Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden ki sabh öğle akşam aç niye tok karnına denk gelsinki canım orayı çözemedim
ay çay içmekten öğürecem o çayı bu çayı şu çayı
sibel çare yemiycen anacım valla iki yere gittik haftasonu ben ikramları almadımsadece çay içtim eşim diyo çok sevindim sen ikramları almayınca
ben öyleyim zaten yersem yerim abartırım yemesem diyette yemem inşallah istikrarlı bi şekilde devam ederim...ederiz....
yaz benim kilomuda listeye insanlar kilo görsün bacım ya şu tıkırı nerden yapacam yapacam anasını satayım allahın bilidiğini kuldan mı saklıycam[
/QUOTE]
tamam fatoşcum ekleyelim.sen kilo verdikçe görsün herkes ne güzel veriliyo
160 ile başladın.
şimdi kaç kilosun.
hedef kilon kaç bunları yaz ticker yapayım.
çok soru sordum ama canım lahana kürü soğuk içicez dimi ısıtmıycaz soğuduktan sonra
genelde ılık içilse daha iyi olur diyorlar.ama ağız tadına bağlı kimi soguk içebiliyorum a nca diyorlar.keyfine bağlı.
Günaydın bacılar, nasılsınız
ben bu hafta 200 grcık vermişim ama hala regl durumundayım çarşamba tekrar tartılıcam inş. hafta sonu çikolataları götürürsen olacağı bu işte.
Ayşegülcüm benim tickerı bir düzeltiver be bacım.62400 olacak sanırım.
bu arada sabah kalkınca elma sirkeli ılık su
ardından 2 bardak ılık su içtim
2-3 ince dilim peynir
1/2 domates salatalık
1 ceviz
3 yaprak marul
3-4 dal dereotu
1,5 dilim ekmek yedim
şimdi lipton kiraz saplı form plus çayımı içiyorum.
anna kız ne oluyo bize..benimde hefte iyi değildi görkü işte sonunu.
linkini verde düzelteyim..
şu lahana kürünü bende yapayım inş.
valal yap yaa.bende üzüldüm şimdi yapamadığıma.
bende yapmaı düşünüyodum ama emzirenler yapamıyomuş çok emmiyo aslında ama yapmıyım dimi
ben regl olduğum için kilom 1 kg fazla çıktı morali,m bozuk bu hafta çok kötüydü benim içinde
offf yaaa
simit yedim çay içtim
mate içicem birazdandaa
evet serap yaa emzirenler yapamıyormuş.bende bayaı heves etmiştim..
neyse regli bitsin eski kilona ödersin.şimdide benim yaklaşıyo inşallah sapıtmam.
İşte Bergüzar Korel’i zayıflatan diyet:
Kahvaltı öncesi: İki bardak ballı, limonlu ılık süt
Kahvaltı: Bir kaşık mısır gevreği, bir kaşık yulaf ezmesi, bir tatlı kaşığı bal, bir bardak şekersiz açık çay
Kuşluk vakti: Bir avuç kavrulmuş fındık
Öğle: Bir tabak bulgur pilavı, bir tabak dana etli sebze yemeği
Ara öğün: Kepek ekmeğine beyaz peynirli yarım tost
Akşam: 100 gr ızgara et veya balık, bir dilim tam buğday ekmeği
Yatmadan önce: Salatalık veya kayısı
Gün içerisinde: 3 litre su.(3000 kalori yaktırıyor)
iyiymiş.kötü değil.
kızlar haftasonlarına çare bulmam lazım ya...misafir oluyo yada biz gidiyoz dalıyom pastaydı börekti..tartılmadım henüz birazdan bakıcam...
ah ah ilk başlarda pekte zor oluyo böyle nessini körlemek.
neden ki sabh öğle akşam aç niye tok karnına denk gelsinki canım orayı çözemedim
ay çay içmekten öğürecem o çayı bu çayı şu çayı
sibel çare yemiycen anacım valla iki yere gittik haftasonu ben ikramları almadımsadece çay içtim eşim diyo çok sevindim sen ikramları almayınca
ben öyleyim zaten yersem yerim abartırım yemesem diyette yemem inşallah istikrarlı bi şekilde devam ederim...ederiz....
maşallah azimlisin.aman böyle devam et..
sonuçlarını ne zaman alıyorsun.diyet listen ne zaman alırsınki.
günaydın bacılar geçmişi okudumda geldim çok şükür iyi gidiyo kilolar ben bu hafta tam bir kilo vermişimgeçen hafta reglden dolayı 700 gr cık gitmişti bu hafta iyi gitmiş çok mutluyum
bu hafta sonu kaçamak yok ama hafta içi baya kaçırmıştım aslında tatlı kuruyemiş yaşpasta mısır patlağı :)) ama neyseki çok şükür etkilememiş
![]()
maşallahhh..amann verenleri görelm şöyleeee..aman aman böyle devam etsin.
yaz benim kilomuda listeye insanlar kilo görsün bacım ya şu tıkırı nerden yapacam yapacam anasını satayım allahın bilidiğini kuldan mı saklıycam[
/QUOTE]
maşallahhh..amann verenleri görelm şöyleeee..aman aman böyle devam etsin.
caneylom güzel vermişsin canım tebrikler
ay sağolun kızlar valla çok mutlu oldum inşallah devamı gelir bugün memlekete gidiyorum ailemin yanına inşallah ipin ucunu kaçırmam orda
ayşegülcüm canım bu arada sen benim listedeki 2. ay kilomubugün yaz ordan nete giremem artık 1 aya yakın yokum bakalım gelince ne durumda olcam![]()
ay sağolun kızlar valla çok mutlu oldum inşallah devamı gelir bugün memlekete gidiyorum ailemin yanına inşallah ipin ucunu kaçırmam orda
ayşegülcüm canım bu arada sen benim listedeki 2. ay kilomubugün yaz ordan nete giremem artık 1 aya yakın yokum bakalım gelince ne durumda olcam![]()
tamam eklerim canım.oo
memlekete gidiyosan vermeyi bırak inşallah almadan gelirsin.![]()
tamam eklerim canım.oo
memlekete gidiyosan vermeyi bırak inşallah almadan gelirsin.![]()
valla çok haklısın şimdiki aklım 2 kiloda orda verip gelim diyorum ama pekte mümkün görünmüyo burdan bakınca
![]()
caneyloma maşallahhhh bişiler yapmalıyız kızlar hepimzi saldıkkk galiba yada durdu metebolizmamızzz