• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

fatoo çok güzel gitmiş bee.maşallahh..
yaw nasıl iki resmi bi araya koyuyursunuz yaa.banada anlatında bende ekleyeyim..
demi be bende şok oldum ama o halimdeyken bile kendime kilolu gelmiyodum şimdi bakıyorum yuhh diyorum ya nasıl okadar şişmişim hamile gibi hehehe
bende bi program var ondan yapıom canım ben pc ye indirmen lazım ama istersen bana at msn den ben yaparın tatlım

gizzzzz ne güzel vermissin öyleee! tüh ya bende cekseydim göbecigimi :27: bendede cok farketti , kizken giydigim seyleri giyebiliyorum artikk :52: iyi oluyo be zayiflamak valla ne giysen yakisiyoo:nazar:

sağol canım ayy nasıl moral oluyo yuppiii
ben çektim hemen farkı başka türlü anlayamazdım çünkü diyorum ya o halimle bile kendimi kiloluyo görmüyodum puffff
aynen hedefim 8 haziranda 65 yada daha altı olmak hadi hayırlısı ozaman alışveriş zamanı işte :74: :74: :74:

kizlarr hadi ben ufaktan ufaktan kacayimmm! anacim nihayet 3 ay sonra telefonum takilabildi, bu almanyanin isleri iste,yok prosedür gerigi beklmem lazimmista yok evraklarin olmasi gerekliymiste, eve tasinali 3 ay oldu telefonum daha yeni baglandi. gideyimde anami babami arayim doya doya hasret gidereyimmm. maglum cep telefonuyla okadar rahat konusamiyosun. hadii öptümm anacimmm byyy

anaammm kız fatoo maşşallahh hakkaten çok belli küçüldüğü...

ayyy 76 kiloyumm :64: yeni sağlık ocağında tartıldım hemde üstüm başım montum ayakkabılarım herşeyle..

anaammm kız fatoo maşşallahh hakkaten çok belli küçüldüğü...

ayyy 76 kiloyumm :64: yeni sağlık ocağında tartıldım hemde üstüm başım montum ayakkabılarım herşeyle..

ooo tebriklerr.büyük olasılık 75 kilosun senn..maşallahh..linkini versen kilo tickerini değiştiririm hani sana bunuda sakla demiştimya o lağzım.yapabilirsen sen et hem ögrenmiş olursun olmazsa en değiştiririm.
pın kondunu giri düzeltme yap kilonu.sonrada çicege bas bu kadar kilo verimin değişmişse eklenme olmuştur.bakşa bişey yapmıyorsun.

yan çizme yok ayşegül yaparsam falan dimee
hadi koyda senide görek

ooo sende süüper vermişsin kıss tebrikler bide üstünle başınla tartılmışım kesin 75 falandır oo

mersi şekerler
değiştirebildim sanırım ticker ımı...
olsun ben yinede 76 yaptım çok vermişim diye koyvermiyim kendimi...:)))

yan çizme yok ayşegül yaparsam falan dimee
hadi koyda senide görek

ooo sende süüper vermişsin kıss tebrikler bide üstünle başınla tartılmışım kesin 75 falandır oo

kız valla koycam yaa.çizmiyom..ama bi resim var yanımda biri var o kiloyla önce onu yanımdan alıp kesmem lagzım.deniyom kesmiyo yaa:1:.olmazsa tek tek koycam yanee.

valla foto maşallah bayağı gitmiş kız tebriklerr
bende tost yedim 1 saat önce şimdide portakal yedim kan şekerimi dengeledimmm

FATO hamilelikten beri aklında kete var ve teyzeni mi beklediniz kız deseydin ben anneme yaptırıp sana 1 tane yollardım valla.annemde sık sık yapar ama ben hiç sevmem.tatlı yaparsa sıcak sıcak bir dilim yerim o kadar.

O RESİMLERDEKİ GÖBEK 1 FAKTÖR AMA TOTODA KÜÇÜLMÜŞ SANKİ.VALLA SÜPER HEE KEŞKE BENDE RESİM ÇEKSEYMİŞİM İYİ GAZ VERİRDİ.

