• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

dimi ne iyi olur...ama çok faydasını gören var bence..hep lahana lahana diye çığrıyo adamlar...

emziren kullanamıyo yoksa alır yapardım..dayanırdım 10-15 gün...

burnumu tutup bi solukta içim bari, çok zor içiyom ama yaaaaa:37:

fatma kız bu aralar tatlıya bağladın gibi.ne o 2 çatal yaş pasta.yok helva(bu arada bende bayılrım helvaya:86:ama evde yutarım diye aldırmıyorum)..yeme bacım..alışırsın bak diiimm.

Doğru diyon bacım tatlı tatlıyı çekiyor acilen bu işe son veriyorum, bu ara aksilik gibi işyerime habire baklava yaş pasta kurabiye getiriyorlar çok yemesemde alıyorum 2 çatal:17:

unuttum yazmayı evet lahana suyu o kadar verdirir fatmacım.çok faydalıymış yağyarın gitmesinde.bence burnunu kapa iç.göreceksin farkı.valla benimde çabuk midem bulanır ama defne emmseydi bende başlayacaktım.bacım az azda olsa iç bence.en azından üç beş gün dene.bak farkı gör.

zor içiyom bacım ama zorlayım biraz bari, tazesini yesem nolur ki acep

dün pek bişey yiyemedim ben.çünkü midem bulanıp durdu.sersem gibiydim.çok şükür bugüh iyiyim.ögle akşam tavuk yedim okadar.ara ögün bile etmedim..

sabah aynı
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
çay

ara bi galate
form çay
yarım greyfurt

afiyet olsun ama az olmuş bence

selam kızlar
ben dün kaçamak yaptım hadi bana kızınn
2 kaşık sarelle yedim akşama eşim cevizle kuru üzüm yiyodu ondan yedim
şu adet dönemi maf ediyo beni
ama hala hastalanmadım korkmaya başladım hee

sabah 1 dilim dost yedim

:57: :19: sende bana kız bacım bende bu ara sürekli kaçamak yapıyom:78::43:

:)) ayşegülüm bozma sakın diyeti soricim sana
hafta sonu yaklaşıyo hehe
ay ne bilim sonuçta %100 korumuyomuş Allah korusun inş. ya
neden korkuyosun canım ya korkulcak bişey değil sonda takılmasından daha kolay hatta

korkma canım ya ben 6 sene kullandım hiç bişeycik olmadı çok şükür ama şimdi hap kullanıyorum gidemedim henüz doktora,

vallahafta sonu yimiycem inşallah:66:çatlada patla..:)))))

kız ben sonda taktırmadımki hiç.yani ameliyetta takıyorlar onuda hissetmedim zaten..iki doğumdada sondayı ameliyat esnasında tıkıyorlardı alanyada.yazık ya sizde neden önce yapılorlardıki..
ya ben çatala oturamam onu taktıramam .kendimi çok feci kasıyorum.onu bana tamkaları için anestesi etmeleri gerek o derece yani yaptıramam.ben bi smear testi yaptırırım bağrış çağırış.doktorunda elini ayağını dolandırırım birbirine.:60:

spiralin çatala oturmak dışında hiçbir zorluğu yok

ben boğazımı tutamadım dün kaçamak yaptım özür diliyorum sizden
siz bana uymayın inş. bidaha olmaz

ya bide spral var ama ben korkmaya başladım nedense

hayırlısı olsun canım

çocuklarla öğle yemegimi yiyeyim bende.
2 kepçe çorba.
salata
1 dilim ekmek
ve yogurt

afiyet olsun.

öğlen 6 adet sulu köfte yuvarlak ufak yani
5 kaşık bulgurve bol salata yağsız yeterli dimi ama
kaçamaklar var he nannaaaa

güzel afiyet olsun canım

ben dün akşam hiç bişey yemedim canım istemedi ben acayip dikkat ediyorum hiç fire yok ama anlamadım

hiç yememekle kilo veremezsin ki, az da olsa yemelisin bence

bende şinitzel ve 2 dilim kepek ekmeği yedim

afiyet olsun.

