2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

BEN 8 Sticks in hepsini yedim.ve Zeynep senin gibi acayip miğdem bulanıyor.
benim neyime çikolata falan offf.:59: :59: :59:
işte öyle oluyor burcu mideler alıştı az yemeğe rahatsızlık veriyor,pişmanlığı kilosu da cabası...
slm kızlar..misafirlerimi az hasarla yolladım şükür..
revani dışında tatlı yemedim..börek yedim 2sigara böreği o kaaa...
bide pirinç lapası yaptım onu yicem..
2günde 1 kilo gidiyomuş..özellikle regl de iyi oluyomuş..ödem atıyomuş..pazartesi bildiirrim..

bu arada kaynanam hiç zayıflamamışsın dedi uyuz..sinirimi bozdu her sofrada bu ne diyeti diyip durdu..hiç yemiyon bu ne oğlan emiyo saçmalıkları sürdü sürekli...gitti de kurtuldum ya öfff..

sinir etmek için öyle demiştir o... salla,aynen devam...

bugun ne yedım
sabah 2 kuru kayısı

kahvaltıda 2 dılım cavdar ekmegı peynır ve 3 zeytın

ara 7 fındık

ogle sımıt ayran

ara bıtter cukulata

aksam tarhana corbası a yogurt ve 1 dılım ekmek

off offf
bugün akrana günümüz vardı kaynanama gitmeyelim dedim oda gidelim dedi gittik kahvaltıyı çok az yapmıştım ordada çok kaçırmadan yedim
ama bu hafta hep hamur işlerinden gittim
eve geldim tartıldım 73.100 çıktım geçen verdiğim 1 kilo hoppp geri gelmiş çüş diyorum kendimi kınım kınıyorum
neyse artık olan oldu pazartesi kaldığımız yerden sporla devam ederiz inş.

günaydın..
maalsef bende adanada yedim yani.ama kahvaltı haricinde çok kaçmadı ama neyse yedik işte.benim bu hafta kötüydü ne yapayım.bu hafta 800 gr verdim.nihayet 50 li rakamlara merhaba dedim...:46:

bu araa feci övgüler aldım anlatamam.ne kadar zayıflamışsın..herzmenki gibi inceciksin.ne yiyip ne içiyosun bizede söyle.eşime bile dediler maşallah akırın bizimg ibi değil kindene bakıyo dedi.ay ayy pek bi sevindirik oldum.çok zayıfsın artık verme dediler.yok daha vereyim dedim.benim iltide altın çilek kapsülü kullanıyormuş hiç bilmiyordum yeni başladım dedi.bakalım onda işe yarayacakmı..sizin içtiginiz hapı tavsiye ettim onu bari ic dedim.bi sorayım dedi.benim kocada sizin gibi yiyip yiyip şişmiyo.doğum kilosunu verdi.az örnek alın benim hanımı dedi.:21:.valla eve gelene kadar konuşuldum yani..ayy bi daa gitmemde iyice zayıf olcan inşallah..onlarda dedi ama sen gelene kadar hadi bakalım bizde vermiş olcaz dediler.inşallah verirler.herkes versin yaa.kalmasın kilocuklarımız..

çok korkuyodum veremiycem diye adet olmuştum oda bitince şükür
bu haftada tam 3 kilo verdim şimdi fazla verince seviniyom kısa bir zaman sonra yavaşlayacak çünkü.

geçen hafta 145.5
bu hafta 142.5
totalde giden 12.5

maşallah canım sana aman nazar etmesinler kız gerçekten sende güzel veriyon bide kaçamak yapmazsan 2 kg rahat verirsin olsun kilon çok değil bölede gayet iyi gidiyon

hadi dökülün hatunlar nerdesiniz...

