çıkamadım yürüyemedim. her gün yürümeye çalışıyorum. şimdiden alıştım gibi. çıkmadığımda eksiklik hissediyorum resmen. iyi geliyor açık hava. :16:

selam kızlar bende sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay
2 tane közlenmiş kırmızı biber yedim bu sabahta elma sirkesi içmedim öğlen içerim artık

bugünde hava güzel bu ne demekkkkkkkk öğleden sonra yürüyeceğiz demek. kızımı parka götürürüm 1 saat yürürüz geliriz yine.

8 gündür diyetteyim sadece 1 gün çıkamadım yürüyemedim. her gün yürümeye çalışıyorum. şimdiden alıştım gibi. çıkmadığımda eksiklik hissediyorum resmen. iyi geliyor açık hava. :16:

çık çık iyi olur..burda hava buz gibi..gezilecek hava yok...

bende gezmek istiyorum yaaa

kızlar elma srkesin içine 1 cay kaşığı bal koyuyomusunuz ozaman mideyi yormaz

fatmacım zayıf diyen dillerine kurban olayım
bende akşam biraz makarna 4 köfte yedim
sabah 3 dilim keçi peynirli ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 dilim salam yedim yanında normal çay içtim şimdide ısırgan çayı içiyorum ammmaaaaaa bu sabah giremediğim 38 beden pantolonuma girdim çok mutluyum
Bak ben 68-69 kilo ile 38 bedenin içine giremiyorum benim etlerim sert senin yumuşak demekki 38 beden olduğuna göre.yağ oranın daha yüksek senin daha hızlı verirsin.bende kasta var o yüzden ben ayda 2-3 ancak verebilirim gibime geliyor.

bende doğadandan nar ve çilekli bitki çayım vardı onu içiyorum.ama akşam yeşil çay almam lazım.birde şimdiden 1 5 litre su içtim hemde ılık su.hatta az sıcağa yakın bile denebilir yansın erisin yağlar.

Zayıflamak için:
Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır.

bakın burda günde 3 kere 2 tatlı kaşığı sirke 1-2 tatlı kaşığı bal diyor.

ayrıca bal şeker diye düşünmeyin sakın enerji için sabah direk ağzınıca bile 1 tatlı kaşığı atabilirsiniz.bal vucutta ilk enerjiye çevrilen besindir.spor da öğrenmiştik bunuda.kaşık kaşık yerdik biz.sonuçta çoçuk bakıyoruz,çalışıyoruz zayırlayalım ama enerjimizde yerinde olsun.ayaklı yürüyen ölü gibi gezinmeyelim dimi ama.:28:

ya fato koydum ama öyle bile midem ağrıyor.
belkide sirkeden değildir.
dünden beri midemde bi ağrı,sancı.
içemedim bugünde o laneti :(

Zayıflamak için:
Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır.

ayrıca bal şeker diye düşünmeyin sakın enerji için sabah direk ağzınıca bile 1 tatlı kaşığı atabilirsiniz.bal vucutta ilk enerjiye çevrilen besindir.spor da öğrenmiştik bunuda.kaşık kaşık yerdik biz.sonuçta çoçuk bakıyoruz,çalışıyoruz zayırlayalım ama enerjimizde yerinde olsun.ayaklı yürüyen ölü gibi gezinmeyelim dimi ama.:28:
gunde 3 keremı...

şimdi bi hesap yapalım
günde 2 kere metabolizma hızlandırıcı çay
1-2 kere yeşil çay
1-2 kere form çay
2 kere elma sirkesi
2-3 lt su

yuhhhhhh diyorum
abarttık sanırım...

bir de,bal evet,sabahları 1 çay kaşığı atıyorum ağzıma ipekle bir.
zayıflamak tamam da,güçten düşmek istemiyorum. haklısın...

hımmm... bende mı alsam. ama daha dun doguşun form cayından aldım kayısılı. o bıtsın sonra bundan da alırım.
yaaa... öylemi... alsam mı bende ya.
bu form cayında da ot kök ne ararsan war. neyse bu bıtsın oyle alayım o zaman. ew bıtkı cayı kaynıyo :37:

Form çayın bitince al canım, ben dönüşümlü içiyorum vücudum alışmasın diye.

