2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

ben bugün öğlende ne yediğimi hiç söylemiyim topa tutucanız beni

kociş beni gezmeye çıkardı ecoyu babanneye bıraktık liseliler gibi gezdik

ee tabi boşta durmadık yedik içtik pofff

şimdi mate içiyorum aldım sonunda

beyaz dut kalmamış ondan alamadım yarın alırım inş. leblebi aldım inş. işe yarar

kızlar hepiniz saolun keşke herhafta böle 3 3 gitse ama nerde yavaşalr aRTIKIN
AMA Bİ KARAR ALDIM HAVALAR İYİCE ISINSIN GÜNDE 1 SAAT KESİN YÜRÜYECEM FAZLADA OLABİLİR ATACAM ARASI ARABAYA SPORSUZ 3 KG GİDİYOSA SPORLA BAKALIM NASIL OLCAK Bİ SAAT BELİRLİYECEM HERGÜN AYNI SAATTE YÜRÜYECEM...

İNŞALLAH BURCU Bİ 90 LARA İNSEM...

KIZLAR GALETEYİ FAZLA TÜKETMEYİN DOST TAVSİYESİ YAZMIŞTIM DOKTOR ODA EKMEK KADAR KALORİLİ DEMİŞLTİ...

Son düzenleme:
su ölçüsünü bi araştırayım bakalım.bulursam eklerim.
bendede acııcık kamak var.
şimdi 4 diyet bisküvisinden sonra ben dayanamdım o çok az geldi bana ya.keşke mayve yeseydim ev meyveden geçilmiyo.pof
bi gleta yedim.sonrada zeynebin bayram şekerleri vardı babaannesi vermiş ondan bi tane yedim.bu kadar iyi dimi.:( şimdi yeşil çayımı içececemm..
numaramı veririm kızlar.ama fato dedigin doğru msn den yazışsak daha iyi bu durmları.bende sileyim bari

hesapladım da sınırdayım ii bari
ben akşam yemeğimi salatadan yana kullanıyım

belkide hiç yemem bakalım artık

kızlar buldum linki ama verilmiyo sanırım dimi.kilomu yazıyom otamatik hesapladı.kilomu 60 olarak hasepladım içmem gereken su 1.98 litreymiş..yani 2 litre diyelim..
büyük hafrlerle su vakfı yazın geliyo.

slm kızlar ben geldim..gezdik dolaştık..tartıldım geldim..

evetttt 1.250 gr vermişim...

64.400 üm oh oh yandan:46:

slm kızlar ben geldim..gezdik dolaştık..tartıldım geldim..

evetttt 1.250 gr vermişim...

64.400 üm oh oh yandan:46:
oo tebriklerrr..bu kilo 1 haftadamı gitti yoksa digereylemi sayıyon..belki dahada az gitmişyti kız nde olsa sabah tartılmadın..maşallah davamı gelsin inşallahh...

ben ara öğünde havuç dilimledim limonla yedim
akşam yemeğe kadar idare eder
bolca su bu arada....

süperr.güzel bi fiir.afiyet olsun.

SU VAKFI

ALIN KIZLAR LİNK

BENİMDE 2.5 LİTREYMİŞ İÇMEM GEREKEN SU POFFF NASIL İÇİCEM KIZLAR OKADAR SUYU 2.5LUK KOLA ŞİŞESİNİ DOLDURUP GİDİP GELİP İÇEM BARİ

SU VAKFI

ALIN KIZLAR LİNK

BENİMDE 2.5 LİTREYMİŞ İÇMEM GEREKEN SU POFFF NASIL İÇİCEM KIZLAR OKADAR SUYU 2.5LUK KOLA ŞİŞESİNİ DOLDURUP GİDİP GELİP İÇEM BARİ

kız ben özellikle link vermemiştim bacı:9:..neyse..kola şişesi haa:60:..koy koyy.
benimde 2 litre çıktı.eh okadar ıçıyom zati.

Back
X