öğlen

çorba
bezelye yemeği
yoğurt
okadar
şimdi form çayı iççem

fatmacım lahanayı içiyorum canım ben bu gün 4. gün kolay içiyorum aslında limon sıktınmı yarından itibaren 3 gün ara vercem sonra tekrar4 gün içiyom bakalım yarar inşallah helva mı çok severim çok yok canım benim kilom çok halsiz kalmam...

ayşegülüm kuşum yok annem hormonal sorunum tabi belli olmaz yarın belli olacak kör boğazdan ve ırstan..

fato bidaha olmasın kuşum bak sonra üzülürsün ben ne zaman kaçamak istese canım yazık değilmi okadar tutum derim vaz geçerim..

öğlen

çorba
bezelye yemeği
yoğurt
okadar
şimdi form çayı iççem

fatmacım lahanayı içiyorum canım ben bu gün 4. gün kolay içiyorum aslında limon sıktınmı yarından itibaren 3 gün ara vercem sonra tekrar4 gün içiyom bakalım yarar inşallah helva mı çok severim çok yok canım benim kilom çok halsiz kalmam...

ayşegülüm kuşum yok annem hormonal sorunum tabi belli olmaz yarın belli olacak kör boğazdan ve ırstan..

fato bidaha olmasın kuşum bak sonra üzülürsün ben ne zaman kaçamak istese canım yazık değilmi okadar tutum derim vaz geçerim..

afiyet olsun canım, sen lahanayı nasıl yapıyorsun

öğlen 6 adet sulu köfte yuvarlak ufak yani
5 kaşık bulgurve bol salata yağsız yeterli dimi ama
kaçamaklar var he nannaaaa

iyi iyi afiyet olsun.

ben dün akşam hiç bişey yemedim canım istemedi ben acayip dikkat ediyorum hiç fire yok ama anlamadım

bişey vardır kız.yemegini fazla yiyor.yada plavı gazla yiyor olabilirsin.hımm

bende şinitzel ve 2 dilim kepek ekmeği yedim
afiyet olsun.

burnumu tutup bi solukta içim bari, çok zor içiyom ama yaaaaa:37:

Doğru diyon bacım tatlı tatlıyı çekiyor acilen bu işe son veriyorum, bu ara aksilik gibi işyerime habire baklava yaş pasta kurabiye getiriyorlar çok yemesemde alıyorum 2 çatal:17:

zor içiyom bacım ama zorlayım biraz bari, tazesini yesem nolur ki acep

afiyet olsun ama az olmuş bence

:57: :19: sende bana kız bacım bende bu ara sürekli kaçamak yapıyom:78::43:

korkma canım ya ben 6 sene kullandım hiç bişeycik olmadı çok şükür ama şimdi hap kullanıyorum gidemedim henüz doktora,

spiralin çatala oturmak dışında hiçbir zorluğu yok

hayırlısı olsun canım

afiyet olsun.

güzel afiyet olsun canım

hiç yememekle kilo veremezsin ki, az da olsa yemelisin bence

afiyet olsun.

öglen bi dilim demiştim ama 2 dilim ekmek yedim..
yaa zaten iş çatala oturduktan onra başlıyo benim için:50:..pek huylu birisiimdirr..

öğlen

çorba
bezelye yemeği
yoğurt
okadar
şimdi form çayı iççem

afiyet olsun.
inşallah çımkaz hormonal bişiy.o zaman hormonlarda bişey çımzasa sen kolayca verirsin kilo.
tabi yeme kız insan yiyince bin beter pişman oluyo.azimlsin maşallah.

sabah: yarım simit
yarım salatalık
ıkı zeytın
az beyaz peynir
şekersiz yeşil çay

ara: 7 fındık

öğle: 1 kase yoğurt çorbası
sabahtan kalan simidin diğer yarısı (bu olmadı sanırım. ama bugün hafif yicem,ekmek pilav makarna tarzı yemicem)

akşama da eltimdeyiz yemeğe. çorba salata fırında patates kıymalı ve pilav varmış. pilav yemem çorba içer bol salata az da patates alırım artık...

