2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın kızlarr

bu sabah sirkeli suyumu içtim üstünede sıcak su içtim

kahvaltıda azcık tahin pekmez istedi canım çok az yedim
domates salatalık peynir 1dilim ekmek
şimdide yeşil çayımı içtim

dün mücverleri çok yedim 20 da slim 6 yaptım
100de ip atladım

ya kızlar şu lessi indiriyim dedim bulamadım bi oda baya işe yarıyomuş onu bulsam bugün ona başlıcam

bu arada zeynı yok neredelerde

ayşegül bacım dedi geleyim dedim bende tık yok valla bu sabah tartıldım 71,4 çıktım haftaya tahlillerimi yazdırdım gidip yaptırıcam

ayşegül canım istemedi ondan yiyemedim az önce bir elma ve yeşil çayımı içtim 1 ltrede su
ya bide ben tüm gün oturuyorum ya ondan yakamıyorum bacımm

BİZDE DÜN AKŞAM AVM YE GİTTİK SALATA ALDIM AMA 3 TANE YAPRAK SARMASI 1 TANE MERCİMEK KÖFTE VE LIGHT KOLA.NE ZAMANDIR İÇMİYORDUM.
YA ben bu hafta hiç gram vermedim.hatta sabah tartıya çıktım 65.200 çıktım ne iş anlamadım.regl de bitti.ben bu hafta hiç veremeyeceğim galiba.aslında gevrek harici hiç kaçamak yapmadım desemde yeridir.

günaydın kızlarr

bu sabah sirkeli suyumu içtim üstünede sıcak su içtim

kahvaltıda azcık tahin pekmez istedi canım çok az yedim
domates salatalık peynir 1dilim ekmek
şimdide yeşil çayımı içtim

dün mücverleri çok yedim 20 da slim 6 yaptım
100de ip atladım

ya kızlar şu lessi indiriyim dedim bulamadım bi oda baya işe yarıyomuş onu bulsam bugün ona başlıcam

bu arada zeynı yok neredelerde

o kadar hareket etmişin gitmiştir kaloriler.
sen msn i aç ben sana atayım lesliyi.

ayşegül bacım dedi geleyim dedim bende tık yok valla bu sabah tartıldım 71,4 çıktım haftaya tahlillerimi yazdırdım gidip yaptırıcam

aboo.ne ettin bacım yaa.heç gitmemiş.iyi ediyon .git bakalım ne olii ne bitiyy..kız didem ne diyon tickeri değiştirelim senin.en azından kilonu düşüriz.hmm ne dion.

ayşegül canım istemedi ondan yiyemedim az önce bir elma ve yeşil çayımı içtim 1 ltrede su

serap bacı bizevedyizde ne olyo bende yakamıyorum ya.arada iki tepiniyom hopluyom oda bişeycik etmiyo.:(
ye bacım bak gene sen bişey yemiyon.ha ayret at ağzına..ama şurda ögle yemegi var neyse az kaldı.ye oldumu:)

burcucum birden çok verdin ya durmuş olabilir bende bu hafta hastalanıcam acayip şişim bendende gitmez bu hafta gibi geliyo

BİZDE DÜN AKŞAM AVM YE GİTTİK SALATA ALDIM AMA 3 TANE YAPRAK SARMASI 1 TANE MERCİMEK KÖFTE VE LIGHT KOLA.NE ZAMANDIR İÇMİYORDUM.
YA ben bu hafta hiç gram vermedim.hatta sabah tartıya çıktım 65.200 çıktım ne iş anlamadım.regl de bitti.ben bu hafta hiç veremeyeceğim galiba.aslında gevrek harici hiç kaçamak yapmadım desemde yeridir.

menü çok çok güzel.iyi etmişsin.o kadar olur.
burçu geçen hafta 4 gün aynı kiloda kaldım bende.ama 5 gün hop diye gitti valla.şişkinlikmi varmış ne anlamadım.gerçi onun sonundada kırmızılar geldi ama.sen yinede kaçamak yapma bak bi anda düşer kilon gör..bazen bi kaçgün takılıyo.

1 galeta1 meyve yedim
yeşil çayımı demledim şimdi onu içicem.kız uyurken iki bakayım dedim.

Akşam yemedin , sabahtamı kahvaltı yapmadın ?

aslında meyveden vitamin alınıyor arada öğünde yemek değilde meyve yemekte bana çok matıklı geliyor.