Fatoş afferim kız azmin elindn kimse kaçamıyor işte.devamını bekliyoruz canım.

yoğunum bugün ya fazla yazamıyorum öptüm hepinizi ben çıkıyorum.
he unutmadan serap ye kız yemeden olmaz :47:

Son düzenleme:
kzılar tartıldım en son 2 hafta önce tartılmıştım yani 14 gün olmuştu tartılmayalı ve 14 günde tam 7 kilo vermişim
ben şubat 21 de başladım 28 çekti ordan 7 gün bu aydan 14 gün toplamda 24 günde 10 kilo vermişim nasıl bacılar süper dimi insan verdikçe daha çok vermek istiyo ama bundan sonra yavaşlar biraz vermem baştaki gibi olamz yani olsun geç olsun güç olmasın dimi canlarım öpüldünzü hadi tebrik ve öpücükleri alayım motiveleride...
DİJİTAL TARTIDA ALDIM AMA SÖZ VERDİM CUMADAN CUMAYA TARTILCAM HER GÜN OLMAZ İNSANIN MOTİVASYONU DÜŞÜYO TECRÜBEYLE SABİTTİR..TEFALİN 40 TLYE ALDIM İNŞALLA İYİ ÇIKAR...

YEMEKTEN KONUŞMAYALIM TATLULARUM LÜTFENNNNN

mrb canım ya sen nasıl verdın kıloyu okadar kısa zamanda.egzersız yaptınmı.ne yedın.hadı yardım et bana:(

mrb canım ya sen nasıl verdın kıloyu okadar kısa zamanda.egzersız yaptınmı.ne yedın.hadı yardım et bana:(

yaptım desem egzersiz yalan olur sadece 2 gün kendimce evde yaptım bazı hareketler...diyetisyene gittim ama ben onun verdiklerinden daha az yiyorum kilom fazla diye çok verdi boğazdan geçiyo herşey egzersizde lazım ama boğaz kısmasan bişi olmuyo..bide benim kilom fazla olduğundan çabuk veriyorum bünyemde öyle çabuk verip çabuk alıyorum

valla foto maşallah bayağı gitmiş kız tebriklerr
bende tost yedim 1 saat önce şimdide portakal yedim kan şekerimi dengeledimmm
sağol cnm bende resimlerde iyice fark ettim verdiğimi iyiki çekmişim resimleri
FATO hamilelikten beri aklında kete var ve teyzeni mi beklediniz kız deseydin ben anneme yaptırıp sana 1 tane yollardım valla.annemde sık sık yapar ama ben hiç sevmem.tatlı yaparsa sıcak sıcak bir dilim yerim o kadar.

O RESİMLERDEKİ GÖBEK 1 FAKTÖR AMA TOTODA KÜÇÜLMÜŞ SANKİ.VALLA SÜPER HEE KEŞKE BENDE RESİM ÇEKSEYMİŞİM İYİ GAZ VERİRDİ.

Fatoş afferim kız azmin elindn kimse kaçamıyor işte.devamını bekliyoruz canım.

yoğunum bugün ya fazla yazamıyorum öptüm hepinizi ben çıkıyorum.
he unutmadan serap ye kız yemeden olmaz :47:

saorma burcu ya bi kısmet olmadı yemekte yapmakta unutmuştum
annem arayıp söyleyince gene depreşti kete istediğim hehe
ya benim toto mübarek en zayıf halimdeyken bile hep vardı jennifer modeli :60: :60:
ama oda gitmiş az bişey gözümden kaçmadı hehe:60:
şimdi çek kıs nede olsa zayıflıcan daha farkı daha iyi anlarsın böle :28:

bugün kimse yok galiba ben yediklerimi yazıyım

dün akşam 5te
1kepçe şehriye çorbası
2 y.k. kıymalı patates yemeği
1 kaşık pilav yedim

saat 10 gibi bi elma yedim

bu sabah
sirke suyumu içtim
üstüne 1 bardak su
kahvaltıda:
yumurtanın sarısıyla yeşil soğan
azcık acıka
biraz peynir
bi küçük salatalık yedim
yeşil çay

bugün anama gidicem inş. çok kaçırmam pofff

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk kadar kaşar
domates salatalık ve çay

ara şimdi araba tikerii..
ee kaç tane yedigimi siz bilirsiniz.yazmayayım:86:
form çay..

ik gündür anı kiloda takılıp kaldım..poff vermiyom yaa..neyse pazartesiye kadar ne olacak merak ediyom..şu 59 u ne zaman görcem ben yaa..pek hevesleniyom artık 59 lara gelmeyi:69:

akşamki menülerimi yazayımçıkicimm.ütüye devamm.iş çokk.
ööglen meneme yapacagım.
tabi yourdu salatası ekmek

arada meyve yemeyi düşünüyorum galetayla

akşamda brokoli salatam var ekmek üstüne yogurt tamamdır..
pazırtesi görüşyürüz inşallah kilocuklar gitmiş olarak geliriz.byy

günaydın..
benimde nihayet kırmızılarım geldi o yüzden az şişkinim.dün 60 çıkıyordum tam bugün 60.1 çıktım.olsun ne çıkıyorsa onu yazalım dimi.bu hafta 900 gr verdim..inşallah tıtlı krizimde bitmiş olur böylece..

Back
X