• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

afiyet olsun kızlar..
evt bu aralar benimde durdu metabolizmam.ama bende bu hafta çok çok dikkat edecegim.olmuyo böyle.tabi bu hafta çok suçum var .çok kaçamak ettim.böyle olmayacak..
fatma bende iki gündür hayali ip atlıyom kız.senden örnek alarak.ipm varmış gibi hop hop hopluyom:60:
100 tane atlıyom.ama dinleniyom arada.yaa küçükken ne güzel atlarmışısvalla bi atıloyom bacaklarım feci ağrıyo.küçükken tabi dal gibi oluruz.bunlar cayip kalori yakıyo.yaa..

bende bol kaçamaklı bir hafta geçirdim maalesef ama bugünden itibaren daha dikkatli oluyorum, bende ip atlamaya devam bacım, atlamasam belki 200 gr bile veremezdim. bende bir defada 200 falan atlıyorum sabah akşam yaparsam 300-400 ü buluyor.

fatma kocan ne iş yapıyo kız.ne güzelmiş.öğlene kadar yatıyo.ohh miss.hem berabar ediyonuz.sen ögle yemegine evemi gidiyon.yakınmı .

evim yakın canım öğlen yemeğe gidiyorum kuzucuklarımıda görüyorum. Eşim 1-2 aydır işsiz canım maalesef, kuruyemiş dükkanımız vardı kapatmak zorunda kaldık, iş görüşmeleri yaptı cevap bekliyor, boşkende evde çocuk bakıyor.

ayşegül ben elma sirkesini salataya koyuyorum çok hoş oluyo..arada da içiyorum..

bende bol kaçamaklı bir hafta geçirdim maalesef ama bugünden itibaren daha dikkatli oluyorum, bende ip atlamaya devam bacım, atlamasam belki 200 gr bile veremezdim. bende bir defada 200 falan atlıyorum sabah akşam yaparsam 300-400 ü buluyor.

evim yakın canım öğlen yemeğe gidiyorum kuzucuklarımıda görüyorum. Eşim 1-2 aydır işsiz canım maalesef, kuruyemiş dükkanımız vardı kapatmak zorunda kaldık, iş görüşmeleri yaptı cevap bekliyor, boşkende evde çocuk bakıyor.

kız hiç ara vermedinmi 200 ip atlıon:53:.ammannn ben 50 çekiyom kalbin pır pır atıyo:60:yorulmuş oluyom.
oo kuruyemiş tükkanımı.uyy bizim tükkanımız olsa ben 100 kilo olurdum.ayy bayılırım kuruyemişee:56:
olsun saglık olsun işsiz kalmayaçakya nede olsa..ohh daha ne evlatların emin ellerde..

kızlar benm aldığım baskül bozuldu yahu..farklı farklı çıkarıyo sonucu..bende iade ettim..başka alcam..sizinki hangi marka..benm aldığım sinboydu..ne tavsiye edersinz.

ayşegül ben elma sirkesini salataya koyuyorum çok hoş oluyo..arada da içiyorum..

ya ben irkeden nefret ediyonum.bana sirkeli bi salata koy töbe yiyemem.bende gaza geldim elma sirkesi aldım.sadece iki gün içtim.içecektimde ama benim feci şikilde ishal etti.ya anlatamam wc den çkamaıyordum.akşam.bende bıraktım.emzireneri çin tavsiye edilmiyormuş.ama.ne bileyim.öylece duruya.bendede.
kız kilo bilmdirimi vermedim..ne oldu kilon.

bende pek hatırlamıyoru sibel.2 yıl önce almıştık.ama şimdi baktım.pws 2035 yazıyo.
düz bi yere sabit bırakıp üç dört kez çıkıp çıkıp tartılsaydın.b kaç kez aynı sonucu verirse doğrudur.

bende pek hatırlamıyoru sibel.2 yıl önce almıştık.ama şimdi baktım.pws 2035 yazıyo.
düz bi yere sabit bırakıp üç dört kez çıkıp çıkıp tartılsaydın.b kaç kez aynı sonucu verirse doğrudur.

öyle yaptım canım..sonuç hep farklı çıktı..eşimde götürdü verdi.başka yerden başka marka alalım dedi.orda başka marka yoktu..

kız hiç ara vermedinmi 200 ip atlıon:53:.ammannn ben 50 çekiyom kalbin pır pır atıyo:60:yorulmuş oluyom.
oo kuruyemiş tükkanımı.uyy bizim tükkanımız olsa ben 100 kilo olurdum.ayy bayılırım kuruyemişee:56:
olsun saglık olsun işsiz kalmayaçakya nede olsa..ohh daha ne evlatların emin ellerde..

