ayy burcu bende sevmem yogurdu.valla zoraki yiyom.ben neyi severim biliyormusun.süzme yogurt.hımm bayılırımm..bide bidee ankarada meşhurdur koyun yogurduuu.ikisini severi işte.süzme yogurt alıyoru eve ben yiyom.koyun yogurdunuda en son annemin ellirinden yemiştim.çok özledim valla o yogurdu.ahh bu yıl gidecegim ankaraya valla eve bile getirmeyi kararlıyım.off acıktım..
kızz biz senle az benziyoz haa:) bende everim nutella.evdede var eşim kahvaltıda çok eviyo.ahh inanbi sürümlük bile almıyorum aldımmı hepsin bitiririm bende.dayanamam.of
hımm kalori hesabını o zaman 177/485 se 177 yi baz alcaz dimi.neyse ozaman çok diilmiş yaa.
afiyet olsun.sen geçen haftadan biye bu hafta daha az yer oldun..bacı bu hafta 2 kilo vercee benziyon.
süzme yoğurtu bende severim ama babaannemin yaptığından olsun mümkünse

bende aşermedim diyordum 1 kere aşerdim ama milleti seferber ettim

ünaydın dün çarşıdaydım ordan anneme geçtimm
diyet falan kalmadı poffff b yere gitmek istemiyorum kendime hiç hakim olamadım bu hafta ya
kilo veremicem ben bu hafta gibi
diyet bitene kadar misafirliğede gitmemek misafirde almamak lazım aslında.hele anneye falan gidince kalabalık oluyor çay peynir helede çeçilse oyyy yenmeden olmuyor dimi.
Dün akşam
3 kaşık salçalı yapmıştı annem makarna 2 kaşıkta çorba içtim.aslında 1 kase içecektim ama duru mama sandalyesinden tekme sallayınca döktü .halıyı sil sandalyeyi sil duru nun üstüne değiş iştah kalmadı.akşamda 1/2 yeşil elma , 500 ml sirkeli su (su bardağı olunca sirkeden iğreniyorum tadı yoğun geliyor)
sabahta klasik kahvaltımı yaptım.ya ekmek 1,5 dilim yiyorum ama domates salat çok yiyorum hatamı yapıyorum acaba.her diyette istediğin kadar yer diyorlar ama bilemedim.