• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

kızlar şu maurers i okuyorum

burcu prospektüsünü bi okusana hipotiroid hastalarının kullanmaması gerektıgı yonunde bısey warmı

ınternette yorumları çok çok iyi aslında aklıma yatar gibi

ama mutlaka gunde 3 lt su ıcılmelıymıs vucuttan su kaybı olmaması ıcın

ve mutlaka ogunlerınızı tuketın dıyolar
3 ara ogun 3 ana ogun yıyın az yıyın ama mutlaka yıyın dıyolar

dur bende bakayım zeynep

valla al zeynepcim netteki yorumları okusanaa bii

okuyorum ersın de bakıyo baya iyiymiş diyo bitkiselmiş o izin vermiyodu böyle ilaçlar almama sağlıksız diyodu ama bu içine sinmiş

amaaaaaaaaa
benım tıroıdden dolayı her gun aldıgım 1 hapım var
levotiron
daimi ilaç kullananlar kullanmasınlar yazıyor
eczaneye sormam lazım bı kafama göre alamam :37:

ya bunu bırakınca gerisin geri almayalım kiloları
zayıflama ilaçlarının bir de bu özelliği var maalesef :37:

selamlar...

burcu :nazar: diyorummmm
kaç günde verdin sen o kadar kiloyu 3 günde maurers 3 kilo verdirdi diyosan hemen bugün alayım yani :37:

acayip gaza geldim .ehhhee eheee teveccühünüz....

şimdi kart ekstremden baktım hatırlayamadım da :) 3 Martta almışım ben sabah değil ilk aldığım gün akşamı içtim başladım yani 5 günde vermişim zeynep.ama önceside yalandan diyet yapıyordum ya onunda etkisi vardır diyorum.5 günde 2 kilo kesin ilaçla vermişimdir ama.3 litre bitki çayları ile doluyordur.

aklına yemek gelmiyor canın istemiyor evet ama ben 6 öğün yiyorum canım.gerçi uyku öncesi öğün genelde 2 kayısı oluyor ama olsun en azından miğdeme birşey gidiyor.benim hap yanımda değil evde sabah içiyorum ya.mesaj atma yerleri var ordan bi yaz bakalım ne cevap gelecek troit hastaları kullanabiliyormu diye.

ya bunu bırakınca gerisin geri almayalım kiloları
zayıflama ilaçlarının bir de bu özelliği var maalesef :37:

valla zayıfladım diyip boğazını tutmazsan alırız.

ben 1 kutu kullanacağım miğdem küçülsün sonra 1 ay daha diyet yaparım sonra bırakırım diye düşünüyorum.dikkatli olmalı tabii.

Kalp Hastaları
* Yüksek Tansiyon Hastalari
* Mide Rahatsizligi olan kisiler
* Seker Hastalari
* Karaciger Böbrek Yetmezligi olan kisiler
* Troid Hastalari KULLANAMAZ DİYOR

EN BİTKİSELİ BUYMUŞ BENDE DÜN KONUŞTUM ECZACIYLA

şimdi kart ekstremden baktım hatırlayamadım da :) 3 Martta almışım ben sabah değil ilk aldığım gün akşamı içtim başladım yani 5 günde vermişim zeynep.ama önceside yalandan diyet yapıyordum ya onunda etkisi vardır diyorum.5 günde 2 kilo kesin ilaçla vermişimdir ama.3 litre bitki çayları ile doluyordur.

aklına yemek gelmiyor canın istemiyor evet ama ben 6 öğün yiyorum canım.gerçi uyku öncesi öğün genelde 2 kayısı oluyor ama olsun en azından miğdeme birşey gidiyor.benim hap yanımda değil evde sabah içiyorum ya.mesaj atma yerleri var ordan bi yaz bakalım ne cevap gelecek troit hastaları kullanabiliyormu diye.
wayyyyyyyy 5 gunde 2 kg heeee
:nazar: :nazar: :nazar:
maşallah diyim nazar değmesin.
yorumlarını okuyorum şimdi az da olsa midenizi çalıştırmak için mutlaka yemelisiniz diyor
ben bugun öğleden sonra sağlık ocağına gidicektim tiroid için kan vermiştim onun sonucunu almaya. bakalım değerler nasıl bi anormallik yoksa alabilirim sanırım eczacıya da sorayım da...

valla zayıfladım diyip boğazını tutmazsan alırız.

ben 1 kutu kullanacağım miğdem küçülsün sonra 1 ay daha diyet yaparım sonra bırakırım diye düşünüyorum.dikkatli olmalı tabii.
onun ıcınde bıttıkten sonra 1 kutu daha alınız onuda gun aşırı ıcınız kılonuzu sabıtlemek ıcın dıyor ne kadar dogru bılmem...
Kalp Hastaları
* Yüksek Tansiyon Hastalari
* Mide Rahatsizligi olan kisiler
* Seker Hastalari
* Karaciger Böbrek Yetmezligi olan kisiler
* Troid Hastalari KULLANAMAZ DİYOR

EN BİTKİSELİ BUYMUŞ BENDE DÜN KONUŞTUM ECZACIYLA

eveetttt bendede tıroıd olduguna göre...
ama kan vermıstım bakalım normalse belkı bı sansım olur 1 kutucuk için
bi alayımda şu sonuçları.

evet çok terletiyor.gün içinde o kadar değil ama akşam evi topluyorum az hızlı hareket ettim su içinde kaldım.
birde akşamları 3 metrelik korudorumda hızlı adımlar ama küçük adımlarla 5 dk koşuyorum.jimlastik hareketleride yapıyorum .
ip atlamıyorum ip atlamak hem zayıflarken kol ve üst bacağın sarkmasına sebep oluyormuş.hemde 2 gün ip atladım 2 gecede bacağıma kramp girdi.öyle bağımışım ki suat ağzımı kapattı Duru uyanacak diye .

