• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

slm kızlar...
akşam taze bakla yemeği ve yoğurt yedim..bi dilim ekmekle...

kahvaltı rutine bağlandı..
salatalık domates yumurta zeytin 1,5 dilim ekmek..

şimdide form plus şeftalili içiyorum...

zeynep senin bahsettiğin naneli limonlu yeşil çaydan bende içiyorum..en azından sadeye göre fena değil..bitti hatta benmki yine lacam ondan..

afiyet olsun bacım, ben şu kahvaltıyı maalesef bir rutine bağlayamadım, çalıştığımdan mı acep:37:

acai berry emzırenler kullanabılıyormu acaba bende bı sorayım cıkınca eczacıya
aslında hıc 72 durmuyosun burcu ama boyun war kurtarıyo senı
hızlı bı gırıs yaptın hadı bakalım :37:

helva ha :27: afıyet olsun yağ olmasın bacım :37:
1 bardak 400 gr farkettırmez yaw :37:

tahin helvasına dayanamıyorum napim, benim kocayla oğlanda habire helva yiyor gözümün önünde bende aldım 2 çatal:17::26: yağ olmasın inş.
400 gr fark görünce akşam farklı olarak içtiğim bu aklıma geldi:28: nörüyüm

evet kız ıcımı dıgerıe gore cok daha guzel...
al bacım al dıger yesıl cay ot gıbı bu ne guzel boyle oh be dunya warmış onu ıcıcem dıye fenalık gecırıyodum resmen :1:

bende bulsam bu çaydan iyi olacak ama doğadan çilekli yeşil çayda idare eder

en son dr da 67 dim şimdi 72.800 :( 6 kilo almışım gözüküyor öğlen ezcaneye utanmaz gidersem tartılıcam.bakalım hangisi doğru.
bana servisin yolladığı 0 ürün benimnkini yapamamış yenisini yollamış.o bozuksa hemen şutlıyayımda yenisi gelsin.
ama olabilir vallla bu ara göcek benden önde gidiyor.yersen patlamış pısırları al sana 72.800 olursun :53:

bencede git eczaneye tartıl arada çok fark var..bende aldım baskül bikaç kilo fazlar tarttı gönderdim hemen..şimdiki tam doğru...

günaydın çıtır kızlar nasılsınız, kaçamak var mı kaçamak

dün akşam köfte aşı yaptım yarım kase yedim
1 kase yoğurt yedim
2 çatal helva aldım.

birde akşam lahana ve maydanoz kaynattım soğuttum limon sıktım ancak bir bardak içtim ama içim kalktı resmen kalanını lavabo içti. Ama dünle bugün arasında 400 gr farketti acaba bu kürdenmi oldu kızlar

sabah elma sirkeli ılık su içtim
canım evde kahvaltı istemedi
işyerimde puaça yedim
şimdi
yeşil çay ve lipton form plus çay içiyorum ara ögün yapmicim puaça yediğimden

400 gr çok gııı.olurmu o kadar ki..keşke olsa içerim ben 10 bardak gitti 4 kilo:1:

keşke olsa bacım, her akşam içerik 2 bardak oh gitsin kilolar

dimi ne iyi olur...ama çok faydasını gören var bence..hep lahana lahana diye çığrıyo adamlar...

emziren kullanamıyo yoksa alır yapardım..dayanırdım 10-15 gün...

hepinize afiyet olsun bacılar.
burcu çok almışgözüküyorsun.yanlışlık olabilir.git bencede.bende çok istiyorum başka yerde tartılmayı evdekiyle bi karşılaştırma yapmak istiyorum.
zeynepcim iyi etmişsin.çok içmemek gerek bitki çaylarını.ben çok içmiyorum.gündü 2 fincan yeşilçay arada unutmasam form cay içiyorum.metabolizme çayını iki gündür bende içmiyorum.gerçi bittide etmemiştim.yarın onuda yaparım.adet yaklaşınca şişlik oluyo tartıda fazla çıkman normal.
fatma kız bu aralar tatlıya bağladın gibi.ne o 2 çatal yaş pasta.yok helva(bu arada bende bayılrım helvaya:86:ama evde yutarım diye aldırmıyorum)..yeme bacım..alışırsın bak diiimm.
sibel benimde rutin kahvaltı.aynı şeylar yaa.f
fatoşcum burcu yazmış o benden çok yaşaşın:1:.benimde hep dkkati çekiyordu bende yazacaktım hiç kısmet olmamıştı.nişnlılık resimlerinde çok iyisin.bilemiyorum bacım yemeyle 6 ayda bu kadar kilo asla alınmaz bi hormanal bozuklak olabilir.sen iyi ettin doktora giderek..