Ben hamile kalmadan önce yürüyerek ve dikkat ederek 14 kilo vermiştim, çok sıkılaşmıştım, 60 ken bile çok zayıfsın diyorlardı, yürümek kesinlikle çok faydalı, bu evim işime yakın sadece 30 dakika yürüyebiliyorum toplam.

2 tane közlenmiş kırmızı biber yedim bu sabahta elma sirkesi içmedim öğlen içerim artık

afiyet olsun ama az yemişsin.

bende gezmek istiyorum yaaa

kızlar elma srkesin içine 1 cay kaşığı bal koyuyomusunuz ozaman mideyi yormaz

ben sade içiyorum, bal sonuçta şeker içmek istemiyorum.

Bak ben 68-69 kilo ile 38 bedenin içine giremiyorum benim etlerim sert senin yumuşak demekki 38 beden olduğuna göre.yağ oranın daha yüksek senin daha hızlı verirsin.bende kasta var o yüzden ben ayda 2-3 ancak verebilirim gibime geliyor.

bende doğadandan nar ve çilekli bitki çayım vardı onu içiyorum.ama akşam yeşil çay almam lazım.birde şimdiden 1 5 litre su içtim hemde ılık su.hatta az sıcağa yakın bile denebilir yansın erisin yağlar.

benimde etim sıkı sanırım 63 diyorum daha azsın diyorlar.

sabah yine aynı.bi dilm ekmek üstü peynir ve bi bardak meyve suyu.
nihayet meyveyu azalttık.bundan sonra çay içerim.

matobilzma çayını iztim.
1 mil yaptım

şimdi yeşal cay ve 1,5 yerimsanırım galeta..

yaw şu metabolizma çayına kısaltsak.bi isim bulalım.pek uzun yazması..:1:
geçmişe bakayım.

kızlar koptum

alıntı tabiki

:60: :60: :60: :60: :60:

special k dostum oldu,
yağsız süt yoldaşım,
form kraker arkadaşım oldu
brownie intense düşmanım.
etliye sütlüye değmeden
sebzenin yolunu tuttum,
gün geldi bir elmayla
aniden kafayı buldum.
her sabah 6 km
sahilde koşup geldim,
kendimi gerek salsaya
gerek pilatese verdim.
şimdi yaz geliyor
her yer şenlenecek,
eski pantolonlara veda
gecesi düzenlenecek.
bir kadın olmanın
gururunu taşıyorum
zayıflamanın getirdiği
mutluluğu yaşıyorum

ben içtiğim sulu gıdaları yazim size
sabah 200 ml elma sirkeli su
200 ml normal su
işe gelince 100 ml açık çay
200 ml beşibiryerde çay
200 ml yeşilçay

500-1000 ml arası normal su
(aralarda normal çayda içiyoruz)
öglen 200 ml su
ögleden sonra
100 ml açık çay
200 ml beşibiryerde çay
200 mı yeşilçay
500 ml su
akşam
500 ml su
yatarken 200 ml elma sirkeli su
daha fazla olduğu günler de oluyor

Son düzenleme:
hahah zeynep güzelmiş ha gayret

az yemekten bide sürekli o çaylardan içmekten olmasın kıs midenin ağrısı

fatımacım az mı yemişim valla sabahları pek canım bişey istemiyo napam yiyemedim

kızlar koptum

alıntı tabiki

special k dostum oldu,
yağsız süt yoldaşım,
etliye sütlüye değmeden
sebzenin yolunu tuttum,
gün geldi bir elmayla
aniden kafayı buldum.
her sabah 6 km
sahilde koşup geldim,
kendimi gerek salsaya
gerek pilatese verdim.
şimdi yaz geliyor
her yer şenlenecek,
eski pantolonlara veda
gecesi düzenlenecek.
bir kadın olmanın
gururunu taşıyorum
zayıflamanın getirdiği
mutluluğu yaşıyorum

:60::60::60::60::60::60::60:
tam bizlikmiş bu şiir çok tuttum valla

hahah zeynep güzelmiş ha gayret

az yemekten bide sürekli o çaylardan içmekten olmasın kıs midenin ağrısı

fatımacım az mı yemişim valla sabahları pek canım bişey istemiyo napam yiyemedim

az geldi bana fatmacım, zorla azıcık daha yesen çok iyi olur ama herkes bünyesini bilir

bende ipeği sardım sarmaladım battaniyesini de örttüm üzerine 1 saat dolandık çarşıda. gelirken de form çayı aldım. yeşil çay içmekten böö geldi arada değişiklik olsun dedim...
maydonoz da aldım. hiç sevmem ama ödem söktürüyo vücuttaki. neyse yicez mecbur...

