• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

o zaman 600 gr dan fazladır tabi.ama sen genede tickerini 600 gr yap.haftaya daha güzel çıkar işte..iyi iyi 600 gr çok güzel bide yemiş halin yanii..

evet 600 gr iyide 1 kilo gider diyodum..pazar günü annmlerde mındarladım önce...susamlı ekmek yaptırmıştı babam dayanamadım yedim..arkadaşta da yedim..

ayşegül benm için kötü olan eşim geç geliyo akşam yemeğini geç yiyoruz..8 gibi geliyo elini yüzünü yıka sofraya otur diyene kadar 8.30 oluyo.... eee ondan sonra ona yedir diğerine yedir 9 gibi sıra bana geliyo..geç yiyince de kilo verimi zorlaşıyo..bu hafta daha dikkat etcem kararlıyım...gerekirse kendi gelmeden ben yicem 6 gibi falan..hatta bugün öyle yaptım...

evet 600 gr iyide 1 kilo gider diyodum..pazar günü annmlerde mındarladım önce...susamlı ekmek yaptırmıştı babam dayanamadım yedim..arkadaşta da yedim..

ayşegül benm için kötü olan eşim geç geliyo akşam yemeğini geç yiyoruz..8 gibi geliyo elini yüzünü yıka sofraya otur diyene kadar 8.30 oluyo.... eee ondan sonra ona yedir diğerine yedir 9 gibi sıra bana geliyo..geç yiyince de kilo verimi zorlaşıyo..bu hafta daha dikkat etcem kararlıyım...gerekirse kendi gelmeden ben yicem 6 gibi falan..hatta bugün öyle yaptım...

bende öyle olsam kesin eşim gelmeden ben yemegimi yerim.çocklarada daha rahat yeriririm.kendi karnım doygun olunca daha rahat olur tabi.
olsun bu hafta dikkatedersin .

:60::60::60:

darısı bizlere kısss..

kız sopa gibide değiliz tabi ama eskiye göre düzeldik şükür:86:

ben çıkayımm.
akşam
1 kepçe ıspanak
üstüne yogurt
salata
1 dilim ekmek

iyi akşamlarr..

bende öyle olsam kesin eşim gelmeden ben yemegimi yerim.çocklarada daha rahat yeriririm.kendi karnım doygun olunca daha rahat olur tabi.
olsun bu hafta dikkatedersin .

kız sopa gibide değiliz tabi ama eskiye göre düzeldik şükür:86:

güya bzde adamdan beraber yiyelim diyoruz ama kilocuk olarak geri dönüyo:27:
yok yok kararlıyım bu hafta daha dikkatli hatta çok çok dikkatli olcem...
valla canım 2 kilo bile bana farkettirdi sen maşallah iyi verdin farkedilmezmi tabiki eder...

Son düzenleme:
rica ederiz canım.bende akşamları abur cubur çok severim valla gündüz yiyorum arada kaçamak oluyo ama akşam yemiyorumkesinlikle.
sana ticker yaptım al bakiimm.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUoEbaR/weight.png bunu kopyala ve kontrol paneli var üstte orayı tıklayıp profilim değiştir var orayı tıklayıp seceneklerde çizelge var onu koplayalyıp yapıştır ve altta kaydet var orayıda kaydet tamamıı..
Weight Loss - Diet Ticker bunuda al sakla.kilo verdikçe burdan düzeltme olacak çünkü..istersen sık kulanılanlara ekle.istersen kaydet.işte bu hep sana lağzım olacak..
pın kodunuda unutma nickini yaptım.: demhant

sağol canım ekledim bakalım olmuş mu deneme :)

ay şiştim pehhhh yedim ama şiştim akşam 7 de ersin gelince dr a gidicez acile,çorba içicem sadece başka bişi yemem bugun gelince de bi eun dlma yer yatarım. ohhh mis,akşam az yemek çok farkettiriyo.

çiğdem canım,kilon hiç abartı değil. fazla var ama verebilirsin rahatlıkla. ben 83.8 hadi yuvarlayalım 84 kilodan 76.5 e indim. 65 e inene kadar durmicam.
neler yapıyoruzzz
öncelikle kendimizi hiç ama hiç aç bırakmıyoruz. 2-3 saatte bi küçük bi kraker de olsa ye ki miden,metabolizman çalışsın. günlük 1300-1400 taş çatlasın 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz.
işin aslı az az,sağlıklı ve sık sık yemek. az da hareket tabi...
kendini mahrum bırakma bişeyden ölüm orucuna gerek yok. canın bişey isterse makul ölçülerde ye,ama bi sonraki öğünden kıs. buradan oku bizim ne yediğimizi naptığımızı az çok öğünler hakkında bi fikrin olur.
10 kg versen ohhhh dal gibi olursun boyun da var. 10 kg ne ki yapabilirsin canım...

