Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşegül nazar ettin kız bana. Kilo aldım ben bu hafta. Sen tatlı ye sana bişey olmaz dedin oldu işte![]()
afiyet olsun.ara öğünde doğa slim çay içip 3 tane form yulaflı yedim
ben bugün kahvaltıda bişey yemedim ara öğünde yemicem öğlende yemicem...
akşama yicem...niyemiiii çünkü orucum![]()
1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasülye yemeği susuz tarafından
yoğurt
mercimek köftesi 4 tane
bukaaaaaaaaaaaaa
Bana öğlen yemeği sormayın bugün gitttiiiiii
merhaba bayanlar
sabah 2 bardak normal su içtim ardından
2 dilim ekmek
üzerine labne sürdüm
4 zeytin
1 adet ceviz yedim
ara öğünümde
2 hurma
2 adet form bisküvi yedim
şimdiye kadar
1 lt su içtim
4 çay bardağı normal çay içtim
öglen haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim 2 dilim ekmekle.
ayrıca dün akşam regl oldum![]()
bugün uyanıp bir bardak ılık su içtim sonra bir elma sonra bir bardak daha ılık su sonra 2 ceviz 4 fındık yedim yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım 2 dilim kepek ekmek krem peynir 1 dilim kaşar azcık yağda pişmişyumurta 2 zeytin birazcık yağ 3 bardak şekersiz çay ara öğünümde 2 tane yer elması bir bardak ılık su birazdanda yeşilçay içcem bu kaaa..
ayşegülcüm malum dönemindesindir belki baş dönme ve mide bulantın ondan olabilir canikom benimde öyle oluyo
afiyet olsunn..
hadi kurtuldunn.arasın artık ödemi.
afiyet olsun.ama subah yağ olayını kaldırırsan iyi gibi.bana z fazla gibi geldi kahvaltın..
yok gıı daha 1 hafta var malum zamana..yada bilmiyorum ne zaman gelecek malum ben daha ilk adetimi oldum daha geçen ay.inşallah ikincisini bekliyom..![]()
Allah kabul etsin canım.
ay topu banamı attın kız..dur bi maşalla diym..
.sen ye tatlıları hee sonrada adım de kiloyu
afiyet olsun.
allah kabul etsin.
afiyet olsun.menün sana göre gayet iyi.
ayy erapp.ne oluyo bizeee..bende dün zor tuttum kendimi.anlatamam yanii..ama yemegi çok yediysen önemli değil o yakalıyo.ama tatlı yxediysen.iki gün üst üste yemezsen kilo olarak dönmüyo.o .umarım son olur.en azından yarın çok dikkat edersen merak etme dönmez kilo olarak.
bide istersen yemek stersen tatlı ye.menünün azaltma sakın.o zaman dahada aç kalıp issan dahada saldımak istiyo.sen hiç yememiş gibi diyetine devam ett.
kızlar birinci sayfadaki listeye boyda eklesekmi acaba ne dersiniz
bugün biraz abarttım kahvaltıyı normalde daha az ama bugün nedense doyamadım bi türlüdaha dikkatli olurm canım bide ben normalde çok fazla yiyen biriydim diğer öğünlerimi etkilemesin diye kahvaltımı doyasıya yapıyorum hatta akşam bişey canım çekerse sabah yiyorum en azından eritme imkanım var diye ondan abartılı biraz kahvaltım
ay sen daha yenimi oluyosun ben doğumdan sonra hiç ara vermeden devam50 günlük lekelenmeden 10 gün sonra normal adetim geldi odur budur normal düzeninde devam