ara öğün yarım portakal ve form un mısır patlağından yedim. akşama yemek yiyesim yok salatayla geçiştiricem bugünü.

ay iyi etmissin.bide ben çıskam.hava iyi değil ya..gelsin yazz.

ben bugün kaçamak yaptım pizza yedim :59:

şimdide mısır patlatmıştım eşime ondan yedim pehh bugün saldım biraz

yarın acısını cıkarırım artık :69:

hımm dünün kacagı sensin demekk..yeme istegin oldugundada az ye bari kız.mideyi doldurdunmu yoksamm..neyse bugüne talafi et bari.

Günaydın zapzayıf bacılarım benim.:61::9:

akşam ıspanak yedim

sabah elma sirkeli su

sonra bir bardak suyla
3 dilim peynir
domates
salatalık
biber
2 ceviz
1 dilim ekmek yedim geldim
şincik
beşibiryerde çay içicim.:68:

afyet olsun bacım..

bende dün akşam az bezelye az yogurt az salata ve 1 dılım ekmek yedım.
sonrada metabolık cay ıctım
form cay ıctım
sut ıctım
yattım...

bu sabahta 2 br su içtim.
kahvaltıda da yeşil çay
2 dılım cavdar ekmegı
yarım salatalık yarım domates
beyaz peynır,3 zeytın,2 cevız.

kahvaltıyı saglam yapmak lazım :52:

afiyet olsun.bende şu domates salatalık olayına i alışsam.iyi olurda.az az deneyecegim.

fatmacım zayıf diyen dillerine kurban olayım
bende akşam biraz makarna 4 köfte yedim
sabah 3 dilim keçi peynirli ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 dilim salam yedim yanında normal çay içtim şimdide ısırgan çayı içiyorum ammmaaaaaa bu sabah giremediğim 38 beden pantolonuma girdim çok mutluyum

didem bacım hem makarna hem köfte yemeşsin kız.ikisi olmamış.bence birin secmeliydin..
oo maşalla kız 38 bedenn..ya ben giremiyorum daha.benim kilolar kalçada .o yüzden girse bile kapanmıyo:1:

sonra
yarım domates
bir yumurta
3 zeytin
biraz labne peynir
çeyrekten az ekmek...
2bardak su...

afiyet olsun.ilk başlayanlari çin gayet güzel.

afiyet olsun kahvaltın,

al sibelcim ben faydasını görüyorum, bunu içtiğim dönem daha fazla gidiyor kilom.

bended var ara ara içiyom.tabiki faydası vardır.

maşallah. güzel bi düzen olmuş.

afiyet olsun.peynir yada yumurta seçseydin bi tanede.az gibi geldi.

çık çık iyi olur..burda hava buz gibi..gezilecek hava yok...

bendeee.buzzz..

aynen burcu bende sıgmıyorum şuan 38 benede.ha zorlarsam sgıramı.ama bılgıl bıngıl gözükürüm anarım..benim kilolar basenda yee..

Zayıflamak için:

2 tatlı kaşıgı sirmkemi.böggg...
ama şu bal güne yorgun başladıysam muhakkak alıyorum baldan bende.

gunde 3 keremı...

şimdi bi hesap yapalım
günde 2 kere metabolizma hızlandırıcı çay
1-2 kere yeşil çay
1-2 kere form çay
2 kere elma sirkesi
2-3 lt su

yuhhhhhh diyorum
abarttık sanırım...

bir de,bal evet,sabahları 1 çay kaşığı atıyorum ağzıma ipekle bir.
zayıflamak tamam da,güçten düşmek istemiyorum. haklısın...

:60:ay evet içimiz dışımız su olmuşş..

kızlar koptum

alıntı tabiki

special k dostum oldu,
yağsız süt yoldaşım,
etliye sütlüye değmeden
sebzenin yolunu tuttum,
gün geldi bir elmayla
aniden kafayı buldum.