- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 48
ondan alayım bariii
ewde sandwıc yapsan tost bıle pogacadan ıyıdır
çook haklısın yarın evde peynir domates salatalık ve yeşillik yiycem, anlaşıldı tamam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondan alayım bariii
ewde sandwıc yapsan tost bıle pogacadan ıyıdır
heehhh guzel bı kahvaltının yerını hıcbı pogaca tutmuyor bak goruceksınçook haklısın yarın evde peynir domates salatalık ve yeşillik yiycem, anlaşıldı tamam.
yani beşi biryerdenin içinde mate var ben mateyi doğadanın aldım tadı güzel evde kendim demliyorumda burda hazırını içiyorum
sağol zeynepcim valla bu gazla gidiyoruz gerçektennn
senin zaten birşeyin kalmamız 2 kilocuk birşey kalmış.acele etme işte diyete devam.günaydın bayanlar,
sabah bol limonlu ılık su içtim 250 ml
işyerimde şekersiz çay ve poaça yedim :78:
Ardından limonlu mate çayı içtim(sadesini içemiyorum)
şimdi çilekli limonlu yeşil çay içiyorum.
Bu hafta biraz dikkat edeyim bakayım belkim 1 kilocuk gider![]()
ya sibelcim bu hafta iyi gitti cidden ihtiyacım varmış buna gerçi 1-1,5 bile gitse razıyım yani gider sanırım ilaç bitincede akupuntura devam edicem hedefime daha çok zar yaaaa
heehhh guzel bı kahvaltının yerını hıcbı pogaca tutmuyor bak goruceksın(tutsa bıle çaktırma işte
)
walla senle burcu harıka gıdıyosunuz agzım acık ızlıyorum sızı aman masallahhhhh![]()
Ben dün akşam kaçırdım valla.
Az pattes kızartması ve çorba içtim.anneme diyorum kızartma yapma diye ama kardeşim ve eşimde kızartma çok sever :93:
Ama ben akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmıyorum tekrar birşey yemiyorum.yatarken 2 bardak kadar su birde sirkeli su içiyorum.
senin zaten birşeyin kalmamız 2 kilocuk birşey kalmış.acele etme işte diyete devam.
ayy serap senin hedefinde maşallahı var kıs 86 dan 60 a sen gel bi 60 ı 70 yap sonra 70 e inince 60 a çekerizCin fikirlik oldu biraz ama.ben 62 ye ininde 59 a çekicem ve 58-59 da kalıcam dahada vermem istemem.sonrada gidip bol kaymaklı bol tereyağlı künefe yiyeceğim.ödül bananeeee.
ama ben hastalanacağım ya nasıl canım tatlı istiyor.sabah marketten kendimi zor dışarı attım almayacağım diye diye.ama kafamı işe veremiyorum tatlı yemek istiyorum ben![]()
heehhh guzel bı kahvaltının yerını hıcbı pogaca tutmuyor bak goruceksın(TUTSA BILE ÇAKTIRMA İŞTE
)
senin zaten birşeyin kalmamız 2 kilocuk birşey kalmış.acele etme işte diyete devam.
bende elma sırkesıne tekrar basladım artık zorlanmadan ıcıyorum. 1 br suya 2 tatlı kasıgı sırke ve 1 tatlı kasıgına yakın bal koyuyorum. balsız ıcemıyorum. gece yatmadan ıcmek ıse yarıyorsa ıcerım bende ya...
ben gunde 1 br elma sırkesı (sabah ac karnına)
2 br besıbıyerde (sabah ve aksam yemeklerden sonra)
1 br yesıl cay (kahvaltıda sıyah cay yerıne.tamamen sıyah cayı sevmedıgımden yoksa ıcmesemde olur bunu)
1 br da herhangı bı bıtkı cayı ıcıyorum ewde ne warsa. doga,dogadan,dogus form cay hangısı elıme gelırse bunuda oglen ıcıyorum...besıbıyerde bıtınce yıne degıscem tabloyu malum vucut alısmasın...
burcu süpersin arkadaşım:)))
kız künefemi ye tabi ödül bende o kiloya ineyim herşeyi yicem 1 gün ödül bana
dikkat edicem zeynepcim mecburen
burcu kız iştahını kesmiyomu senin ilaç
hiç çaktırımıyım canımmmm
evde zeytin bile yemiyorum yağlı diye ama sabah maalesef poaça yiyorum
59 olayımda hedefe çekicem biraz daha ama yaza 59 u görmüş olmam lazım mutlaka
Bende bugün elma sirkesine tekrar başlıyorum, benim
içecek listemi yazim bacılar.
en az 2 litre su
sabah akşam elma sirkeli su
2 yeşil çay
2 mate
1 beşibiryerde (2 de olabilir)
kız 59 dan nereye cekıcen aaaaaaaaaa bız 65 ı gorelım dıyoruz bu bacı 59 u begenmıyor
bıssuru bıtkı cayı ıcıyoruz bunların bı yan etkısı yoktur dımı yaaaa
ay ben zeytın yerım 3 tane her saabah cok sevıyorum yaaaaaaaa![]()
ipek uyanır 5-10 dk ya kızlar cıkıyorum aksama gırerım yıne uyurken haydın az kalorılı bır gun dılerım![]()
ya salata gayet doyurucu aslında. yanında 1 dılım ekmekle. yagsız bol lımonlu ben doyuruyor ya ne bılıyım. mısır beyaz peynır de koyunca hele ohhh mis her ogun yerım walla...[/
QUOTE]
ayy salatada mısırı çook sevirim bende zeynepp.ahhh valla harika bi tat oluyo.
