• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Canım diyetisyenimin verdiği hareketler vardı ben onları yaptım bi süre bişey olmadı. Sonra internetten resimli hareketler buldum onları yaptım yine bişey olmadı. Bişey olmadı derken rahatsızlığı kastediyorum yoksa işe yaradı bence. Ama en son diyetisyenim bi pilates cd'si edinmemi söylediğinde pilatesin başlangıç programını uyguladığımda dikişlerimin olduğu bölgede zaman zaman ağrı benzeri bişey hissettim hareketleri yaptıktan sonra. Sanırım pilatesle ilgili bi sorun var. Zaten ameliyattan şu kadar sonra şunları yapabilirsiniz gibi bi liste vardı pilates en sondaydı. Ebru sanırım şu anda başlangıçtan daha da ilerde hareketler gösteriyor zorlamış olabilir.

evet canım bugün maksi günüymüş bütün zor hareketlerin birleştiği bi gün başlamak için yanlış bi tercih olmuş:26:

kızlar en iyisi dans etmek
açın mezdeke oynayalım valla acayip kalori harcatıyo :66: :66: :66: :66:

:46::66: kesinlikle katılıyorum hemde çok zevkli

yemek molası bi kase mercimekli çorba bir dilim kepek ekmek yeşillik roka dereotu

ızgara köfte salata 1 dilim ekmek yedim geldim
evet en iyisi dans etmek süper bişii
zeynep bir bardak suya 1 tatlı kaşığı mate atıyorum cnm

bende öğlen şehriye çorbası ve yoğurt yedim şimdi form çayımı içicem birde suyu artırabilsem süper olacak oynamaya gelince bende oyunuyorum oğlumla tabi o kucağımda oluyor bu arada

Aman ha öğün atlamayın. Ben bir hafta öğlen yemeği yemedim. Mecburen yiyemedim yemek şirketiyle anlaşmamızı feshettik herkes dürüm yedi. Ben yemedim sadece salata tırtıkladım. Ve resmen o hafta kilo veremedim. Diyetisyenim yarım ekmekli dürüm yazdı öğlen yemeği listeme ve ertesi hafta zayıfladım. Öğün atlarsanız eyvah kıtlık var deyip vücut bulduğunu depoluyor daha tehlikeli.

sabah doktora gittim endokrine tahlil için kan verdim büütn tahlileri yapıp diyetisyene gönedercek..

ama ben başladım zaten 3 gündür ekmek tatlı tuzlu yok...

sabah bugün bişi yiyeymedim kan vercem diye...gelinece çay içtim sadece şekersiz kara çay
saat 1 de...çorba
pırasa yemeği salata, brokoli
yoğurt yedim

akşamda kabak salata yoğurt yiyecem
6 dan sonra yemiyorum yersem 1 meyve elma veya portakal...

kızlar valla 3 gün oldu ama belli oluyo ben çok çabuk veriyom zaten ama çabukta alıyom kötü yanı bu...
mate çayını bende alayım..
bide sabah su içiyosunuz ya aç karnınamı içiyosunuz soğuk mu ılıkmı içiyorsunuz...

ılık su içiyorum ben çok soğuk içemem
hadi bakalım fatoşcum hayırlısı olsunbende metebolik çayımı içtim suyumu içiyorum
ha bide bana doktorum demiştiki
nescafe vs.canın istediği zaman en güzeli sıcak çikolata içebilirsin demişti kalori daha azmış

kızlar ya ben ara öğünlerinde bişey yiyemiyorum hiç
midem almıyo günde 2 öğün yiyorum nerdeyse
sabah akşam olarak
bana saat saat yazsanıza hangi saatte ne yemeliyim?

cankuşlar...

gülşah canım dediğine katılıyorum. öğün atlamamak önemli. az yemekle kilo verilmiyor maalesef. önemli olan vaktinde,abartmadan,düşük kalorili ama sağlıklı şeyler yemek. bir de ben akşam 7 den sonra yemiyorum o kadar.

