• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende eşimle güzel bi kahvaltı yaptım ama ara öğünde yarım kurabiye yedim tutamadım resmen ağzımın suyu aktı yaaa...şimdide öğle yemeğini az yedim az kuru fasulye ile az yoğurt...

bşey yicek oluyorum sizi düşünüyorum siz açken ben tok yapamam diye yiyemiyorum hehehehe

valla sanki yesem sucluluk duymaya başladım hadi hayırlısı ama o göbek hala orda sinirliyimmm :43: :43:

:)
ne duycan kız.yediysen kendine.yemesediysen yine kendine..

ayyyy kızlar öğlen çıktım 1 saat yürüdüm gelirken kaynımın kızını okuldan aldım. simit isterim dedi. iyi dedim aldık geldik eve ama bende yedim çok severim simiti :52:
ayran ıctım yanında az da peynır yedım. yarımdan cok az fazla yedım. normalde ara ogunde yarım sımıt verılıyor ama benımkı 1-2 lokma aştı :37:
amaaaaaaaaaaaaa
aksama sadece salata yıyecegım tabıkı bu yuzden. her seyın bı bedelı war dımı ama :50:

evet ara ögünlerde 3/1 i yenebiliyo.ayranla.ee sende pek kaçmamış canım..olur okadar..ben akçırsamda gendime ceza vermiyom.buncu gibi diyete devam ediyom:60:

selammm kızlarrrrrrrr bende bugün elma diyetine başladımmm hayırlı olsunnnn....kendime....
gittim iki kilo yeşil elma aldım...ye ye akşama kadar iflahımmm şaştı...:27:

hımm dayanabilcenmi bi bak bakalım.kolay gelsin.

teşekkür ederim kızlar gittim aldım çayımı yarım saat önce içtim yarım saattir bağırsaklarım gıcırdıyo:26: işe yarıycak sanırım ama internette bişey gördüm içindeki malzemelere bakıyım zayıflatırmı diye aratıp baktım hamileler ve emziren anneler kullanamaz diyor sanırım içemiycem:37: siz hiç baktınızmı :50:

:17: :17: :17: canım ya valla dayanamadım pazartesi kilo almıştım elim gitmedi değiştirmeye bugünde zayıflamış görünce kendimi dayanamadım ama bi dahan olmaz :61:

suyunda fazlası zararlı canım iki litreden fazla içme çünkü başka sıvılarda alıyosun :13:

ivet ciciş pazertesi herkeş söylayo..ama maşallah neyse gaza gelmişsin olur yani.

günaydın canolar...

dün akşam yemeğini 3 kaşık tarhana çorbası,yarım dilim ekmek ve salatayla geçiştirdim şimdik kahvaltı hazırlıyorum.
amaaaaaaaaaa
hala midem ağrıyooooooooooooooo ve çok afedersiniz bozmuşum.
bu bitki çayları sanırım beni böyle yapan.
neyse napalım...

olabilir kız ama bana bi etki etmedi.

günaydın kızlar

bende akşam karnıbahar yemeği birazda bulgur pilavıyla cacık yedim yarım dilimde ekmek

şimdi sirkeli suyumu içtim
birazdan kahvaltımızı yaparız ecrinleaman ne kahvaltıya hehehe

he bide slim 6 yi arkadaş attı bana bugün ona başlıcam hadi hayırlısı 1 ayda 5 kilo vermiş onunla .. valla hatun öyle zayıfladıki bekarlığında bile böyle zayıf görmemiştim 95den 68 e indi azmine hayran kaldım :69:

zeynepcim o çaylar bağırsakları çalıştırıyo işte canım kilo vermende yardımcı ama çokta etkilediyse ara ver istersen

afiyet olsun..slim neymiş bi bkayım netten bende

Günaydın çıtır kızlar :16::8: nasılsınız.

akşam 5-6 kaşık bulgur pilavı
5-6 kaşık mantarlı tavuk sote
4-5 kaşık yoğurt
yarım dilimden az ekmek yedim

sonra bir elma yedim

500 ml su içtim

yatarken elma sirkeli su içtim.

sabah
elma sirkeli limonlu su
normal su

2 dilim ekme
4 dilim peynir(salamura peynir ince dilimler)
yarım domates salatalık biber
2 ceviz
üzerine su içtim çıktım

şimdi beşibiryerde çayımı içicem.
afiyet olsun kuşum.harikasın.

günaydın...
sabah çeyrek tost bi bardak meyvesuyu:)

kızlar bu sirke için pekte hoş şeyler duymadım..
dün arkadaş geldi kahveye:9: işte sabahları içiyomuş açkarnına..1 hafta falan içtim midem ağrıdı dr a gittim diyo..dr demiş değişik bişeymi yedin veya içtin..buda demiş sirkeli su içtim..kesinlikle önermiyoruz demiş..şimdi bilmezsiniz ama ilerde mide sorunları yaşarsınız..mide zarını deliyo demiş..ben söylüymde..ben içmicem...

yaa bende ilk defa içiyom ya..bu zıkkımıda çok almışım 1litre.valla ben bitirim diyetide bi bitmez:60:..neyse icicçem ben ne edelim.

dün bimden 5 i 1 yerdeden bende aldım dün 2 bardak içtim sabah evden çıkmadan 1 bardak içtim ama benim baırsaklarımı falan açmadı bende bi gariplik var o zaman.
bende akşam 3 kaşık pilav 1 parça tavuk ve 1 kasede çorba içtim birde salata sanki pokunu çıkartmışım dimi.ekmek falan yok ama akşam yemeğinde ben ekmek yemem daha doğrusu unuturum yemeyi.dün herşey iyi gibiydi ama yatar ayak bi muz yedim küçük yerli muzlardan ama olmadı tabii.arada kaçamak olmasa iyi olacak.Suat a diyorum ben sana yeşil elma dedim muz niye aldın senin yüzünden eve birşeydemi almıyım bizdemi yemiyelim diyor .biz derken anki evde 10 kişi yaşıyoruz.bu adam beni desteklemiyor aksine köstek oluyor önüme taş koyuyor yaaa.