böyleydiler böyle oldular
ahanda gaza gelin işte bacılar

0809wwstephanyfarrell.jpg

0901wwsssarahcarhart.jpg

beforeandaftersummer200.jpg

0903shellystafford.jpg

0912wwswetasrivastava.jpg

Alıntıdır.
[/QUOTE]

bakın fatonun ekledigi hatunlara.daha önce gözükmüyordu bu resimler

lahana kürü diyetiii

İbrahim Saraçoğlu Göbek Yağı Eriten Doğal Kür

4 adet taze lahana yaprağı,
Yaklaşık 25 dal taze maydanoz,
1 adet limon (sulu olması tercih edilir)
Yarım litre su
Göbek Eritme Kürü Hazırlanışı:

Yarım litre kadar suyu kaynatıyoruz. Kaynamakta olan suyumuzun içine lahana yapraklarımız atıyoruz. En az 3 dakika lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları da ekliyoruz. Maydanozu da ekledikten sonra yaklaşık 3 dakika daha kaynatıyoruz.

Kaynamış karışımımızı soğumaya bırakıyoruz. Soğuyunca karışımı süzüyoruz. İçerisine limon sıkıyoruz.

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürü nasıl kullanılır?

Günde 2 ya da 3 kez içilmelidir. Aç veya tok karına içebilirsiniz. Bu kür hergün taze olarak hazırlanıp içilmelidir, çokça yapıp buzdolabında saklamayınız. Kürümüzün içine tatlandırıcı kesinlikle katılmamalıdır

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürünü sadece 3 hafta uygulayınız.

sabah: yarım simit
yarım salatalık
ıkı zeytın
az beyaz peynir
şekersiz yeşil çay

ara: 7 fındık

öğle: 1 kase yoğurt çorbası
sabahtan kalan simidin diğer yarısı (bu olmadı sanırım. ama bugün hafif yicem,ekmek pilav makarna tarzı yemicem)

akşama da eltimdeyiz yemeğe. çorba salata fırında patates kıymalı ve pilav varmış. pilav yemem çorba içer bol salata az da patates alırım artık...

afiyet olsun.yok menü gayet iyi.öglen yarım simit çok uygun.hem çorbayla olmuş.çok güzel.
akşamda evet pilav yada patatesten birini seçersin.
tavuk salata.oh daha ne olsun.

afiyet olsun.yok menü gayet iyi.öglen yarım simit çok uygun.hem çorbayla olmuş.çok güzel.
akşamda evet pilav yada patatesten birini seçersin.
tavuk salata.oh daha ne olsun.

ne bilim sabah sımıt oglen sımıt olmadı dıye şettim
ama yarım yarım hep ekmek makarna pılav yok kurtarıyo sanırsam :36:

ben ara öğün yiyemiyorum ya..ancak öğle akşam arası yiyorum...

öğlen mercimek çorbası fırında patates yedim saçmaydı ama utkuya yaptım yemedi ben yedim:((
bol limonlu salata..

ara öğün grissini yada bisküvi yicem:32:

akşama doğruda elma yerim..

evet evet kurtarıyo:61:
:35:

o resımler ne oyle bacım yaaaa
ınsanlar neler yapıyor bız 10 kg 20 kg veremıyoruz :37:
utandım kendımden :1:

öğlen mercimek çorbası fırında patates yedim saçmaydı ama utkuya yaptım yemedi ben yedim:((
bol limonlu salata..

ben bayılırım fırında patatese
patateslerı zeytınyag ıle yogur uzerıne tuz karabıber kırmızıbıber az da kekık ekle sut fırına ayyyyyy mıs olsada yesek :56:

bol limonlu salata..

olsun yinede iyi.afiyet olsun..