fatocum mesela 9 da kahvaltı yaptın
1 de öğle yemeği yiyosun diyelim
o zaman 10.30-11 gibi ara öğün yemen lazım. mesela 3 kuru kayısı,2 ceviz yada 1 avuç fındık,yada 1 adet meyve,yada 2-3 tane diyet kraker,grissini gibi şeyler.

fatoşçum valla mönü güzel. akşam yememeye bende özen gösteriyorum. yoksa yediğim ertesi güne direk kilo oluyor. yakacak vakit olmuyor.

serap sıcak çukulata mı ne diyon gızzzzzzzz :27:

veeeeeee raporumu veriyim bacılarım.

ara öğünde 1 form un pirinç patlağından yedim
öğlen yemeğinde 1 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı domatesli makarna ( makarna krizindeyim de)

eltimgil izmirden geldi orda türk kahvesi içtim orta şekerli.
eve geldim 1 pirinç patlağı daha attım ağzıma.

kızlar aktardan mate aldım. aktara sordum emzırenler ıcermı dıye. ıcer dedı. sadece sınamekı ıcemez dedı. ıyı dedım aldım.
bı de marketten doga nın slim çayından aldım. içinde sinameki olmayan tek çay sanırım baktıklarım arasında. kiraz sapı da var. ödeme de iyi gelir.
doğuşun sinamekili çayınıda attım çöpe. bi de alışkanlık yapar falan o olmadan wc ye gidemem aman allah korusun korkarım ben öyle şeyden...

günde 2 fincan mate yetermiş
e 2 fincan mate
2 fincan doğa çay
2 fincan metabolik çay
sabahları yeşil çay (bi sabah içiyom cunku onca seyden fırsat kalmıyor)
bide su derken yemek yemesek yeridir :60:

Aman ha öğün atlamayın. Ben bir hafta öğlen yemeği yemedim. Mecburen yiyemedim yemek şirketiyle anlaşmamızı feshettik herkes dürüm yedi. Ben yemedim sadece salata tırtıkladım. Ve resmen o hafta kilo veremedim. Diyetisyenim yarım ekmekli dürüm yazdı öğlen yemeği listeme ve ertesi hafta zayıfladım. Öğün atlarsanız eyvah kıtlık var deyip vücut bulduğunu depoluyor daha tehlikeli.

evet ayne.ögüan atlaka aksine iyice kırize sokuyo insanı.

sabah doktora gittim endokrine tahlil için kan verdim büütn tahlileri yapıp diyetisyene gönedercek..

ama ben başladım zaten 3 gündür ekmek tatlı tuzlu yok...

sabah bugün bişi yiyeymedim kan vercem diye...gelinece çay içtim sadece şekersiz kara çay
saat 1 de...çorba
pırasa yemeği salata, brokoli
yoğurt yedim

akşamda kabak salata yoğurt yiyecem
6 dan sonra yemiyorum yersem 1 meyve elma veya portakal...

kızlar valla 3 gün oldu ama belli oluyo ben çok çabuk veriyom zaten ama çabukta alıyom kötü yanı bu...
mate çayını bende alayım..
bide sabah su içiyosunuz ya aç karnınamı içiyosunuz soğuk mu ılıkmı içiyorsunuz...
hadi hayırlı olsun.menün çok güzel afiyet olsun..
ben oda ıcagındaki suyu ıçıyom.eksradan ılıtmıyom.yada soutmuyom.

ılık su içiyorum ben çok soğuk içemem
hadi bakalım fatoşcum hayırlısı olsunbende metebolik çayımı içtim suyumu içiyorum
ha bide bana doktorum demiştiki
nescafe vs.canın istediği zaman en güzeli sıcak çikolata içebilirsin demişti kalori daha azmış

evet evet bende tv den izledim.sıcak çikolata 70 cal miş..bencede çikolata kriziine en iyi çözüm.

bidee nestlenin tahıllı sıcak çikolatalırı var.ben onlardan alıyordum.nefis.hem tadıda tatlı değil. tavsiye ederim arkadaşlar.

cankuşlar...

gülşah canım dediğine katılıyorum. öğün atlamamak önemli. az yemekle kilo verilmiyor maalesef. önemli olan vaktinde,abartmadan,düşük kalorili ama sağlıklı şeyler yemek. bir de ben akşam 7 den sonra yemiyorum o kadar.