Çiğdem sen meyve sevmiyormusun ? ben meyvesiz yaşayamayanlardanım.günde 2 kere mutlaka yemeliyim yoksa eksiklik hissediyorum.alıştır kendini sadece zayıflamak için değilki çok faydalı.

100 Kaloriyi geçmeyen atıştırmalık yiyecekler

Beyaz peynirli, zeytinyağlı domates dilimleri
Akşam yemeğine daha çok mu var? Birkaç dilim domates, peynir ve zeytinyağı ile hazırlayacağınız bu nefis atıştırmayla hem damağınızı hem de midenizi doyurabilirsiniz.

Yumurta ve tam buğday ekmeği
Yanmaz tavada yumurta akını bir buğday ekmeğiyle birlikte yiyerek açlığınızı bastırabilirsiniz.

Ahududu, yoğurt, bal ve müsli
2 çorba kaşığı yoğurtla 1 tatlı kaşığı balı karıştırın, ahududuları ve müsliyi yoğurdunuza ekleyin ve afiyetle yiyin. Ahududu hem çok lezzetli bir meyve, hem de güçlü bir antioksidan. Bu doyurucu atıştırma sizi öğlen ya da akşam yemeğine kadar tok tutacaktır.

Muz
Muz doğal olarak "paketlenmiş" bir meyve, bu sayede çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Oldukça doyurucu bir atıştırma olan muz, özellikle spor yapanlar için krampları önleyici potasyum zengini bir besin kaynağı.

Patlamış mısır
3 avuç dolusu yağsız patlamış mısır acıktığınızda imdadınıza yetişecek en masum atıştırmalardan..

Hindi füme ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Protein yönünden zengin bir başka atıştırma: 60 gr hindi füme ve 1 dilim tam buğday ekmeği...

Havuç ve humus
Orta büyüklükteki bir havucu 2 tatlı kaşığı humusa batırarak yiyebilirsiniz. Kıtır kıtır yiyeceğiniz havuç sizi biraz oyalayacaktır. Ayrıca hem havuç hem de humus besin kaynağı olarak oldukça zenginler.

10 adet badem içi
Kuru yemişlerin faydaları saymakla bitmiyor. Badem de bunlardan biri. Ama kilo almak istemiyorsanız fazla abartmayın, bu lezzetli kuruyemişten 10 tane yemeniz hem elinizi hem de midenizi oyalayacaktır.

Yerfıstığı ve yabanmersini kurusu
1 kaşık yerfıstığı ve iki kaşık yabanmersini kurusunu karıştırıp küçük bir plastik torbada taşıyabilirsiniz. Böylece mideniz kazındığında sağlıklı bir atıştırma yanınızda olacaktır.

Kraker
18 adet yağsız, şekersiz krakerle açlığınızı bastırabilirsiniz. Çay ile birlikte güzel bir alternatif olabilir...

Bir dilim karpuz ve yağsız beyaz peynir
İşte çekinmeden yiyebileceğiniz bir atıştırma daha; 1 dilim karpuz ve bir parça yağsız beyaz peynir. Yüzde 95'i su olan karpuz idrar söktürücü, böbrekleri temizleyici özelliğiyle biliniyor. İçerdiği B ve C vitaminleri de cabası...

5 adet küçük bitter çikolata
Bol miktarda kakao içeren bitter çikolata zengin bir antioksidan kaynağı. Yüksek tansiyona da iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanan çikolata aynı zamanda enerji veriyor, kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlıyor.

40 gram kuru kayısı
Çantanızda küçük kese kağıdının içinde 40 gram kuru kayısı bulundurun ve acıktığınızda tüketin. Böylelikle vücudunuz için gerekli olan birçok besin öğesini alırken, kalori bombardımanına uğramayacaksınız.

1 kase probiyotik yağsız yoğurt
Kalsiyum ve D vitamini ve faydalı bakteriler içeren probiyotik yoğurtlar sindirim sisteminiz için olduğu kadar kemikleriniz için de faydalı bir atıştırma.

Peynir ve çok tahıllı ekmek
1 adet yağsız üçgen peynirin yanında bir dilim çok tahıllı ekmek, bir sonraki öğüne kadar doyurucu bir atıştırma alternatifi olabilir. Çok tahıllı ekmek vücudunuz için çok faydalı olan B1, B2, B6, B12, niasin, talik asit, demir, kalsiyum, çinko içerir.