:35:

o resımler ne oyle bacım yaaaa
ınsanlar neler yapıyor bız 10 kg 20 kg veremıyoruz :37:
utandım kendımden :1:

ben bayılırım fırında patatese
patateslerı zeytınyag ıle yogur uzerıne tuz karabıber kırmızıbıber az da kekık ekle sut fırına ayyyyyy mıs olsada yesek :56:

hee dimi.valla azim izim işte..
bende fırında patatesi çok severim.çok lezzetli oluyo yaa..aynen bende öyle korum fırına.ahh valla yesekk.ben çok özledim özgüarce yemeyi:5:.neyse 3 ay sonra inşallah kurtulmuş olurum kilomdan..

benim koca akşam soruyo hedef kaç diyo.bende sabredersen 53 olmak istiyorum dedim.neden 50 olmuyon diyo.aa olayımmı dedim evet ol diyo ciddimisin dedim.çok ciddiyim diyo.allahım be adam bende seni 75 kiloda görmek istiyorum hemde çok ciddiyim dedim.gülüyo ben asla o kiloya erişemem 5 kilo versem öpüp başıma koycam diyo.e benden neden bu kadar beklentin var dedim.sen azımlisin eminim verersin diyo.yok 50 olmam kemiklerim sayılıyo o zamanda.53 az kapatıyo yeter dedim.50 kilo ol sana burma bilezik söz diyo:60:..adamın teşfik edişine yaa..geçen 100 kağıdınıda aldım bi ayda 5 kilo ver sana her verişinde 100 kağıt dedi.e bir aydad verince kaptık.aman kapıncada ne oluyo gittim çocuklara oyuncak üst baş aldık.elde kalmıyo pek.ne yapsam hem 100 kağıt kapıp hemde burma bilezikmi alsam:60:

olsun yinede iyi.afiyet olsun..

hee dimi.valla azim izim işte..
bende fırında patatesi çok severim.çok lezzetli oluyo yaa..aynen bende öyle korum fırına.ahh valla yesekk.ben çok özledim özgüarce yemeyi:5:.neyse 3 ay sonra inşallah kurtulmuş olurum kilomdan..
sana 3 ay bıze 5 ay neyse olsunda 5 ayda olsun napalım :37:
o zamanda yıyemıcez kız
kılo korumakta mesela
yenı kılon vucuduna yerlesene kadar yıne dıkkat etmek lazım oda alır 1-2 ay
ay aglıcam şimdi :50:

benim koca akşam soruyo hedef kaç diyo.bende sabredersen 53 olmak istiyorum dedim.neden 50 olmuyon diyo.aa olayımmı dedim evet ol diyo ciddimisin dedim.çok ciddiyim diyo.allahım be adam bende seni 75 kiloda görmek istiyorum hemde çok ciddiyim dedim.gülüyo ben asla o kiloya erişemem 5 kilo versem öpüp başıma koycam diyo.e benden neden bu kadar beklentin var dedim.sen azımlisin eminim verersin diyo.yok 50 olmam kemiklerim sayılıyo o zamanda.53 az kapatıyo yeter dedim.50 kilo ol sana burma bilezik söz diyo:60:..adamın teşfik edişine yaa..geçen 100 kağıdınıda aldım bi ayda 5 kilo ver sana her verişinde 100 kağıt dedi.e bir aydad verince kaptık.aman kapıncada ne oluyo gittim çocuklara oyuncak üst baş aldık.elde kalmıyo pek.ne yapsam hem 100 kağıt kapıp hemde burma bilezikmi alsam:60:

iyiymiş kız :1:
ama 100 az o kadar emege her ay :27:
sankı aldın da noldu yıne cocuklara harcadın bak :36:
sen burma aldır bence o daha ıyı
bızımkıde soruyo 65 olunca ne ıstıyon dıye
:27:

benım ersın gecen sene bı donem lahana kapsulu almıştı
ınan o donemde zayıflamıstı
cok ıcmedı 1 ay falan ama baya zayıflamıstı
emzırmesem bende alırdım
corbayı ıcemem mıdem almaz ama hapını ıcerdım :37:

bizimkide bilezik alcakmş bana..55 e düşersem inşş...

ayşegül 50de iyi olmaz kız..kadın dediğin yinede biraz etli olmalı kemik olursun hepten..

Back
X