fatocum mesela 9 da kahvaltı yaptın
1 de öğle yemeği yiyosun diyelim
o zaman 10.30-11 gibi ara öğün yemen lazım. mesela 3 kuru kayısı,2 ceviz yada 1 avuç fındık,yada 1 adet meyve,yada 2-3 tane diyet kraker,grissini gibi şeyler.

fatoşçum valla mönü güzel. akşam yememeye bende özen gösteriyorum. yoksa yediğim ertesi güne direk kilo oluyor. yakacak vakit olmuyor.

serap sıcak çukulata mı ne diyon gızzzzzzzz :27:

veeeeeee raporumu veriyim bacılarım.

ara öğünde 1 form un pirinç patlağından yedim
öğlen yemeğinde 1 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı domatesli makarna ( makarna krizindeyim de)

eltimgil izmirden geldi orda türk kahvesi içtim orta şekerli.
eve geldim 1 pirinç patlağı daha attım ağzıma.

kızlar aktardan mate aldım. aktara sordum emzırenler ıcermı dıye. ıcer dedı. sadece sınamekı ıcemez dedı. ıyı dedım aldım.
bı de marketten doga nın slim çayından aldım. içinde sinameki olmayan tek çay sanırım baktıklarım arasında. kiraz sapı da var. ödeme de iyi gelir.
doğuşun sinamekili çayınıda attım çöpe. bi de alışkanlık yapar falan o olmadan wc ye gidemem aman allah korusun korkarım ben öyle şeyden...

günde 2 fincan mate yetermiş
e 2 fincan mate
2 fincan doğa çay
2 fincan metabolik çay
sabahları yeşil çay (bi sabah içiyom cunku onca seyden fırsat kalmıyor)
bide su derken yemek yemesek yeridir :60:

hepside afiyet olsun.eimdikeli bitireyimde bende alayım.
makanra hee.üst üste yemeseydin.bi ara ver bari..

kızlar ya ben ara öğünlerinde bişey yiyemiyorum hiç
midem almıyo günde 2 öğün yiyorum nerdeyse
sabah akşam olarak
bana saat saat yazsanıza hangi saatte ne yemeliyim?

fatom.ben iki saate bir yemeye çalışoyrum.
9 da kahvaltı.11 ara ögün.

13 te ögle yemegi.15 te ara ögün.
18 de akşam yemegi.
20veya 20.30 civarı meyve veya sütle kapatıyom

zeynep evet sıcak çikolata doktor verdi bana kız valla bak
hatta bi listemde stick çikolata vardı

ay zeynep rüyam geldi aklıma lokumlar pek güzeldi çok sevmesemde

bizde az şekerli kahve içtik türk kahvesi bayılırım vallaaa

sıcak çikolata 70 cal.kızlar.çok iyi..
nestlenin tahıllı sıcak çikolataları var.küzük paket.ben dyete girince almmamıştım.önlerei hep alıyordum.ama 60 kilo olayımda dahil ederim bende diyetime.:66:

zeynep evet sıcak çikolata doktor verdi bana kız valla bak
hatta bi listemde stick çikolata vardı

ay zeynep rüyam geldi aklıma lokumlar pek güzeldi çok sevmesemde

bizde az şekerli kahve içtik türk kahvesi bayılırım vallaaa

bende sevmem lokum kız
piko war kalorisi en az cukulata o ondan yıyom ben ısteyınce cukulata
kahvede sevmem ama yaptı getırdı yok demedım ugrasmıs ayıp olmasın dıye

bende sevmem lokum kız
piko war kalorisi en az cukulata o ondan yıyom ben ısteyınce cukulata
kahvede sevmem ama yaptı getırdı yok demedım ugrasmıs ayıp olmasın dıye

ayy seda ve güllü lokum dışında herr lokumu çook severim.ayy kızlar delirdim şimdi.gdeyimde bi portalak yayyem.canım çekti lokum.bayılırım bayılırım.bayalırım bayılırım:56:

Back
X