unuttum yazmayı evet lahana suyu o kadar verdirir fatmacım.çok faydalıymış yağyarın gitmesinde.bence burnunu kapa iç.göreceksin farkı.valla benimde çabuk midem bulanır ama defne emmseydi bende başlayacaktım.bacım az azda olsa iç bence.en azından üç beş gün dene.bak farkı gör.

dün pek bişey yiyemedim ben.çünkü midem bulanıp durdu.sersem gibiydim.çok şükür bugüh iyiyim.ögle akşam tavuk yedim okadar.ara ögün bile etmedim..

sabah aynı
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
çay

ara bi galate
form çay
yarım greyfurt

kızlar tartımda inşallah bi sorun yoktur.çünkü kilo verirm güzel olacak gibi gözüküyo bu hafta.asla hafta sonu kaçamak etmeyecegim.bıktım artık iki haftadır 63 ü görmekten.

selam kızlar
ben dün kaçamak yaptım hadi bana kızınn
2 kaşık sarelle yedim akşama eşim cevizle kuru üzüm yiyodu ondan yedim
şu adet dönemi maf ediyo beni
ama hala hastalanmadım korkmaya başladım hee

sabah 1 dilim dost yedim

selam kızlar
ben dün kaçamak yaptım hadi bana kızınn
2 kaşık sarelle yedim akşama eşim cevizle kuru üzüm yiyodu ondan yedim
şu adet dönemi maf ediyo beni
ama hala hastalanmadım korkmaya başladım hee

sabah 1 dilim dost yedim

ahamda kaçamakk :82:hadi bakemm.özür bekliyrikkk..
kız benim adette gecikti:86:

ben boğazımı tutamadım dün kaçamak yaptım özür diliyorum sizden
siz bana uymayın inş. bidaha olmaz

ya bide spral var ama ben korkmaya başladım nedense

ben boğazımı tutamadım dün kaçamak yaptım özür diliyorum sizden
siz bana uymayın inş. bidaha olmaz

ya bide spral var ama ben korkmaya başladım nedense

özrünü kabil ettikk.bi daha olmasın amaaa:))
niye kız kayar diyemi korkuyon..valla benim hiç cesaretim yok e meledi taktırmaya.ödüm kopuyo..

:)) ayşegülüm bozma sakın diyeti soricim sana
hafta sonu yaklaşıyo hehe
ay ne bilim sonuçta %100 korumuyomuş Allah korusun inş. ya
neden korkuyosun canım ya korkulcak bişey değil sonda takılmasından daha kolay hatta

:)) ayşegülüm bozma sakın diyeti soricim sana
hafta sonu yaklaşıyo hehe
ay ne bilim sonuçta %100 korumuyomuş Allah korusun inş. ya
neden korkuyosun canım ya korkulcak bişey değil sonda takılmasından daha kolay hatta

vallahafta sonu yimiycem inşallah:66:çatlada patla..:)))))

kız ben sonda taktırmadımki hiç.yani ameliyetta takıyorlar onuda hissetmedim zaten..iki doğumdada sondayı ameliyat esnasında tıkıyorlardı alanyada.yazık ya sizde neden önce yapılorlardıki..
ya ben çatala oturamam onu taktıramam .kendimi çok feci kasıyorum.onu bana tamkaları için anestesi etmeleri gerek o derece yani yaptıramam.ben bi smear testi yaptırırım bağrış çağırış.doktorunda elini ayağını dolandırırım birbirine.:60:

çocuklarla öğle yemegimi yiyeyim bende.
2 kepçe çorba.
salata
1 dilim ekmek
ve yogurt

öğlen 6 adet sulu köfte yuvarlak ufak yani
5 kaşık bulgurve bol salata yağsız yeterli dimi ama
kaçamaklar var he nannaaaa

Back
X