çok teşekkür ederim zeynepcim, yapabilirim evet, mesele dikkat etmek tabii.
ama günlük kalori takibi yapamayabilirim, pek güvenemiyorum kendime o konuda, sizi takipteyim yine de, bakalım başladık canım, eski halimi özledim valla, o yüzden vermem lazım.

nasılsınız bakım diyet gülleri...
ben kalktım kürlerimi hazırladım içtim sırf kürler yüzünden 1 saat erken kalkıyom..
ıspanaklarımı yıkadım bugün ıspanak var bende..kovamı doldurdum soba kovası yani
kahvaltı hazırladım yedik eşimi uğurladım
etrafı toparladım geldim...

bu rakip işi çok iyi olmuş ha valla yarış havası içinde iyi olur aslında böyle motive edecek değişik fikirler üretebiliriz..
rakibelerim benim ilk rakibimde iymiş ha accık kaçamak yapıyo bu hafta bren pek mağdur değilim bakalım nolcak

günaydınlar canlarım nasılsınız
sabah syumu ilacımı içtim yarım saat sonrada 1 dilim ekmek peynir ve biraz salatalık yedim bol su içtim şimdide yeşil çayımı içiyorum
akşam 1 tabak tabi dolu değil kuru fasulye yedim pilav vardı yemedim sonrada sütlü tatlı yedim ama 3 tatlı kaşığı kendimi frenledim aferim banaaa suyumu içtim yattım

bu arada ayşegül tebrikler harika duruyosun şuan bayağı farkediyo ben eski halimi düşündümde offf neymişim yaaaa

günaydın sabah şekeriii

dün akşam 6da yedim akşam yemeğimi
1kepçe tarhana çorbası
salata

sonra ecrin hanıma kek yediriyodum yemedi 1 çatal aldım sonra koştura koştura ferhata götürdüm al şunu ye gözüm görmesin diye :60:

sonra mısır patlattık çok az yağlı ondan yedim biraz
11 gibide elma yedim

sanki dünyaları yemiş gibi şimdide canım bişey istemiyo ama kalkıp yicem mecbur

fatoşum maş. kıs sabah sabah ne enerji böyle :79:

günaydın serapcımm
ohh siz erkenden kahvaltıları yapmışınız

senin diyete başladığın kilomu 86 yoksa doğumda çıktığın kilomu canım ???

ablam yakalamış beni:52: arada girip okuyup kaçıyorum.. hepinizi taktir ve tebrik ediyorum.. ne güzel kilolar veriyorsunuz aferin size.. ben buraya yetişecek fırsatım olmadığı için de kendimce bişeyler yapıyorum öğle yemeğini de zaten ben evden getirdiğim için fena gitmiyor ama ara öğün falan yapamıyorum çoğu zaman. Malum işte saatler uymuyor. Ama kalorili şeyler yemiyorum. En azından çok çok canım istediyse de çok küçük bi miktar yiyorum. Evde pilatese başladım, dün akşam erkenden uyuyakalmasaydım leslie ile yürüyüşe de başlayacaktım ama bu akşam artık.

evet kahvaltımı yaptım
önce sirkeli suyumu içtim

yeşil elma :51:
domates salatalık
az peynir
1dilim ekmek

şimdide yeşil çayımı içicem :68:

günaydın kızlar,

dün akşamki menüm 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak karnabahar yemeği, ikisi de tuzsuz, az yağlı, kızımla birlikte yediğimiz için hiç koymuyorum tuz, ekmek de yemedim.

bu sabah da 1 bardak şekersiz çayımla 3 taen limonlu diyet bisküvi yiyorum.

öğleden sonra görüşürüz şekerler :1:

Fatoşcum diyete başladığım kilom 86 ben doğumdan sonra vermiştim 78 e kadar düşmüştüm sonra emzirirken aldım bi baktım 86 olmuşum şok oldum resimlerime bakıyorumda ciddi iyi yol almışım

günaydın kızlar...

daha kahvaltı yapmadım...
utku okula gittkten sonra uyuduk burak la yeni kalktık..
birazdan yapcaz..

sağol canım ekledim bakalım olmuş mu deneme :)
olmuş ..inşallah gzelce gider kilolar.

nasılsınız bakım diyet gülleri...
ben kalktım kürlerimi hazırladım içtim sırf kürler yüzünden 1 saat erken kalkıyom..
ıspanaklarımı yıkadım bugün ıspanak var bende..kovamı doldurdum soba kovası yani
kahvaltı hazırladım yedik eşimi uğurladım
etrafı toparladım geldim...