çok korkuyodum veremiycem diye adet olmuştum oda bitince şükür
bu haftada tam 3 kilo verdim şimdi fazla verince seviniyom kısa bir zaman sonra yavaşlayacak çünkü.

geçen hafta 145.5
bu hafta 142.5
totalde giden 12.5
fatoşş süpersin yaa.maşallahh gidiyo kilolarr..aman amann gitsin..kız sen kürleri ediyonmu bacım.ne alemdeler.

maşallah canım sana aman nazar etmesinler kız gerçekten sende güzel veriyon bide kaçamak yapmazsan 2 kg rahat verirsin olsun kilon çok değil bölede gayet iyi gidiyon

hadi dökülün hatunlar nerdesiniz...

sağol fatoş bu kadar verdimya şükür.artık veririm yavaş yavaş.
evet ben çok kaçamak ediyorum hiç kesinlikle abur cubur yemezsem 1,5 kilo gidiyo ama dayanamıyorum.ama bu hafta dayanayım dyoru bakalım nereye kadar dayananırım.:)

sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
az peynir
salatalık
ve portakal suyu.bi bardak dolu oldu..

selam bayanlar hafta sonu bozmadım hatta dahada az yedim inanaın canımda istewmiyor ama genede yemeye çalışıyorum
benden bu hafta 2 kg gitmiş hadi bakalım devam 73.100 gr oldum yaşasınnnn

Günaydın çıtır bayanlar, ohhh gitmiş kilocuklar

sabah elma sirkesi limon su karışımımı içtim
1 bardak ılık su içtim

1 dilim ekmek
çok ince ve küçük 3 dilim kaşar
yarım domates salatalık biber
maydanoz
1 avuçtan az kuru dut yedim

şimdi limonlu yeşil çay içtim
ve 500 ml su içiyorum bitmek üzere

veeee ben maalesef kilo almışım
61,3 :37:

günaydın bacılarrrr

bu hf nasıl oldu anlamadım ama 1.600 gr vermişim ve 74.9 olmuşum :27: :27: :27:

ayşegüllll canım maşallah yaaa ne güzel böyle şeyler duyunca insan acayip mutlu oluyor :nazar:

serap süpersin gerçekten 2 kg muhteşem arkadaşım :nazar:

fatoş azmine hayranım sana kocaman bi maşallah diyorum :nazar:

fatima canım kırmızıların mı var şişkinlik olmasın çok da yemiyon ki

sabah limonlu yeşil çay içtim ve tahıl ekmegıne beyaz peynırlı tost ve 3 yesıl zeytın yedım.

günaydın kızlar,

haftasonu hiç dikkat etmedim, evde tadilat vardı, onunla uğraş topla et, çocuğu yedir uyut derken, hiç bakamadım yemeğime, bu sabah tartıya çıktım 1 kg vermişim, ilk hafta daha fazla gider diyordum ama, sanırım bu h.sonu etkiledi, neyse artık haftada 1 kg vermem bile beni istediğim kiloya ulaştırır, inşallahhhh

bu sabah, 1 dilim çavdar ekmeği yanında
ufak 1 tane domates
1 salatalık
bir kibrit kutusu kadar yağsız peynir
3 de zeytin yedim
bayılıyorum bu kahvaltıya, tost olmuştu içim dışım geçen hafta :9:

benm tartı henüz elime geçmedi..sinirim hat safhada..kadın gitti anasıgle gelemedi..antakya da annesi bu arada..bişey diyemiyo insan..eşimden git iste diyo..ben de gidip istemeye çekiniyorum...birazdan yine hastaneye gidip tartılcam:30:..

maşallah kızlar süpersiiiiiizzzzzzzzz.......
benmde beklentim çok bu hafta..hem hastalığım bitti..hemde az yedim..
inş iyi gitmştir....

tickerleri düzeltin bacılar...
fato ben burcu kaldık...bakalım bizlerden ne gitmş...
burcuuuuuuu kız rakibem gel bakem buraya...seni yenersem ne alcan bana:60::60::60::60:

sibel git iste nolcak senın malın degıl mı o utansın asıl gıt al bacım tartını :37:

kız nebileyim..akşam eşime istetirim olmazsa..adam polis ya oluyo ya olmuyo evde..şimdi müsaitmi değilmi...olmazsa akşama alırım zaten...

oh oh maşallahh süper vermişsiniz kızlar.
zeynep senin yedigin buysa.yemesen ne vercen kilo bilmem.:nazar:
çiğdem üzülme kız 1 kilo gitti diye. okadar kendin diyon dikkat etmedim diye.ahh 1 kilo olsun bizi olsun:nazar:
fatma ne oldu bacım yaa.sen okadar kaynanayla bile yedin içtin o haftalarda yarım kilo verdin.sen eminmisin yaa..
sibel bacım ben çoktan istetmiştimm..utkuya istetsene yaa.gönder çocugu istesin.pehh..

Back
X