yaa vallahi belli oluyo sibell...hadi tam gaz devam.dün komşu geldi diyoki göbek gitmş kilo verdiğin belli oluyo..bana göre göbek gitmedi ama dışardan farkediliyo..eşimde zayıfladığın belli oluyodiyoayy pek bi sevindim..2 kiloyla böyleyse 10 kiloyla çağla şikel olurum ben ayollll
![]()
afiyet olsun kuşum.ohh çok güzel gidiyon.günaydınkızlar akşam mercimek çorbası ve 2 kaşık makarna yedim ekmek yerine o kadar
sabahta 1 litre su hapımı içtim 1 dilim ekmek peynir o kaa
az önce 2 kayısı yedim yeşil çayımı içicem birazdanda bakalım bu hafta ne kadar gidicek
Günaydın bayanlar,
sabah bol limonlu ılık su içtim 250 ml
işyerimde şekersiz çay ve poaça yedim :78:
ardından limonlu mate çayı içtim(sadesini içemiyorum)
şimdi çilekli limonlu yeşil çay içiyorum.
bu hafta biraz dikkat edeyim bakayım belkim 1 kilocuk gider![]()
gider gider kızz.az kaldı zaten senin..
ya sibelcim bu hafta iyi gitti cidden ihtiyacım varmış buna gerçi 1-1,5 bile gitse razıyım yani gider sanırım ilaç bitincede akupuntura devam edicem hedefime daha çok zar yaaaa
evet ya devam edersin.sen öyle iyi hissedeceksen.bide baksın durumuna hele bi şu hap bi bitsin.
bu mateyı nerden aldınız aktardan mı hazırmı sız mı demlıyonuz bacılar. bende aktardan aldım kendım demledım ama tadı berbattı zaten besıbıyerdenın ıcınde mate de war.
serap cok guzel gıdıyosun bencede.
fatıma pogaca olmasa tam super olacak aslında...
oglene fırında levrek ve bol salata yıcem.ara ogun yok sabahtan 2 kayısı yedım dıye.
sımdıde besıbıyerde ıcıyorum lımonlu
olmadıı.ara ögün ye bacım.normalda sabah uyanınca kayısı veriyor zaten doktorlar..ara ögün yapmalısın.kendini sıkmaa.
inşallah devam ederiz zeynepcim bırakınca almayız inş..ona korkuyorumm
kız bende korkuyom ben diyet bitsin sanırım bi gün patlayıncaya kadar yiyecegimvalla almayız inşallah.
Ben dün akşam kaçırdım valla.
Az pattes kızartması ve çorba içtim.anneme diyorum kızartma yapma diye ama kardeşim ve eşimde kızartma çok sever :93:
Ama ben akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmıyorum tekrar birşey yemiyorum.yatarken 2 bardak kadar su birde sirkeli su içiyorum.
ayy serap senin hedefinde maşallahı var kıs 86 dan 60 a sen gel bi 60 ı 70 yap sonra 70 e inince 60 a çekerizCin fikirlik oldu biraz ama.ben 62 ye ininde 59 a çekicem ve 58-59 da kalıcam dahada vermem istemem.sonrada gidip bol kaymaklı bol tereyağlı künefe yiyeceğim.ödül bananeeee.
ama ben hastalanacağım ya nasıl canım tatlı istiyor.sabah marketten kendimi zor dışarı attım almayacağım diye diye.ama kafamı işe veremiyorum tatlı yemek istiyorum ben![]()
kız ne edvcen evde tek değilsinya.ohh patetes kızartması olsada yisek.bende çok severim.canım çekti bak.gideyimde bi yeşil cay içeyim acılı acılı unutayım
bak bakk hedefi çekecekmişşş.gaza geldin sende bakıomda kilolar süper gidiyo.ver kızz tabi verrr.
ahh ne künefesii kız ben onlada dururmuyum.ah kühefeler dondormalar.tatlılarr..ayy saymamyayım.
benım mıdem kuculdu sanırım cok daha az yemekle doyuyorum artık.
serap ne zamandır cızelgen 75 te duruyor kız aldın verdın bıseyler oldu hala aynı kıloda degılsındır degıstırsene
yaw benim mide niye küçülmüyo valla otursam bi koyun yirim yaniama tutuyoz işte..
burcu süpersin arkadaşım:)))
kız künefemi ye tabi ödül bende o kiloya ineyim herşeyi yicem 1 gün ödül bana
dikkat edicem zeynepcim mecburen
burcu kız iştahını kesmiyomu senin ilaç
hee o zaman cok mormal tabı 59 kılo. pardon bacım. yok kız kısa da degıl gayet normal ayrıca ben severım mınyon cıtı pıtı hanımlarıBenim boyum kısa bacım 160 sizin gibi boylu poslu değilimki
Görüşmek üzere bacım, ipeğimi öp kocaman
dunde sordum şu beşi bi yerdei nerden alıyorsunzu
sirkeli suu1 yemek kaşgıı sirke 1 yemek kaşıı aze sıkılmış limon 1 emek kaşıyı su ile karışırıp içmek gerekiomuş zaıflamak için ibrahim adnan saraç olu söledi sabah bi programda...