• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

adet dönemimde ben fazla çıkıyorum canlarım
öğlen
ezogelin çorbası 1 kepçe
ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

suyumuda içiyorum

geldim canlar bende çok kararlıyım zayıflıyacam inşallah beraber..bvenim çok çok motiveye ihtiyacım var...

çay tarifleri varmı kızlar metobolizmayı çalıştıran başka pratik öneriler çok olmuş sayfalar biri kısadan özet geçse bana neler yapıyosunuz canlarım...

Fatoşcum hoşgeldin,

bende ara ögünümü yaptım
2 hurma
2 adet kaysılı form bisküvi yedim
kiraz saplı form çayımı içiyorum.

neler yapıyoruz

3 ana ögün
3 ara ögün yapıyoruz(az az yiyoruz tabiki)
bol su içiyoruz
form çayları ve yeşil çay içiyoruz
spor yapmaya çalışıyoruz.

yok mu tiyolar kızlar form çayı kiraz saplı çay başaka zayıflamaya yardımcı ne varsa yazsanıza özet isteedim kimseden ses çıkmadı çok mu sabırsızım...

fatma hoş buldum canım

fatoş metabolizma hızlandırıcı çay war
1.5 lt suya
1 elma
yarım limon
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 kabuk tarçın
koy. kaynadıktan 6-7 dk sonra altını söndür. bi sürahiye süz koy dolaba. 3 gün dayanıyor dolapta. yemeklerden sonra 1 su bardağı cezvede ısıt iç. günde 2-3 bardak içilebilir.
onun dışında kahvaltıda yeşil çay yada meyve suyu içiyoruz.
form çayları var marketlerde onlardan tüketiyoruz.

Fatmacım hergün değilde arada aklıma geldikçe içiyorum gün yetmiyoki hepsini içmeye mate yeşilçay form çatı metobolik çay su bööö dicem yakındaa

fatoşcum kızların dediği gibi 3 ana 3 ara öğünümüz var
kız kilonu niye söylemiyosun baksana ben kaç kiloydum doğuma 95 le mi ne gittim düşün ee veriyoruz işte yavaş yavaş

fatoş sana kısaca özetliyim ben.
beyazları hayatımızdan çıkarıyoruz (un,tuz,şeker) ekmeği kepek,tahıl yada çavdar ekmeği alıyoruz.
günde en az 2-2.5 lt su içiyoruz.
bu bitki çaylarından tüketiyoruz.
porsiyonları azaltıyoruz. dengeli ve düzenli besleniyoruz. aslında diyet değil yaptığımız,dengeli ve sağlıklı beslenerek kilo verme. diyet lafı geriyor bizi :36:
3 ana ogun-3 ara ogun yıyoruz. ac kalmıyoruz cunku ac kalırsak metabolızmamız calısmaz. aclıkla kılo da verılmez ayrıca. metabolızmayı diri ve canlı tutmak ıcın az az sık sık yıyoruz.
hareket sart. ben kendı adıma hava elverdıgınce cıkıp yuruyorum. hem ıpege de ıyı gelıyor. 2-3 gun cıkamadım 2 haftadır onun dısında hep yuruyus yapıyorum.
yuruyus yapamıyorsa ınternetten evde aerobık programları war onlardan bırını ındır ewde yap.
3-5 sayfa gerıye gıt oku bıraz kım ne yemiş. az cok fıkrın olur ogunler hakkında.

form çayını bende hergün içmiyorum alışkanlık yapmasın diye 2-3 günde bir içiyorum.

saolun canlarım evet aslında bu dengeli beslenmek

zeynepçim ne güzel anlatmışın saol canım,,
çayı yapayım bende
form çaylları bitki çayı
kahvaltıda normal çay içsem bişi olmaz ama dimi şeker ben zaten yıllardır kullanmıyorum şekersiz içiyorum...evet tuz şeker un yok bu da tamama aynen ben malesef beyaz ekmek dışıda yemiyorum çünkü ekmeğin kırıntısı girse ağzıma ben kilo veremiyorum...makarna pilavda yememem lazım ki yemiycem..

fatma sirkeli suyu çok dediler banada elma sirkesi balda at dediler içemedim ya çok istedimiçemiyorum kusturuyo ebni

serapçım keşke 95 olsam okadar olsam inan diyete gerek kalmaz daha bişi sorma yani düşün ne kadar çokum
serap normal sumu kalkınca içtiğin ılık filan mı

Son düzenleme:
kızalr dün doktorumda doktor kubilay sölüyodu günde 3 fincan kahve tüketen 1 insan 1 ayda 1 kilo alıyomuş....

ben 3 değil 1 fincan içiyodum bizim akşam yemeklerden sonra kahve zevkimöiz vardır eşimle artık olmayacak..çünkü 6 dan sonra bişi yemeyi düşünmüyorum adam geç geliyo beklemiycem artık ben 6 dan önce yiyecem...kahveyide tek içsin benim bey çokta severim şekersi olsada kilo yapıyomuş...

fatoş eğer o öğünde makarna pilav yersen (ki en fazla 4 kaşık)
o zaman ekmek yemiceksin. aslında istersen makarna ye istersen pilav istersen ekmek. kısıtlama yok. ama birinden biri olucak. 2 si aynı anda olmaz.
çayı şekersiz içmende büyük avantaj senin için.

off kızlar yaa hafta sonu eşim evde oluınca bozduk tabi biraz rejimi 2 gündür de toparlamaya çalışıyorum ben korkuma tartılamıyorumda benim evdeki tartı dijital değil ama neysse...bende bugun sabah az peynir 3 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt yedim ara öğünde 1 portakal öğlende az yoğurtlu makarna yedim ama su ve çay içmedim fazla...akşamada tavuk ızgara yapcam..

Back
X