selamlar
sabah kahvaltım
1 yumurta sarısı
1küçük domates
peynir
birazda tahin pekmez yedim
1 dilim ekmek
şekersiz çay

oo herkes haplara başlamış
burcu valla çok iyi 5 günde 3 kilo
ama benim eşim izin vermiyo haplara zaten emziriyorum da içemem

şimdi foxda ibrahim saraçoğlu var
sabah aç karnına bi kat sap maydanozu yarım limon
1 bardak suyu blendıra koyun için ayda 1, 1.5 kilo garanti diyo ona başlıcam ben

zeynepcim sakın bi rahatsızlığın varsa başlama
haberlerde izledik hastalığına rağmen zayıflama ilaçlarını içenleri aman Allah korusun canım
yavaş yavaş ver sağlıklı olsun

yok ya ben bunu almiyim.
tutarım boğazımı veririm. hızlı kilo vericem diye sağlığımı riske atmiyim 2 ayda vericeğime 5 ayda veririm napiyim korktum şimdi :37:

zeynepcim sakın bi rahatsızlığın varsa başlama
haberlerde izledik hastalığına rağmen zayıflama ilaçlarını içenleri aman Allah korusun canım
yavaş yavaş ver sağlıklı olsun

aynen öyle
zayıflicam diye canımı sokakta bulmadım yani
yinede 1 ayda 6 kiloya yakın verebiliyosam ilaçsız demek ilaç almadan da oluyor demektir napalım az olsun öz olsun

sahipsiz bırakmayız topiği siz gitten sonra işte :60:

dün akşam tok karna tartıldım 68.900 çıktım :32::32::32::32:

sabah tartıldım 68.500 çıktım.

72 kiloyuda tok tartıldığım için 68.900 ü baza alıyorum ve 3.100 gr verdiğim için kendimi tebrik ediyorum (ama bunun 1 kilosu bence şişti olsun geriye kalan 2.100 gr benden gitti)

ooo tebrikler burcuu:nazar::46::46::46:bu hap bayagı şe yarayacak desene..

günaydınlar bende başladım hapıma
akşam yine az yemeğimi yedim
sabah bol suyla hapımı içitm sonra 1/2 dilim ekmek ve peynir yedim o kadar
yememe dikkat edicem yine burcunun dediği gibi sabah içtiğim için akşama kadar etkisi kaybolur zaten az emiyolar artık

hadi bakalım hayırlı olsun serap.gelişmeleri merak ediyorummm.

burcu bu ne hız kız maşallah..ben 1 ayda veremedim o kadar kiloyu...

sen tickeri değiştirsene kız.aynı duruyo.

kızlar şu maurers i okuyorum

burcu prospektüsünü bi okusana hipotiroid hastalarının kullanmaması gerektıgı yonunde bısey warmı

ınternette yorumları çok çok iyi aslında aklıma yatar gibi

ama mutlaka gunde 3 lt su ıcılmelıymıs vucuttan su kaybı olmaması ıcın

ve mutlaka ogunlerınızı tuketın dıyolar
3 ara ogun 3 ana ogun yıyın az yıyın ama mutlaka yıyın dıyolar
bende dün okudum.pek övüyorlar.ama ben korkuyorum yaaa...

okuyorum ersın de bakıyo baya iyiymiş diyo bitkiselmiş o izin vermiyodu böyle ilaçlar almama sağlıksız diyodu ama bu içine sinmiş

amaaaaaaaaa
benım tıroıdden dolayı her gun aldıgım 1 hapım var
levotiron
daimi ilaç kullananlar kullanmasınlar yazıyor
eczaneye sormam lazım bı kafama göre alamam :37:

evet evet bi sor bakalım belki kullanırsın.

hemen okuyorum.

evet ciddi anlamda başladın.had bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.çok merake ttim.süper yaa.

selamlar
sabah kahvaltım
1 yumurta sarısı
1küçük domates
peynir
birazda tahin pekmez yedim
1 dilim ekmek
şekersiz çay

oo herkes haplara başlamış
burcu valla çok iyi 5 günde 3 kilo
ama benim eşim izin vermiyo haplara zaten emziriyorum da içemem

şimdi foxda ibrahim saraçoğlu var
sabah aç karnına bi kat sap maydanozu yarım limon
1 bardak suyu blendıra koyun için ayda 1, 1.5 kilo garanti diyo ona başlıcam ben
afiyet olsun.
o maydanozun ödem söktürdügünü biliyorum bende.

1 galeta yedim ciddi anlamda canım istemiyor sadece çalışsın diye yiyorummm

wayyy.kız insanı gaza getirmeyin aa:1:

Evet zeynep troidin var alma sen bizde 1 kutu kullanıcaz sonra bırakıcaz en sağlıklısı yavaş vermek ama benim durdu bişeye ihtiyacım vardı kendi psikolojim için sonra dedğim gibi akupuntura devam edicem yine

bende sabahım aynı.
bi dilim ekmek
beyaz peynir
domates
sayatalık ve çay

ara
1 mandalina
ve patlamış mısır yedim.zeyenebe patlatınca çok olmuş.yarısını ben aldım.bi kase yedim.
yeşil çay içtim şimdide..

Evet zeynep troidin var alma sen bizde 1 kutu kullanıcaz sonra bırakıcaz en sağlıklısı yavaş vermek ama benim durdu bişeye ihtiyacım vardı kendi psikolojim için sonra dedğim gibi akupuntura devam edicem yine

evet aynen öyle napalım az olsun öz olsun diyoruz ve gidip maviyeşil light çubuk kraker yiyoruz :27:

Back
X