- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 48
afiyet olsun kızlar..
evt bu aralar benimde durdu metabolizmam.ama bende bu hafta çok çok dikkat edecegim.olmuyo böyle.tabi bu hafta çok suçum var .çok kaçamak ettim.böyle olmayacak..
fatma bende iki gündür hayali ip atlıyom kız.senden örnek alarak.ipm varmış gibi hop hop hopluyom
100 tane atlıyom.ama dinleniyom arada.yaa küçükken ne güzel atlarmışısvalla bi atıloyom bacaklarım feci ağrıyo.küçükken tabi dal gibi oluruz.bunlar cayip kalori yakıyo.yaa..
bende bol kaçamaklı bir hafta geçirdim maalesef ama bugünden itibaren daha dikkatli oluyorum, bende ip atlamaya devam bacım, atlamasam belki 200 gr bile veremezdim. bende bir defada 200 falan atlıyorum sabah akşam yaparsam 300-400 ü buluyor.
fatma kocan ne iş yapıyo kız.ne güzelmiş.öğlene kadar yatıyo.ohh miss.hem berabar ediyonuz.sen ögle yemegine evemi gidiyon.yakınmı .
evim yakın canım öğlen yemeğe gidiyorum kuzucuklarımıda görüyorum. Eşim 1-2 aydır işsiz canım maalesef, kuruyemiş dükkanımız vardı kapatmak zorunda kaldık, iş görüşmeleri yaptı cevap bekliyor, boşkende evde çocuk bakıyor.