- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
oo süperr..maşallah kız haftada en az bi kilo veriyorsun daha ne olsun.dönerin yaptığını sanmıyorum cünkü arada oulur dedigin gibi kalorisis yüksek değil..tebriklerr..
wayy burcu maşallahhh bu 5 kilo 2 haftada gitti dimi.yada daha az bi zamandaa..maşallah geçtin gittin bizi..süperr.insan verince daha bi hoşuna gidiyo.hadi bakalım. sen bir ayı doldur çıta gibi olursunn.
okadar dikkat etmedim dedin.daha ne olsun fatmacım.maşallahh..
ayy kuşumm tartıldınmıı:))
harikaa harikaa harikaaa...
serap çok güzel vermişsin tebrik ederimmm.devamı gelsin inşallahh..dökülsün kilolarr.
tamam tatlımm sen düzel iyicee..o zaman belli olur zaten.hastalıkla 3 kilomuu.ayy.çok gitmişş..iyi hasta olmuşsun sen.
maşallahh daha ne olsunn.o kadar kaçamaktan sonraa öpüp başımıza koyurız böyle giden kiloyu..
valla ben akşamları az yedim sonucu gördümm.çok sevindimm.
sadece salatada az olur kız..neyse dene bakalım.
ben mesela bi kepçe çorba bi dilim ekmek ve sayata..
yada bi dilim ekmek biraz tavuk salata.öyle yedim..
ee sen bilmiyon öylemi ne ettigini.bvermişsindin kızdurr..
tartının ayagını dengeye koyacak bişey yokmu.bene bi gazete kağıdı koy epek top gibi yap o kırılan yere koy denge gelirse tartıda iyi sornuç verir.
diyetisyen deme.iş sende bitiyo.tabi ona kortudan yemeyecektin dimi
oo bacım ya nirdesin..ohh gitmiş yarım kilo hadi iyi iyiii..gerisi gelecek tabikiii...ticker lirkini verde düzelteyim benn.
oo sibell çok güzelll...maşallahh daha ne olsunn..
bende o zamanlarda 65 görünce pek sevinmiştim:))
gidecek zaanla inşallah.
afiyet olsun.
ya bu mısır hatlağı ne kızlar ya ben yemiyom.lıghmı.hangi marka..bende hepsini yerim diye almıyorum yaaa.ama doyuruysa alarım tabi,.
evet valla iyi oluyo..düştüğünü görünce...mısır patlağı burcunun tabiriyle araba tekeri kadar