Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün bi bardak içtikten sonra baktım nete bayada işe yarıycaktı sanırım bağırsaklarımı hemen hareketlendirmişti ama napalım sağlık olsun seneye içerim![]()
faydası oluyor canım ama bebşin zarar görmesin sonra içersin sağlık olsun
fatma sen bu 6 kilotyu ne kadar sürede verdin ?
2 ayda bacım, çok yavaşım değil mi
ama acelem yok yaza kadar 5-6 kilo daha versem yeter bana
bende aynı senin gibiyim paket açıldıysa bitecek.
Sabah fix kahvaltımı yaptım
ara öğün birşey yemedim 1 litre su içtim
az öncede 1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak kavurma (ama ilginç bir kavurmaydı soğan-havuç ve mısı vardı içinde)
3 dilimde kepek ekmek yedim oda huyum biraz gariptir ekmek içi pek yiyemem sadece dısını yedim.
1 litrelik pet şişemide doldurdum geldim.
kızlar kimse okumamış tekrar yazıyım dedim emziren anneler beşi bir yerde çayı içemez yazıyo araştırdınızmı hiç içmesekmi acaba ya
öglen akşam kalan yemeklerimden çok az yedim
biraz da domates salatalık biber ve beyaz peynir götürdüm
500 ml su içtim
birazdan beşibiryerde çayımı içicim
2 ayda bacım, çok yavaşım değil mi
ama acelem yok yaza kadar 5-6 kilo daha versem yeter bana
1.5 saat yürüdüm geldim.
hava çok güzel burda ipeği parka götürdüm dönüşte hırka aldım kızıma hırkaları kuculmustu. dolandık geldık...
form cay demledım kendıme yulaflı bıskuvı yıyorum yanında da.
ıpekte uyuyor ayagımda.
yok yavaş değilsin aslında.artık programın bayağı bayağı oturmuş ondan sordunm düzenin belli yani ve ilk ay gibi hızlı olmazmış zaten.
Bende hiç açıkmadığım halde hadi elma yiyeyimd edim bu sefer yeşil elma ama kocaman nerdeyse durunun kafası kadar.bunub yiyeyimde akşam 7 ye kadar daha ağzıma birşey koymam.
valla daha nee.yaza var daha dimi.ayy hadi inşallah..veriliyoda bacım .o sürede zor tabi.yememek istedigini içememek.off
1.5 saat yürüdüm geldim.
hava çok güzel burda ipeği parka götürdüm dönüşte hırka aldım kızıma hırkaları kuculmustu. dolandık geldık...
form cay demledım kendıme yulaflı bıskuvı yıyorum yanında da.
ıpekte uyuyor ayagımda.
ay yok wazgeçtim
elma sirkesi içtim iştah miştah kalmadı bende
şimdi 5 dklık zevk için fazladan 300 kalori almiyim
ay yok wazgeçtim
elma sirkesi içtim iştah miştah kalmadı bende
şimdi 5 dklık zevk için fazladan 300 kalori almiyim
benmde gözüm dönüyo bazen..evdeki çikolatalara dalayım diyorum..bu saatler bide gece yatarken krizlerim geliyo..zor tutuyorum kendimi...durrrr zeynep...