he yawww hele bi anlati ver nasil koyuyon iki resmi bi aradafatoo çok güzel gitmiş bee.maşallahh..
yaw nasıl iki resmi bi araya koyuyursunuz yaa.banada anlatında bende ekleyeyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yawww hele bi anlati ver nasil koyuyon iki resmi bi aradafatoo çok güzel gitmiş bee.maşallahh..
yaw nasıl iki resmi bi araya koyuyursunuz yaa.banada anlatında bende ekleyeyim..
demi be bende şok oldum ama o halimdeyken bile kendime kilolu gelmiyodum şimdi bakıyorum yuhh diyorum ya nasıl okadar şişmişim hamile gibi hehehefatoo çok güzel gitmiş bee.maşallahh..
gizzzzz ne güzel vermissin öyleee! tüh ya bende cekseydim göbecigimibendede cok farketti , kizken giydigim seyleri giyebiliyorum artikk
iyi oluyo be zayiflamak valla ne giysen yakisiyoo
![]()
anaammm kız fatoo maşşallahh hakkaten çok belli küçüldüğü...
ayyy 76 kiloyummyeni sağlık ocağında tartıldım hemde üstüm başım montum ayakkabılarım herşeyle..
yan çizme yok ayşegül yaparsam falan dimee
hadi koyda senide görek
ooo sende süüper vermişsin kıss tebrikler bide üstünle başınla tartılmışım kesin 75 falandır oo
kzılar tartıldım en son 2 hafta önce tartılmıştım yani 14 gün olmuştu tartılmayalı ve 14 günde tam 7 kilo vermişim
ben şubat 21 de başladım 28 çekti ordan 7 gün bu aydan 14 gün toplamda 24 günde 10 kilo vermişim nasıl bacılar süper dimi insan verdikçe daha çok vermek istiyo ama bundan sonra yavaşlar biraz vermem baştaki gibi olamz yani olsun geç olsun güç olmasın dimi canlarım öpüldünzü hadi tebrik ve öpücükleri alayım motiveleride...
DİJİTAL TARTIDA ALDIM AMA SÖZ VERDİM CUMADAN CUMAYA TARTILCAM HER GÜN OLMAZ İNSANIN MOTİVASYONU DÜŞÜYO TECRÜBEYLE SABİTTİR..TEFALİN 40 TLYE ALDIM İNŞALLA İYİ ÇIKAR...
YEMEKTEN KONUŞMAYALIM TATLULARUM LÜTFENNNNN
mrb canım ya sen nasıl verdın kıloyu okadar kısa zamanda.egzersız yaptınmı.ne yedın.hadı yardım et bana![]()
sağol cnm bende resimlerde iyice fark ettim verdiğimi iyiki çekmişim resimlerivalla foto maşallah bayağı gitmiş kız tebriklerr
bende tost yedim 1 saat önce şimdide portakal yedim kan şekerimi dengeledimmm
FATO hamilelikten beri aklında kete var ve teyzeni mi beklediniz kız deseydin ben anneme yaptırıp sana 1 tane yollardım valla.annemde sık sık yapar ama ben hiç sevmem.tatlı yaparsa sıcak sıcak bir dilim yerim o kadar.
O RESİMLERDEKİ GÖBEK 1 FAKTÖR AMA TOTODA KÜÇÜLMÜŞ SANKİ.VALLA SÜPER HEE KEŞKE BENDE RESİM ÇEKSEYMİŞİM İYİ GAZ VERİRDİ.
Fatoş afferim kız azmin elindn kimse kaçamıyor işte.devamını bekliyoruz canım.
yoğunum bugün ya fazla yazamıyorum öptüm hepinizi ben çıkıyorum.
he unutmadan serap ye kız yemeden olmaz![]()