bu rakip işi çok iyi olmuş ha valla yarış havası içinde iyi olur aslında böyle motive edecek değişik fikirler üretebiliriz..
rakibelerim benim ilk rakibimde iymiş ha accık kaçamak yapıyo bu hafta bren pek mağdur değilim bakalım nolcak

ay fatoş başlık hoşuma gitti haa.cigerler kuzu sarmalar:) acıktım kız.

günaydınlar canlarım nasılsınız
sabah syumu ilacımı içtim yarım saat sonrada 1 dilim ekmek peynir ve biraz salatalık yedim bol su içtim şimdide yeşil çayımı içiyorum
akşam 1 tabak tabi dolu değil kuru fasulye yedim pilav vardı yemedim sonrada sütlü tatlı yedim ama 3 tatlı kaşığı kendimi frenledim aferim banaaa suyumu içtim yattım

oo aferin kızz ben olsam götürmüştüm tabağı..

bu arada ayşegül tebrikler harika duruyosun şuan bayağı farkediyo ben eski halimi düşündümde offf neymişim yaaaa
sağol serap.evet heleki giysilerinde oluyorsa daha güzel oluyo.ama daha çok var giremedigim giysi.poff bi 5 kilo daha gitmesi gerek..

günaydın sabah şekeriii

dün akşam 6da yedim akşam yemeğimi
1kepçe tarhana çorbası
salata

sonra ecrin hanıma kek yediriyodum yemedi 1 çatal aldım sonra koştura koştura ferhata götürdüm al şunu ye gözüm görmesin diye :60:

sonra mısır patlattık çok az yağlı ondan yedim biraz
11 gibide elma yedim

sanki dünyaları yemiş gibi şimdide canım bişey istemiyo ama kalkıp yicem mecbur

fatoşum maş. kıs sabah sabah ne enerji böyle :79:

yesen şaşarım zatii:(

ablam yakalamış beni:52: arada girip okuyup kaçıyorum.. hepinizi taktir ve tebrik ediyorum.. ne güzel kilolar veriyorsunuz aferin size.. ben buraya yetişecek fırsatım olmadığı için de kendimce bişeyler yapıyorum öğle yemeğini de zaten ben evden getirdiğim için fena gitmiyor ama ara öğün falan yapamıyorum çoğu zaman. Malum işte saatler uymuyor. Ama kalorili şeyler yemiyorum. En azından çok çok canım istediyse de çok küçük bi miktar yiyorum. Evde pilatese başladım, dün akşam erkenden uyuyakalmasaydım leslie ile yürüyüşe de başlayacaktım ama bu akşam artık.

oo bacımm .sende girmiş sayılırsın artıkın diyete.iyi iyi hadi halırlı olsun.gel ozaman sende yaa.takıl bize .bizde kısarak vereye çalışıyoruz kimsenin bi diyet listesi yok zati biliyorsun..kaz kilosun acı hedef kaç de bakiimm.

evet kahvaltımı yaptım
önce sirkeli suyumu içtim

yeşil elma :51:
domates salatalık
az peynir
1dilim ekmek

şimdide yeşil çayımı içicem :68:

afiyet olsunn.

günaydın kızlar,

dün akşamki menüm 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak karnabahar yemeği, ikisi de tuzsuz, az yağlı, kızımla birlikte yediğimiz için hiç koymuyorum tuz, ekmek de yemedim.

bu sabah da 1 bardak şekersiz çayımla 3 taen limonlu diyet bisküvi yiyorum.

öğleden sonra görüşürüz şekerler :1:

menün çok güzel iyi bi başlangıç ettin.ben azda olsa tuz atıyorum yaa..:(

Fatoşcum diyete başladığım kilom 86 ben doğumdan sonra vermiştim 78 e kadar düşmüştüm sonra emzirirken aldım bi baktım 86 olmuşum şok oldum resimlerime bakıyorumda ciddi iyi yol almışım

sorma serapp ben daha yeni geldim dogumdan sonraki kiloma ayy.doğumdan bi hafta sonra tartılmıştım 60 kiloydum.düşün yani daha yeni gördümm.poff amma almışız bizde.

günaydın kızlar...

daha kahvaltı yapmadım...
utku okula gittkten sonra uyuduk burak la yeni kalktık..
birazdan yapcaz..

uyy daha yenimii..ye kızz ye..

as önceki yazdılarım hep gitmişti.neyse baştan yazdım bende.
akşam menümü yazmıştım onun dışına çıkmadım.30 dk bisillet cevirdim.sonra defne viyaklayınca gittik yahıhna onunlada bi güzel uyumuşum:27:
sabah 1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
ve çay

ara 1 galeta
1 meyve
ve şuan form çayı içiyorum.

Back
X