Fatma sen yazınca aklıma geldi elma sirkesi alacaktım.tüh 2 gün önce üzüm sirkesi ile içtim ama baktım ki herkes elma sirkesi diyor dedim ben yanlış yapıyorum herhalde güya dün alacaktım.neyse akşama alayım.

yok yok çok değil.gayet aşma yemegi için uygun yemeşsin.salata yourt her ögün olsun zaten..ama muzu yemende çok sakınca yok ama akşam olması iyi değil.gündüz olsa yakarsın.en azından ona dikkat et gec yememeye çalış.

kahvaltımızı yaptık

1 bardak şekersiz çay
kibrit kutusu kadar peynir
1tane domates
birazda acıka

slim 6 sizin şu lessi dediğiniz mi acep spor onuda yapıcam eco uyusun

menü güzel.afiyet olsun.

ben bide 70.79 kilo arası zayıflıyoya takıldım bugün ordada güzel bilgiler var
çift taraflı gaza geliyim

ayşegül yok bugün yahu

geldim geldim.kız işten güçten açtığımmı var:(

bende eşimle güzel bi kahvaltı yaptım ama ara öğünde yarım kurabiye yedim tutamadım resmen ağzımın suyu aktı yaaa...şimdide öğle yemeğini az yedim az kuru fasulye ile az yoğurt...

hımm olur yaa kendimizi çok kasmayalım.ama abartmayalımda dimi..neyse dengelersin bugün.

sabah
bi dilim kepek ekmek
1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir
yarımşar salatalık ve domates
bi çay kaşığı bal yedim

ara bi elma bi galeta

1mil yaptım.
metabolizma çayımı içtim.ki ben dikiyom kafaya.öyle kibar kibar içmiyom:60:

ben 1 milimi yapıyorum.bence faydası var eğerki terliyorsak muhakka faydası var demektir..benim için çok iyi oldu.bacakları çok güzel çalıştırıp basenlerden kolayca gider kilo.şuan ben verdigim kuloya basanlardan vermeye başladım..dün defne iyi uyuyunca şükür..bende 30 dk bisilet çevirdim

şimdi hava çok güzel.kızçelere dışarı çıkarıp iki dolaştıracagım..

öglen gözüm kaymasın diye karnımı doyurayımdaa öyle çıkayım..:27:

salı günü diyet yapalı 1 ay olacakk..ayy ne güzell..şu bir ay geçermiki demştim.valla geldi bile şükür...
şimdi ikinci ayda gelirmikiii:5:

Son düzenleme:
ara öğün 2 tane form unpirinç patlağından yedim
birazdan ipeği yedirirken bende yemek yicem.
tarhana çorbası
bol limonlu pırasa
yoğurt :56:

tarhana çorbası
bol limonlu pırasa

afiyet olsun canım.
ya bende hiç almıyım diyom şu form çeşitlerinden.ben başlarsam valla sliler süpürürüm:5:

tarhana çorbası
bol limonlu pırasa

iki kez gitmiş yaww.
neyse bende çıkayım zaten.görüşürüz..

Son düzenleme:
afiyet olsun canım.
Ya bende hiç almıyım diyom şu form çeşitlerinden.ben başlarsam valla sliler süpürürüm:5:

bende aynı senin gibiyim paket açıldıysa bitecek.

Sabah fix kahvaltımı yaptım
ara öğün birşey yemedim 1 litre su içtim
az öncede 1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak kavurma (ama ilginç bir kavurmaydı soğan-havuç ve mısı vardı içinde)
3 dilimde kepek ekmek yedim oda huyum biraz gariptir ekmek içi pek yiyemem sadece dısını yedim.
1 litrelik pet şişemide doldurdum geldim.

kızlar kimse okumamış tekrar yazıyım dedim emziren anneler beşi bir yerde çayı içemez yazıyo araştırdınızmı hiç içmesekmi acaba ya

anladım canım . emzirenlerimiz var bildiğim kadarıyla sonra zayıflıycaz derken çocukları zayıflatmayalım diye söyledim

öğle yemeğinde 3 mücver bi kase yoğurt..
şimdide yeşil çay içeyroomm::7:

1 kase tavuksuyu çorba iki dilim kepek ekmek roka dereotu yedim bolca

ben emzirmiyorum o yüzden içiyorum canım ama emziriyorsan içme

dün bi bardak içtikten sonra baktım nete bayada işe yarıycaktı sanırım bağırsaklarımı hemen hareketlendirmişti ama napalım sağlık olsun seneye içerim:59:

Back
X