100 atlayıp 1 dakika falan durup 100 daha atlıyorum önce bende atlayamıyordum ama alıştım.
evde hala kuruyemiş var ama ben çok meraklı değilim, eşimde biraz kafa dinlesin yoruldu yazık.

kızlar benm aldığım baskül bozuldu yahu..farklı farklı çıkarıyo sonucu..bende iade ettim..başka alcam..sizinki hangi marka..benm aldığım sinboydu..ne tavsiye edersinz.

benim tartı da sinbo ama gayet güzel çalışıyor 2-3 yıldır.

100 atlayıp 1 dakika falan durup 100 daha atlıyorum önce bende atlayamıyordum ama alıştım.
evde hala kuruyemiş var ama ben çok meraklı değilim, eşimde biraz kafa dinlesin yoruldu yazık.

benim tartı da sinbo ama gayet güzel çalışıyor 2-3 yıldır.

benm sinbo niye bozuk çıktı kiii..eşim istemedi ya almayı ondan..bende hemen alıym diye acele ettim..başka yerden alalım dedi...hainnnn kociş...

benm sinbo niye bozuk çıktı kiii..eşim istemedi ya almayı ondan..bende hemen alıym diye acele ettim..başka yerden alalım dedi...hainnnn kociş...

değiştirirler sibelcim, sinbo fiyat olarak ta uygun hemde güzel çalışıyor, bende sinbo al ama düzgün çalışanını al, deneyip al canım benim

60-69 topiğinde ne buldum bakın kızlar, çok aşırı su içmekte iyi değilmiş.

Eklemek istediğim,sabah TV8 de yayınlanan Pilates programında kişilerin içmesi gereken su miktarının formülünü verdi:

KİLO / 8 = BARDAK SAYISI Örnek : 72 / 8 = 9 bardak su ( suyun içine az limon da sıkılabilir )

Meyva suyu,çay vb. hariç.Suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Fakat içtiğiniz su miktarı çok aşırıya kaçarsa, bu da vücut için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü böbrekler aşırı çalışır ve sık sık tuvalete çıkmanıza neden olup,vücudunuzdaki kalsiyumun atılmasına neden olur. Vücudunuzun su alımının yeterli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu, idrara dikkat etmek. Açık renkli idrar, su ihtiyacını doğru karşıladığınızı gösterir. Eğer idrarınız koyu renkli ise, bu yeterince su almıyorsunuz anlamına gelir.
Yudum yudum salk: Su

bu formüle göre benim 7 bardak içmem gerek ki, ben şimdiden 8 bardak içtim bile, çaylardan hariç

evet kızlar bende duymuştum bunu çok suda zararlıymş..
bende 8 bardak tüm gün su içiyorum..çaylar hariç..

ay ecrinle uğraşmaktan hiç bişey yiyemedim ben arada kızlar bu kız çok fena oldu
başlı başına spor aleti valla :emir_bebek: :emir_bebek:

şimdi mutfağa gidiyim yemek yapıyım ben ıspanak brokolili mercimek çorbası bulgur pilavı akşam ki öğünüm

benim tartıda uyduruk bi marka sinbo aldım bozuk çıktı eror verdi hep onla değiştim markasını yazarım bi ara

ben zaten günde ance 6 bardak su içiyorumdur
adet olucak acayip gerginim evde terör estiriyorum pofff

bide bişey dikkatimi çekti ameliyat yerimin sol tarafı biraz şiş bugün fark ettim neden acaba bi bilgisi olan varmı kızlar

iyi akşamlarr.misafiim var anca hazırlanırım...

kolay gelsin canım

ay ecrinle uğraşmaktan hiç bişey yiyemedim ben arada kızlar bu kız çok fena oldu
başlı başına spor aleti valla :emir_bebek: :emir_bebek:

şimdi mutfağa gidiyim yemek yapıyım ben ıspanak brokolili mercimek çorbası bulgur pilavı akşam ki öğünüm

benim tartıda uyduruk bi marka sinbo aldım bozuk çıktı eror verdi hep onla değiştim markasını yazarım bi ara

ben zaten günde ance 6 bardak su içiyorumdur
adet olucak acayip gerginim evde terör estiriyorum pofff

bide bişey dikkatimi çekti ameliyat yerimin sol tarafı biraz şiş bugün fark ettim neden acaba bi bilgisi olan varmı kızlar

muayyen dönemini hasarsız kolay atlatırsın inş:27: tatlılara abanma sakın benim gibi.

şişlik neden olur bilemedim ki canım ya, ağır iş falan mı yaptın.

ayy bende 3-4 gun sonra adet olucam sımdıden afakanlar basiyi walla :37:

raporumu veriyim kaynanalarıma :27:

sabah: tahıl ekmegıne tost (beyaz peynırlı)
2 cevız
3 zeytın
sekersız yesıl cay

ara: yarım elma
1 kepeklı grıssını

ogle: 5 kasık bulgur pılavı 3 kasık yogurt

ara:form bıskuvu corekotlu 4 adet
1 grıssını

aksam: kuru fasulye ve mercımek corbası war akşamada.

sıvı aynen su
30 dk yurudum bugun
bıtkı caylarını ıcıyorum aklıma geldıkce.

Back
X