Ton balığı
Balık besleyici olduğu kadar hafif de bir besin, işte size ton balığıyla 100 kalorilik 3 öneri: 1- 50 gram ton balığına bolca limon sıkıp kaşıklayın 2- 30 gram ton balığını bir dilim tam buğday ekmeğinin üzerine sürüp yiyin. 3- 40 gram ton balığı, 1 adet salatalık, birkaç mai tanesi ve 1 küçük domatesten oluşan bir salata hazırlayın. Salatanızı limonla tatlandırın.

(Piyasada satılan en küçük boy ton balığı konservesi 80 gram.)

1 kase dolusu kiraz
Haziran ayı tam da kirazın en bol ve lezzetli olduğu mevsim. Kanı sulandırıp temizleyen bu lezzetli meyve aynı zamanda ağrı kesici özelliğe de sahip.

Fırında kaşarlı mantar
6-7 adet orta büyüklükteki mantarı yıkayın, saplarını çıkarın ve küçük, topraktan bir kaba dizin. İçlerine az miktarda rendelenmiş kaşar peyniri koyun. Bir tatlı kaşığı zeytinyağını üzerinde gezdirin ve fırına sürün. Doyurucu olduğu kadar lezzetli olan bu pratik atıştırmayı hazırlamak fazla vadinizi almayacak.

Karides ve dip sos
8 adet pişirilmiş karidesi 4 kaşık yağsız kokteyl sosuna batırarak yiyebilirsiniz.

Çilek ve yağsız yoğurt
1.5 kase dolusu mis kokulu çilekle birlikte 2 tatlı kaşığı yağsız yoğurdu yiyebilirsiniz. Bu hafif ara öğün mükemmel bir C vitamini kaynağı aynı zamanda.

gunaydın bacılar cok gıremıyorum bu 1-2 gundur mısafırım falan war hep yarın aranıdayım ınsallah

bu arada ıpek sagolsun klavyeyı halledi baı harfler basmıyor calısmıyor alfabemıın son harfı mesela :37:

dıyete devam ama bugun borek corek kek falan derken kucucuk kucucuk yıyıp aksamı nesfıtle gecıstırıcem

düzelt bacım sen beni görelim genede bende anlamadım bide sporda yapıyorum hiç kaöçamağım yok kaldı gitti psikolojim bozuluyor ama şimdi burayı okudum herkesler zayıflamış valla bende niye olmuyor

menü çok çok güzel.iyi etmişsin.o kadar olur.
burçu geçen hafta 4 gün aynı kiloda kaldım bende.ama 5 gün hop diye gitti valla.şişkinlikmi varmış ne anlamadım.gerçi onun sonundada kırmızılar geldi ama.sen yinede kaçamak yapma bak bi anda düşer kilon gör..bazen bi kaçgün takılıyo.
Anyası konyası 3gün sonra çıkar ortaya.inşallah bi anda düşerde bu kadar titizlendiğimize değer.

Ohhh Zeynep götür börekler çörekler hııımmm.

Ayy ayşegül canım karpuz istedi.yazın rejim daha mı kolay olur acaba.niyeti bozmak üzereyim.yaz meyveleri çok ya her öğün ayrı meyve yesem bile bana yeter.

taylan kümelinin yazısını okuyorum alıntı olmuyo.düyük kalorili tatlı nasılolurmuş
bir elmayı dilimleyip fırına koyup üstüne tarçını serpiştirip fırında 2-3 dakka dursun sonra üstüne bi top dondorma koyun.alın size tatlı diyo.kaloriside 60-70 kaloridir diyo..

aklınızda bulunsun diyo.ne kadar cınınız tatlı isterse isterseniz çok kalorili bi tatlı olsun muhakka önce bi büyük bardak soguk su içiniz sonra tatlıyı yiyiniz.iştahınızı azaltacaktır diyo..

zeynep afiyet olsun bacım.sen dengelirsin nede olsa.
burcu ende yaz meyvelerini çok severim.yazın daha kolay gibi geliyo bana.bol su içiyoruz.meyvede bol.erik kayısı hep düşük kalorili.karpuz.ohh..aman biz yaza diyet etmeden yesek daha iyi olur:)
ddem düzültecem bacım.

ayy sabahtan beri diyet başırı öykülerine bakıp duruyorum pofff gözüm döndü
ne çok kilodan dertli insanlar var ya :27:

Back
X