Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yav dün 1 dilimcik yedim geri kalan tüm pizzaları eşimin önüne koydum o yedi gözüm görmesin diye hehe
bende alıştım sirkeli suya baya tek kankim olsu bu aralar
Metabolizma Hızlandırma Önerileri
1- Daha çok su tüketin.
2- Sabah kahvaltılarınızı ve öğle yemeklerinizi güçlendirin.
3- Akşam yemeklerinizi erken saate çekin ve hafifletin.
4- Ara öğünleri ihmal etmeyin.
5- İşlenmiş gıdalar yerine doğal ve tam besinleri tercih edin.
6- Yiyeceklerinize baharat ilave edin.
7- Daha az yağ, daha çok karbonhidrat ve protein tüketin.
8- Daha çok ve sık hareket edin.
9- Egzersizlerinize 5-10 dakikalık hızlı yürüyüşler (dakikada 100-130 adım) ekleyin.
10- Haftada iki üç kez ağırlık çalışması yapın
ağırlık çalışıyoruz işte 10 kg günün kaç saati kucağımda![]()
bende şu anda öğle yemeğimi yiyorum 1 dilim kepek ekmek mercimek çorbası ve bol salata yağsız sadece limonlu
kızlar bimdeki çayın tam adı ne yarıyomu zayıflamaya gerçekten bende bi deneyim dedim diyet listelerine pek uyamıyorum bari bişeyler içerek yapıyım bu arada pazar günü kaçamağımı ancak düzeltebiliyorum ogün elbiseli 69.6 çıkmıştım bugün elbisesiz 69.3 gördüm çok mutluyum :)
KIZLAR ŞU DİYETE NE DERSİNİZ YE İÇ ZAYIFLA TAM BİZLİK HEHEHE
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
öğle yemeğinde
ıspanak yoğurt çüççük ekmek...
1bardak su..
şimdi metabolik çayımı içcem..
ay kızlar ben ayatımda hiç ara öğün yemedim ne yemem lazım şimdi :)))
ay kızlar hani cıbıl tartılma diyozya.bende bugün bu duş alırken bi tartılayım dedim.pek cıbıl değildim.ama neyse anladınız..63.4 çıktım.giysimi giydim tartıldım.63.9 cıktım.yaa ne kadar fark ediyormuş.ama ben genelde giysiyle tartılmış halimi yazıyom.![]()
serap yok kızlar yaa..
ay kızlar hani cıbıl tartılma diyozya.bende bugün bu duş alırken bi tartılayım dedim.pek cıbıl değildim.ama neyse anladınız..63.4 çıktım.giysimi giydim tartıldım.63.9 cıktım.yaa ne kadar fark ediyormuş.ama ben genelde giysiyle tartılmış halimi yazıyom.![]()
ÖĞELEN KADAR 2 LİTRE SU ÇOK GELDİ GALİBA RESMEN MİDEM KAYNIYOR.ÖĞLENDE 1 TAS ÇORBA İÇTİM AMA 3-4 GALETE YEMİŞİMİR HEMDE KALIN VE UZUN GALETEDEN AMA MİĞDEM KAYNIYOR BU NE ŞİMDİ.
BEN SABAH 1 BARDAK ÇOK AÇIK CAY ÖĞLEDEN SONRADA 1 TANE MEYVE ÇAYI İÇİYORUM geri kalan hep sade su.
maşallah kız 63 lere düşmüşsün ne güzel.ben kaldım 67de![]()
ara öğünümde mercimek köftesi yediğimden dolayı öglen az yedim
sen güzel kilo veriyorsun bacım bakalım pazartesi kaç çıkacak sonuç
evet bugün hiç görmedim hayır olur inş.
pazartesiye 1 kilo vereceksin bak dedi dersin.
ÖĞELEN KADAR 2 LİTRE SU ÇOK GELDİ GALİBA RESMEN MİDEM KAYNIYOR.ÖĞLENDE 1 TAS ÇORBA İÇTİM AMA 3-4 GALETE YEMİŞİMİR HEMDE KALIN VE UZUN GALETEDEN AMA MİĞDEM KAYNIYOR BU NE ŞİMDİ.
BEN SABAH 1 BARDAK ÇOK AÇIK CAY ÖĞLEDEN SONRADA 1 TANE MEYVE ÇAYI İÇİYORUM geri kalan hep sade su.
maşallah kız 63 lere düşmüşsün ne güzel.ben kaldım 67de![]()
pazartesiye 1 kilo vereceksin bak dedi dersin.
Serap hasta bugün işe gitmemiş evde Deroş la dinlenmeye çalışıyor.her tarafım ağrıyor diyor fena üşütmüş.annesindeler.anneanne anneyi iyi edip torunu korumaya çalışıyor.
iyi etmişsin dengelemek çok önemli.bende bu yazden süt içtem ama sonrada pişman oldum.keşke bi ayran yapsaydım
yok kız görünüşe göre 100 gr cık vermiş duruyorum..bakalım ne gidecek pazartesi
burcu çok su içmeşsin evet.galetadan bişeycik olmaz.ama 2 den fgazlayada çıkma.büyüklerden yedin bide haa..bence su ..nedenib..karınn lıkır lıkır ediyordur şimdi.bi saatte bişeyon kalmaz bol bol işersin
dur kız ne 63 ü.tartıldın 63.9 diyomm.o cıbıl halim.cıbılı kabul etmiyom ben.her zaman cıbılmı olcazz.giysili az çıkmak önemli....sendevercen ha gayret.
dün nettin pogayı yatnım doğru söyle..tartı aldınmıı.
bencede bencede..
ayy hemen fark ediliyo yaa..çok geçmiş olsun serapcımm..